escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sevmiyodum aslında onun kadar. ne bilim bitirmek istedim. bitirdim. birsürü şey söledi bişeyler bişeyler işte facete ilişki durumunu zor kaldırdım ben suan gerçekten cok kötüyüm harbiden hiçböle olacagımı tahmin etmiyodm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Vay be.İkide iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Sabaha biraz daha rahatlarsın Orcan konuşuruz kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bence ondan ayrildigina degil, onun eksikligini hissettigine üzülüyosun suan. Gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 o konuda kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bundan sonra ilişkilerin için üzülmeyeceksin, geçer boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 intaar et :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 trollemeyin ya. bende ayrıldım/terk edildim daha bi hafta oldu olmadı, anlayabiliyorum ne hissettiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Nasi yani, bir hafta önce de baska biriyle mi bi iliskin bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 İlişki bitirmekte zorlanan genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bende şu şeyi anlamıyorum.ilişkim var hemen koşup facebukta ilişkisi var yapmalıyım ilişkim bitti aman allahım hemen koşup facebukta ilişkisi yok yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 escape said: ... facete ilişki durumunu zor kaldırdım ... zorlandığın şeye bakar mısın bi daha? bu ne abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 mr hand sana katılmıyorum.kapıyı çekip gitmişsin kavga etmişsin yüzüne ayrılalım demişsin telefonda kavga edip ayrılmışsın bunlar işin süsü en önemli şey facebukun takdiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Facebookta ilişkim var yapılırmı lan manyakmısınız. Potansiyel alıcılarınızı da kaçırtıyosunuz bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kadınlar istiyor işte o yüzden yapılıyor genelde bi erkek görmedim daha ben ilişki yapalım.. bi an kendimi sorguladım lan! ben istedim mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 evet, facebook çok önemli mesela. ben ne bok yesem hemen What's on your mind kısmına yazıyorum. "duş aldım. ak pak oldum ehe dişim sararmış fener yapma bunu :( sagopa kajmer'den herhangi gizemli bi laf akp karşıtı yazılar" felan. hayat bu ya. gerisi boş baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Aziz nesinden alıntılar yapmıyormusun aaa olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Theridone said: evet, facebook çok önemli mesela. ben ne bok yesem hemen What's on your mind kısmına yazıyorum. "duş aldım. ak pak oldum ehe dişim sararmış fener yapma bunu :( sagopa kajmer'den herhangi gizemli bi laf akp karşıtı yazılar" felan. hayat bu ya. gerisi boş baps. Fener her zaman onu yapacak ve sende üzüleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 gecko said: trollemeyin ya. bende ayrıldım/terk edildim daha bi hafta oldu olmadı, anlayabiliyorum ne hissettiğini terkedilmemiş şurada be gecko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 orcan yapma cicim , bu modlara gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 gecko said: Fener her zaman onu yapacak ve sende üzüleceksin kıyamams liselims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 escape said: facete ilişki durumunu zor kaldırdım kıyamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 facete ilişkide yapmak seni ne kadar mutlu ettiyse kaldırırken de o kadar üzül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 sevmiyodum onun kadar demissin de demek ki aliskanlik haline gelmis ki biraz, o karari alirken & aldiktan sonra kötü hissetmissin kendini. arkasindan bi duygusal bosluk da geldi mi, tadindan yenmez simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 insanların ilişkilerini deklare etme ihtiyacı hissetmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar