PhysX Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ne kötü şeydir arkadaş ya. diablo oynarken deli gibi tıklıyorum böyle, arkadaş geldi bankaya gidicez hadi hadi esce basıyorum dedi. bas dedim. o sırada da tıklıyorum hala. save & exit a geldi mouse. oyundan çıktım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 şimdi burdan ne yapabiliriz onu söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 escape said: şimdi burdan ne yapabiliriz onu söle hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ABİİİİİİİİİ SECRET COW LEVELE GİRMİŞİM KOMŞUNUN SIPASI GELDİ ALT F4 ATTI :(::(:(:(:(:(:(:( BAK GENE GELDİ AKLIMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 agzinin ortasina tokadi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ne bankası lan bu saatte? bankayı mı soyacanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sıpa dex kasmış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 çakallar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 @2 yargılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 championshipte çok yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 there is no cow level in diablo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 1.atm den işlem yapacaklardır. 2.cow level a tekrar girilebiliyor. 3. niye çıktım diye üzüldün ki? 4. ben ne kadar içtim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aramızda diabloyu quicksave ile oynayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bone said: there is no cow level in diablo... diablo2 tristrama'a gidip sakallı bi dedeyi kurtarıyoruz. ordayken bi tane uyluk kemiği düşüyo. onu cubede tome of town portalla birleştirip mi ne portal açıyoduk işte. onunla da gidiyoduk öyle bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 yok yok banka soyacak bunlar ALAARRRRRRRRRRMMMM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Arma said: 1.atm den işlem yapacaklardır. 2.cow level a tekrar girilebiliyor. 3. niye çıktım diye üzüldün ki? 4. ben ne kadar içtim? 1.atmden işlem yapmak için bu saatte göte soğuk yemeye değmez 2.cow levela tekrar girmek için bi act daha geçemedim kusura bakma 3.MAAAANYAK GEM DÜŞÜYODU LAAAAAAAN o yüzden 4.göz damlam kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 evet abi çok kötü bişey geçen yanlışlıkla tıkladım bebem oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 BloodyBeast said: atmden işlem yapmak için bu saatte göte soğuk yemeye değmez soğuk mu http://www.izmirlife.com/wp-content/uploads/2009/05/yaz-izmir.jpg http://images.beyazgazete.com/haber/resim/izmir-de-genclik-yaz-kampi-sona-erdi.jpgtamam sonuncusunu abarttım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bornova soguk :<<<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar