sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 evimizde 5 kişiydik şu ana kadar. ancak kardeşim amerika'ya okumaya gitti bugün. annem babam ben ve kedimiz kaldık. çok garip bir his evde kardeşimin olmaması ve olmayacak olması. böyle eve geldiğimde merhaba diyeceğim biri olmayacak, annemler bir yere davete falan gittiğinde ben evde yalnız olacam. çok kötü birşey ya. duygulandım. daha 40 dakka olmadı şimdiden özledim çok saçma bişey bu ya. pffff[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aplamın evlendıgı gunu hatrladımda ben neden hıc uzulmemı$tım o gun acep :) herhalde evde cocuk olarak tek ben kalıyorum diye :-p (o zmnlar baya kucuktuk tabe eheh).gercı senın karde$in amerikaya gitmi$ ben gene aplamı istedigim zmn görebılıorum allah $ukur.allah yardımcın olsun ne diim..[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Quarthon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kolay degil. insana ailesi dagalıyormu$ gibi geliyor. her ne kadar oyle olmasada ....[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 evt çok zor abimde çalışmaya arabistana gitti yani uzunca senelerde dönemicek arabistan da olmazsa başka bi ülkedeki başka şantiyelerin ofislerinde buluncak ama 6 ayda bir gelcek orası güzel, ayrıca arada bi kıyak yapıo (100$ :D) ama cidden özledim keretayı az mı birbirimize girdiydik bre :)[signature][hline]Your Ad Here!
Quarthon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bende okumak icin Almanya ya gidicem. Yazın calı$mak icinde Amerikaya... Acaba karde$im ne hissedicek ardımdan [signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Palin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 =) Değerini bilin öle bi aile ortamının. Ben küçükken annem babam çalışır 10 11 de eve gelir, ablam benden 9 yaş büyük ben 7 yaşındayken o 16 yaşında geziodu ben sabah kalkar kendi kahvaltımı hazırlar okula gider, sonra eve gelir yemeemi hazırlar yer vs vs.. durumundaydım =) Hep yalnızdım, şimdide aile ortamına alışamıyorum :P Ablam 5 6 senedir hep yurt dışında, bazı huylarını hiç sevmesemde, sonuçta ablam.. ve bi kere özleyipte aramak aklıma gelmedi şimdiye kadar =) Aile bağlarınızın değerini bilin. Bende malesef Aile Bağları çook zayıf..
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 alısırsın benım kardes bı gıttı denıze 3 ay ne sesını ne yuzunu gordum valla sımdı ıkı yabancı gıbıyız evde[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 valla abim ankarada 6 senedir benim asıl alışamadığım durum o arada sırada eve gelince oluyor :p abisizliğe alışmak çok daha kolay nihahah[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Ağustos 2004 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 İlk başlarda eksiklik hissedersin ama sonra alışırsın..[signature][hline]Madcat..
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Evde hep 3 kişiyiz. Tek çocuk olmanın verdigi bir avantajmıydı bılemıyorum ama yanlızlıga alısınkın olarak buyudum. Ne Abla ne Abi ne de Kucuk kardeş sorunum oldu. Ha kardeşim olsun istemezmiyidm? bilemiyorum düşününce çok ilginç geldi şimdi eheh.[signature][hline] The Truth is out There
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bende tek çocuğum Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum o yüzden[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 zaten tek çocuktum, bizimkiler ayrıldı, babamla kalıyorum, haftanın 4-5 günü antalyada işiyle uğraşıyor o da. eski günleri hatırlayıp hüzünleniyor insan tabi.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bende tek çocuğum ve gerçekten düşünüyorum bazen kardeşim olsaydı belkide çok fazla şey değişik olabilrdi..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Aslında haklısın eğer benimki gibi iyi bir kardeşe sahipsen hayatın çok daha kolaylaşıo[signature][hline]The dream is true...
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Epxmadcat, 22 Ağustos 2004 14:08 tarihinde demiş ki: İlk başlarda eksiklik hissedersin ama sonra alışırsın.. doğru ama çok garip hakkaten ya. bariz birşeyler eksik yani evde[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: LvL_Sabo, 22 Ağustos 2004 06:38 tarihinde demiş ki: evimizde 5 kişiydik şu ana kadar. ancak kardeşim amerika'ya okumaya gitti bugün. annem babam ben ve kedimiz kaldık. çok garip bir his evde kardeşimin olmaması ve olmayacak olması. böyle eve geldiğimde merhaba diyeceğim biri olmayacak, annemler bir yere davete falan gittiğinde ben evde yalnız olacam. çok kötü birşey ya. duygulandım. daha 40 dakka olmadı şimdiden özledim çok saçma bişey bu ya. pffff ben bu olayı 11 yaşında abim ingiltereye giderken yaşamıştım..küçükken ya$amak daha kötü inan.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 abimin Evlenmesine çok sevinmiştim üzerimden büyük bir yük kalkmıştı artık evde rahattım bilgisayarı ele geçirip odada sigara içen birileri yoktu.. 2 yıl oldu hala onun rahatlığını hissediyorum 3 ay önce de ablam evlendi en çok da onda rahatladım.. evde sigara içilmeyince çok rahat oluyorum ben... hiçbirisini de özlmeiyorum açıkçası sabah akşam arkadaşlarla falan olduğumuz için rahatım.. ama sıra bende şimdi evi ben terkediyorum bir hafta sonra astsubay okuluna gidiyorum oralarda kendimi bile özleyecem.. evimi, bilgisayarımı, mausemi, posterlerimi.. off offfffff bende insanları özleme diye bişey yok.. arkadaşlar falan bana taş kalpli diyolar ama öyle değilim bir türlü anlatamıyorum... Çok duygusalımdır ama onlar bana mekanikus diyolar pezolar..[signature][hline]Yaşasın Bambular...
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya ben napayım yahu.. 2 senedir tek başıma yaşıyorum, herkes yurtdışına yerleşti, ne anne baba, ne abi kaldı..
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: NoTwisT, 23 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki: ya ben napayım yahu.. 2 senedir tek başıma yaşıyorum, herkes yurtdışına yerleşti, ne anne baba, ne abi kaldı.. hocam bul bi ev arkı.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: NoTwisT, 23 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki: ya ben napayım yahu.. 2 senedir tek başıma yaşıyorum, herkes yurtdışına yerleşti, ne anne baba, ne abi kaldı.. evlen çocuk yap[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 notwist kaç yaşındasın?[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bende de aile baaları çok sakat 10 yıl param olsa okusam aramam heralde param bitince ararım çok şerefsizimdir :D ama minik kardeşi özlerim hatta özlücem heralde bu gidişte..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ablamda ıng ye gıttıgınde aynısı bana oldu gecıyor 2 haftaya ııce alısıyorsun genelde dusunmemeye calıs o zaman bısey olmuyor gıdelı 6-7 hatta 8 sene gıbı bısey oldu artık eskısı kadar koymuyor ama ozluyosun tabı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar