mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 uyku sorunum var 3 gün uyumadan duruyorum ve hiç koymuyo su aralar bana zorla uyuyım diyorum yataga yatıyorum 1 saat sonra sıkılıp kalkıyorum çok kahve içiyodum (gecede 1 litreden fazla) 2-3 gündür onu da içmiyorum artık ama hala uyuyamıyorum işin kötüsü sorun da hissetmiyorum hiç :/ off çözümü yok mu bu olayın ne biliyim süt filan mı ısıtsam ne biliyim melisa çayı filan diyolar var mıdır öyle bişeyler artık derslerde 5er dk kestirip 10 dk dinliyerek duruyorum paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fiziksel olarak yorulmaya çalış, dışarı çık spor yap. Ama ağır bi spor uzun bir koşu veya futbol basketbol gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 mantıklı burda bütün gün götümün üstünde oturuyorum sorun havanın -234234234 derece ve yagmurlu olması spor salonu filan mı denesem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 öğrenci evinde mi kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 günde 1 litre kahveyle devam et ya kalp bozulur ya da mideyi bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 seviş. ahaha cok komiğim. koştur evde, hopla zıpla. kahve icme, vucudunun kafeinsizliğe alışması 1-2 hafta alabilir takam kafana. fındık ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tek kişilik geniş sayılıcak bi odam ve diger 4 kişiyle ortak kullanılan alanların oldugu bi yurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yurtta kalıyosan merdiven in çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çok ciddiyse temel fıkralarıyla üzerine gitmeyi deneyebilirsin bi de süt iç, güzel olur bence bi de bilmiyorum yattıktan sonra napıyosun da uyuyamıyorum derpderp diye sağa sola dönüp durma sürekli gerçi benim tavsiye vermem saçma oluyor ben de zor uyuyorum çünkü bugünlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 day9 izle, adamın yumuşak sesiyle uykuya dalarsın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 giriş katımda odam dfg ha bi de şey var ya bütün binada çatı/dış cephe çalısması var her sabah istisnasız 07.00 da BALYOZ sesleriyle uyanıyorum oda biraz havasız soğuk oldugu için odadayken camları açamıyorum çok fazla işçiler çalıstıgı için odada yokken de açamıyorum camı giriş katı her türlü pislik giriyo vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Saeros said: çok ciddiyse temel fıkralarıyla üzerine gitmeyi deneyebilirsin bi de süt iç, güzel olur bence bi de bilmiyorum yattıktan sonra napıyosun da uyuyamıyorum derpderp diye sağa sola dönüp durma sürekli gerçi benim tavsiye vermem saçma oluyor ben de zor uyuyorum çünkü bugünlerde ılık sütüm var onu içiyim de şimdi uyursam 3 günün uykusuzluguyla imkanı yok yetişemem derse filan 6-7 saat uykuyla yok gayet de uyuymaya çalısıp yatıyorum yorgun olsam bile yataga girdigim anda canlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 O zaman sabah az kalınlıkta giyinip, dışarı çıkıp koşu yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Annesizlik etkisi bence. gece gündüz oluyor gündüzse gece.kahvaltıyı hava kararırken iskenderle ya da makarnayla falan yapıyorsun, metabolizmada saçmalıyor, derslerde uyuyorsun.depresif bi dönemdeysen hele kadayıf üstü kaymak olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Archangel_ said: Annesizlik etkisi bence. gece gündüz oluyor gündüzse gece.kahvaltıyı hava kararırken iskenderle ya da makarnayla falan yapıyorsun, metabolizmada saçmalıyor, derslerde uyuyorsun.depresif bi dönemdeysen hele kadayıf üstü kaymak olmuştur (tu) this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 uyuma bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bende 2-3 günde bir uyuyorum. 2. günden sonra huysuzluk harici pek bir sorun olmuyor. Uyumayı özlüyorsun gerçi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 mulgear6 said: tek kişilik geniş sayılıcak bi odam ve diger 4 kişiyle ortak kullanılan alanların oldugu bi yurt 4'er WG hangi sehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 mannheim 5er WG groß diyegeçiyo benim dısımda 4 kişi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hmm uzakmis, ben 2'er wg. in Essen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 şakadan uyku sorunu var mı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Eger varsa kakadan da uyku sorunu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 lan belli bi yaştan sonra cepten yiyor galiba.. çarpıntı yapıyor falan.. T_T insan bünyesi narin, bi işe yaramayan, çok tırt bi şi olm. buna mucize demeleri esas mucize aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 selam yine ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yat uyu olm... işin mi var durruyor ayakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar