Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh my god şekerim kel oluyorum

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Doktora gitmeni tavsiye ederim.Senden beter durumdayım 24 yaşında ön orta tepe arkası seyreldi adam beslenmeden kaynaklı olduğunu söyledi bir yığın test yaptı çinko değerimin düşük olduğunu söyledi bir yığın şampuan vitamin falan verdi 1ay kullandım dökülme kesildi hakkatende çıkmaya başladı.Ardından sınavlar girdi araya bıraktım ilaçları eski haline döndü.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de dökülüyor gibi ama genel olarak kafam çok fena kaşınıyor ve kaşınan bölgeler dökülüyor gibi. Daha önce test yaptırmıştım stres ıvır zıvır diyip hap ilaç vs. vermişlerdi. İşe de yaramıştı sanki.

Ama şu da var doktora gidiyorsunuz, adamlar direk onu iç bunu çek, şunu yalan falan diyor. Sonra başka doktor ötekinin verdiği ilaçlara rörörö falan diyor, sen bunu kullan bu en süperi diyor.

İş biraz ticaret ve umut tacirliği gibi gelmeye başladı bana bu yüzden.

Şeytan diyor bırak uzasın uzadığı yere kadar, dökülürse dökülsün sonra, sonuçta keller her götü eller.
Sosyal ağlarda paylaş

tepesi seyreldi benim biraz dermotologa gittim adam test yapma gereği duymadı minoxidil yazdı reçeteye yolladı

bende eczaneden minoxidil forte aldım %5lik ve 1. ayım bitio bu ilacı kullanalı dökülme daha şiddetlendi ve sanki seyrelme artıo bu ilaç kel bırakıcak ya kelliği engelliyelim derken :(
Sosyal ağlarda paylaş

Birde bir sorum olucak

Monixidil forteyi sabah ve aksam olmak üzere 2 kere kullanmam sölendi ben sabah sıkıorum kafama 12 saat fln kafamda kalıo sonra yıkıorum ve tekrar sürüp yatıorm.. Yani kısaca nerdeyse tum gun minoxidil kafamda duruo bi zararı olmaz dimi yoksa sürüp 4 saat sonra hemen kafayı yıkamalı mıyım? (4 saatten önce kafa derisinin yıkanılmaması lazımmıs ilacın deriyi emmesi için)
Sosyal ağlarda paylaş

ispatipapaz said:

Birde bir sorum olucak

Monixidil forteyi sabah ve aksam olmak üzere 2 kere kullanmam sölendi ben sabah sıkıorum kafama 12 saat fln kafamda kalıo sonra yıkıorum ve tekrar sürüp yatıorm.. Yani kısaca nerdeyse tum gun minoxidil kafamda duruo bi zararı olmaz dimi yoksa sürüp 4 saat sonra hemen kafayı yıkamalı mıyım? (4 saatten önce kafa derisinin yıkanılmaması lazımmıs ilacın deriyi emmesi için)

arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

kendinle barış
ilerde çok kafaya takarsan saç ektirirsin
dökülecek saç kafada durmaz

hacı saç teli başına 2.5 euro alıolar en ucuz oda 3000 kök fln ekiliomus, 3000 azmısta mışmış

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...