Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çıkması zor ama regain ya da ne bileyim bioxcin gibi şampuanlar dökülmesini yavaşlatıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 lan olm bu kadar gay bi başlık görmedim ben patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tırnaklarına pedikür de yaptırırsan psikolojin düzelir o da iyi gelir şekerim stresini falan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 komple bitince haber ver, admin yapalim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ahahah krit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ahahah lüle lüle saçlar mı yoksa mutlak güç ve hakimiyet mi, hmmmf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Doktora gitmeni tavsiye ederim.Senden beter durumdayım 24 yaşında ön orta tepe arkası seyreldi adam beslenmeden kaynaklı olduğunu söyledi bir yığın test yaptı çinko değerimin düşük olduğunu söyledi bir yığın şampuan vitamin falan verdi 1ay kullandım dökülme kesildi hakkatende çıkmaya başladı.Ardından sınavlar girdi araya bıraktım ilaçları eski haline döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bende gidiyorum doktora 1 ay önce gittim önce 1 ay boyunca losyon kullandım 2 tane şimdi ise 1 ay boyunca minoxil ile bi losyon daha bi de hap kullanıyorum 1 ayın sonunda tekrar gidicem bakalım, benimde önler acılıyor lanet olsun, alnımda kocaman zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Benim de dökülüyor gibi ama genel olarak kafam çok fena kaşınıyor ve kaşınan bölgeler dökülüyor gibi. Daha önce test yaptırmıştım stres ıvır zıvır diyip hap ilaç vs. vermişlerdi. İşe de yaramıştı sanki. Ama şu da var doktora gidiyorsunuz, adamlar direk onu iç bunu çek, şunu yalan falan diyor. Sonra başka doktor ötekinin verdiği ilaçlara rörörö falan diyor, sen bunu kullan bu en süperi diyor. İş biraz ticaret ve umut tacirliği gibi gelmeye başladı bana bu yüzden. Şeytan diyor bırak uzasın uzadığı yere kadar, dökülürse dökülsün sonra, sonuçta keller her götü eller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tepesi seyreldi benim biraz dermotologa gittim adam test yapma gereği duymadı minoxidil yazdı reçeteye yolladı bende eczaneden minoxidil forte aldım %5lik ve 1. ayım bitio bu ilacı kullanalı dökülme daha şiddetlendi ve sanki seyrelme artıo bu ilaç kel bırakıcak ya kelliği engelliyelim derken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Hepinizin içini rahat ettireyim. Ne kullanırsanız kullanın gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 e hacım hiç okumadın mı üstünü.. ilk ay daha zayıf saçları dökecek o paso.. 2-3.aydan sona mini mini kökler göreceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 dasaaa said: e hacım hiç okumadın mı üstünü.. ilk ay daha zayıf saçları dökecek o paso.. 2-3.aydan sona mini mini kökler göreceksin.. bana diosan okudumda bulamadım alakalı bi msg.... 2-3 ay sonra dökülme durucak diosun yani hmm.. 2-3 aya saç kalırsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Birde bir sorum olucak Monixidil forteyi sabah ve aksam olmak üzere 2 kere kullanmam sölendi ben sabah sıkıorum kafama 12 saat fln kafamda kalıo sonra yıkıorum ve tekrar sürüp yatıorm.. Yani kısaca nerdeyse tum gun minoxidil kafamda duruo bi zararı olmaz dimi yoksa sürüp 4 saat sonra hemen kafayı yıkamalı mıyım? (4 saatten önce kafa derisinin yıkanılmaması lazımmıs ilacın deriyi emmesi için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Pyro said: Hepinizin içini rahat ettireyim. Ne kullanırsanız kullanın gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 üstünü dediğim ilacın üstünü.. sdfsdfsdf ahanda aynı içerik zaten buradan izle bari. http://www.regaine.co.uk/knowYourHair.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bende alalım sana dikeilm lepiska saçlım.. ama benm saçlar dalgalı senini kıvırcıklar arasıdna biraz gfarip duracak ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ispatipapaz said: Birde bir sorum olucak Monixidil forteyi sabah ve aksam olmak üzere 2 kere kullanmam sölendi ben sabah sıkıorum kafama 12 saat fln kafamda kalıo sonra yıkıorum ve tekrar sürüp yatıorm.. Yani kısaca nerdeyse tum gun minoxidil kafamda duruo bi zararı olmaz dimi yoksa sürüp 4 saat sonra hemen kafayı yıkamalı mıyım? (4 saatten önce kafa derisinin yıkanılmaması lazımmıs ilacın deriyi emmesi için) arkadaşlar bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kendinle barış ilerde çok kafaya takarsan saç ektirirsin dökülecek saç kafada durmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ari gold bile ektirmiş sizin ne eksiğiniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 o adam seinfeld da oynamış bu arada. keltoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Longshanks said: kendinle barış ilerde çok kafaya takarsan saç ektirirsin dökülecek saç kafada durmaz hacı saç teli başına 2.5 euro alıolar en ucuz oda 3000 kök fln ekiliomus, 3000 azmısta mışmış Monixidil forteyi sabah ve aksam olmak üzere 2 kere kullanmam sölendi ben sabah sıkıorum kafama 12 saat fln kafamda kalıo sonra yıkıorum ve tekrar sürüp yatıorm.. Yani kısaca nerdeyse tum gun minoxidil kafamda duruo bi zararı olmaz dimi yoksa sürüp 4 saat sonra hemen kafayı yıkamalı mıyım? (4 saatten önce kafa derisinin yıkanılmaması lazımmıs ilacın deriyi emmesi için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Nefr said: komple bitince haber ver, admin yapalim seni ahahahah hiç böyle dertlerim yok ya kurtadam gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bi anda dökülüverir hepsi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar