Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi Bir RPG Tavsiyesi

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

said:
RamsesII, 17 Ağustos 2004 16:09 tarihinde demiş ki:
abi planescape çoook uzun bir oyun ya

O oyunu 4 kere bitirmemiş biri bitirmiş sayılmaz o oyunu! dur lan bidakka ozaman benim daha 2 kere bitirmem lazım :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

temple of elemental evil bir grafik cümbüşü olan fakat hikayesini sokaktan bir adam çevirsen yazar tarzı olan bir oyundur bence[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ya babs en güzeli aç morrowind oyna yada kotor olabilir bu arada en iyi hikaye konusunda sotha katılıyorum baldurs gate 1 başkadır[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 17 Ağustos 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
Bende sana yuh diyorum bir oyun bu kadar kötü olabilir grafikten başka bişey yok ki oyunda etmişler güzelim camp ın içine ve 1 saatte bitirilebilir bi oyun :)

bence yazık etmişler o güzelim motora campaignden öte. Onla yeni bir oyun çıkarmazlarsa ben bu adamların aklından süphe ederim.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

bence adamlar motoru satmak için öyle kolpa bi senaryoyla alelacele(senaryo için diyorum bu lafı) piyasaya sürdüler.
adam gibi bir senaryoyla o motoru birleştirseler efsane olur bana göre...
RPG olarak NWN modüllerini ben de öneriyorum ayrıca.
Darksun da fena gözükmüyo şimdi *!heveslenmiştir, indirecektir*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

kapanmışmıydı ben sanki yalan haberdi onlar diye hatırlıyorum :) bak kapandıysa bir kere daha üzülürüm (buda balık hafızası gibi oldu heh :p)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

renkler ve zevkler tartışılmaz derler hani

tormenti daha geçen ay oynama fırsatı buldum. hayatımın rpg'si diyemiyeceğim. senaryo süper, rp olanakları süper, onlarca değişik yoldan çözülceğine eminim ama bir türlü ısınamadım. bilemiyorum neden ama asla baymaz, aşmış deli rpg olarak göremedim bir türlü. ama yine de süper tabi rakipleriyle kıyaslarsak.

bu arada bilgisayar rpg'lerinde ne yaparlarsa yapsınlar ana olay sonuçta yaratık öldürmekte geçiyor, sadece öldürmenin nedenleri falan değişiyor.. bu adam öldürmeler hikayelere bağlanıyor falan. ama sonuçta bu senaryo ne kadar güzel olursa adam öldürmek o kadar zevkli geliyor eheh.

bknz: bg2 ve icw. ikisinde de ana olayımız adam öldürmek, ama icw rezaletken, bg2 olağanüstü. çünkü süper npc diyalogları, süper senaryolar var. icw ise adam öldür yeni haritaya geç.. falan filan.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 17 Ağustos 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oynamadıysan bende cüce arkaşımızın dediği gibi arcanum derim gerçek anlamda oynadığım ilk rpg (daha önce diablo 1 2 falan oynamıştım) bu oyunu oynadıktan sonra baldur's gate serisi ice wind dale e geçmiştim . Bence alınıp oynanması alzım hatta şimdi yine kuruyorum hangi forumda rpg oyunun tavsiyesi isteyen varsa ona arcanum diyorum ve bende baştan başlıyorum inşallah cd bozulmamıştır yukleye yukleye

*Arcanumun paketini bulmak için bilgisayar alanından uzaklaşır*[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 17 Ağustos 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 16 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
gerçekten güzel olan kaliteli mod bilen gören var mı ayrıca nerden indirebilirim ???

forumların NWN bölümünde arama yapıp güzel modlar bulman mümkün..

said:
MeSh, 17 Ağustos 2004 03:41 tarihinde demiş ki:
Başka rpg yok ki zaten adam akıllı.. ? Ne söyleyelim?

rpg öyle çok çıkan oyun türü değil.
"iyi bir rpg tavsiyesi" yerine "yeni rpg ne var" demen senin daha çok işine yarardı..
rpg pek çıkmaz.
bi de bunların iyisi çok çok az çıkar.
Çıkınca da rpg severlerin hepsi bilir, yani senin zaten kaçırman mümkün olmazdı.[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

arcanumda adamlar mage olun dağıtın demişler resmen ama ilk demosuda öyle edğil hiç tabancalı amcam çıkarıyor dan vuruyor anlının ortasından cıv cıv kılıçlı herifi. Ama teknoloji çok daha zevkli büyüden[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 17 Ağustos 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
temple of elemental evil bir grafik cümbüşü olan fakat hikayesini sokaktan bir adam çevirsen yazar tarzı olan bir oyundur bence

temple of elementel evil eski ve bir o kadar da popyuler olan bir rpg kitabının oyunudur o yüzden her sokaktan cevirecegin adamın yazabielcegini sanmıyorum ama senaryoyu gercek derinligiyle oyuna yansıtamamışalr ona bir şey diyemem
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum bir masaüstü oyunu olduğunu ama diyorumki oyundaki derinliği ile herkes yazabilir o hikayeyi çünkü hiç derin değil ama masaüstünü bende bilirim güzeldir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Temple of Elemental Evil bana motor güzeli gibi geldi bana (motoru iyi gerisi sıfır :P ).Konusu ve savaş sistemi güzel değildi.Bazen yukarı katta bir düşman oluyor o da savaşa girmiş gibi gözüküyordu vs. Baştan savma gibi geldi bana.

Arcanumum fikri çok güzeldi müziklerde oldukça orjinal ve güzeldi.

Deus X Rpg ye giriyorsa zaten bütün oyunlar potansiyel bir rpg'dir yani. Simcity vs... (Belediye başkanlığı rolü) gibi

Darksun hakkında bilgi verirmisiniz ??? Belki oynamışımdır =)

[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 18 Ağustos 2004 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...