BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 beynin % muhabbeti bana ps3 ü hatırlatıyor. EVET EVET PS3Ü TAM KAPASİTE KULLANABİLEN BİR OYUN YOK HALA ADADSADSADS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 %3müş yok %2ymiş bunun bir bilimselliği yok, kanıtlanmış birşey değil ortada belge yada araştırma yok bir bilimadamı ortaya sallamış yllardır %2sini kullanıoruz, %3 e çıksak uçarız geyiği dönüo %100ünü kullanıoruz merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kullandığımız kısmı ile bile yetersiz geliyosa bence %2 sini kullanmışız %15 ini kullanmışız pek bi önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bone said: dünyanın tam ortasından geçen bir tünel kazarsak bir anda vakum etkisi olur ve kendimizi dünyanın öbür ucunda buluruz. ayrıca: uzaydan bakıldığında görülebilen dünadaki tek cisim çin seddidir. bulamazsın, tam ortada dünya döndükçe dönmeye devam edersin. miden falan bulanır, girme o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 BAIIHAN said: beynin % muhabbeti bana ps3 ü hatırlatıyor. EVET EVET PS3Ü TAM KAPASİTE KULLANABİLEN BİR OYUN YOK HALA ADADSADSADS haha iyi benzetme. Ayrica %97 sini kullanamayacaksak beynimiz niye böyle evrildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 escape said: telapatik ilişki ne demek telefon yerine telepati ile yapıcaz ilişkiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Olm beyinin aşağı yukarı sağı solu içi dışı çaprası ayrı bi iş yaparken nası 2% o anlamirem ben kim neyle ölçüo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nomsaR said: kullandığımız kısmı ile bile yetersiz geliyosa bence %2 sini kullanmışız %15 ini kullanmışız pek bi önemi yok. yoruma gel asdfa . Direkt noob mantığı.%15 ini kullanan adam seni 3 le çarpar 4 e böler üstüne xvideos.com a girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hayır sonuçta ikimiz de xvideosa giriyosak %15'in mantığı yok işte onu demeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 %15 beyni çalışan bi insanın sex hayatı olmazmı dion? asdfha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 olur da eliyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 olm 2 gündür sitede problem var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bone said: vivavale said: benden de bi soru gelsin insanın hic bi sekilde kaybolmayacak ya da yok olmaycak bi parcası var mı? ya da daha acık sorayım insanın kara kutusu var mıdır? hiç bi şekilde kaybolmayacak bir şey olmaz. doğada her şey eninde sonunda yok oluyor. ama en uzun süre dayanan parçamız kemikler olsa gerek. var olan hiçbirşey yok olamaz bunu seninle bir kadeh bira yudumlarken tartışalım istanbuldasın dimi benim eve gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 istanbulda değil ankaradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 saç bozulmuyor diye biliyorum daha doğrusu kıllar. Ama bin yıl geçince ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Talat seni felaket yemişler hahahah. vivavale said: abi fazla bilgim yok sorayım dedim kuyruk sokumu diyolar bazıları hic bi sekilde yok olmama gibi bi durumu varmıs diyolar ne kadar dogrudur ya da hurafe midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 -007- said: Ardeth said: beynimizin hepsini kullanıyoruz bence. ama sanırım beyninin %3ünü düşünme,yaratıcılık vs gibi eylemler için kullanmaktan bahsediyor. yoksa hislerdi, hafızaydı vs derken beyin yetmiyor zaten beynin işlevi bilinen kısmı %5-10 falan sanırım yüzdeden emin değilim. Geri kalanın işlevi bilinmiyor. cortexde hangi bölgelerin hangi işleri gördüğü falan az çok biliniyor. aradaki nöronların da bağlantı görevi falan var. ama tabi cortex bütün beynin küçük bir kısmı ama beynin çeşitli bölgelerinin hangi fonksiyonları yerine getiridiğine dair bilgi var ama %kaç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 görüntülemesi yapılıyor beynin düşününce falan pırıl pırıl parlıyor sağı solu, her bi yanı. yok öle yüzde olayı falan. ben de ciddi bir şey diye yazmıştım, garbıçmış.. yüzde3ü dostlarım! çünkü kalanında su var, bi de şeker var.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 şöyle elektrik saçsak ama etrafa beyinden hoş olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bone said: vivavale said: benden de bi soru gelsin insanın hic bi sekilde kaybolmayacak ya da yok olmaycak bi parcası var mı? ya da daha acık sorayım insanın kara kutusu var mıdır? hiç bi şekilde kaybolmayacak bir şey olmaz. doğada her şey eninde sonunda yok oluyor. ama en uzun süre dayanan parçamız kemikler olsa gerek. hayır. yok olma bir yaratılış yoludur Death is the road to awe. fountain izleyin ufkunuz açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 yok olma dediği dönüşüyo işte. hemen yanlış bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 yaratılış iyidir, severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 wormhole. bilime dair bilgim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 DNA, RNA, MMA bende de bunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar