OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya bu herifler insanı çileden çıkartır, biz adamlardan avrupa betası hakkında bilgi vermelerini beklerken dalga geçer gibi siteye "World of Warcraft in Europe" diyip gerizekalı haberler veriyolar. Nerdeyse 1 ay geçti bea başvuru süresi biteli doğru dürüst 2 açıklama yapmadı herifler ayıptırr beaa... ------------------------------------------------------------ World of Warcraft in Europe - Caswallawn, 19/08/2004 In the coming weeks, there will be a few sightings of World of Warcraft in Europe, most notably at the Game Stars Live event in London (Wednesday 1st to Sunday 5th of September) and at the Games Convention in Leipzig, Germany (Thursday 19th to Sunday 22nd of August). Visitors to Game Stars Live, which takes place from 1st to 5th September at London's ExCeL centre, will have the opportunity to play the US closed-beta version of the game and experience the vibrant world of Azeroth firsthand. World of Warcraft will be presented on stand no. F11/F12 in the Main Hall N1-N5. If you are in London early September, be sure to make some room in your schedule so you can stop by and check out what’s waiting for you in the not at all distant future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: OmeN, 19 Ağustos 2004 14:18 tarihinde demiş ki: ya bu herifler insanı çileden çıkartır, biz adamlardan avrupa betası hakkında bilgi vermelerini beklerken dalga geçer gibi siteye "World of Warcraft in Europe" diyip gerizekalı haberler veriyolar. Nerdeyse 1 ay geçti bea başvuru süresi biteli doğru dürüst 2 açıklama yapmadı herifler ayıptırr beaa... ------------------------------------------------------------ World of Warcraft in Europe - Caswallawn, 19/08/2004 In the coming weeks, there will be a few sightings of World of Warcraft in Europe, most notably at the Game Stars Live event in London (Wednesday 1st to Sunday 5th of September) and at the Games Convention in Leipzig, Germany (Thursday 19th to Sunday 22nd of August). Visitors to Game Stars Live, which takes place from 1st to 5th September at London's ExCeL centre, will have the opportunity to play the US closed-beta version of the game and experience the vibrant world of Azeroth firsthand. World of Warcraft will be presented on stand no. F11/F12 in the Main Hall N1-N5. If you are in London early September, be sure to make some room in your schedule so you can stop by and check out what’s waiting for you in the not at all distant future. +1 yeter ama baydı beklemek[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ya Blizzard Belediye değil ki nedir bu aşırı beklenti. Adamlar ticari bir kuruluş isterlerse vazgeçtik derler oyunu çıkarmazlar. Veya geç çıkartır siz alıp almamakta özgürsünüz[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 işte orada yanılıyorsun. para kazanması için biz oyunculara bağlı olan firmalar bir ölçüde oyuncuların isteklerine göre de hareket etmelidir.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Müşteri her zaman haklıdır[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ayrıca Blizzard büyük bir firma dolayısıyla müşterilerine sorumluluğuda katlanıyor.[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ama şu an zaten blizzardın esas müşterisi olan amerikalılar ve çinli koreli tayfa zaten oyunu oynuyorlar o yuzden blizzardı bağlamak pek bikaç avrupa ulkesinin hoşnutsuzluğu ve de zaten adamlar avrupa betasını da açıyoruz diyorlar bikaç haftaya ordan da golu atmışlar zaten bi kere bunu duyurarak ee daha ne işte her şekilde kazançlı şu an amerikada çatır çatır oynuyor millet avrupadakiler de ağızları sulu bir şekilde bekliyorlar deli gibi... ve bir de bu oyunun çıkacağı gunu düşünün emin olun pre order etmeyenler bu oyuna kavuşamıycak pek eğer amerikada yaşamıyorsanız... yani biz her şekilde bir ay sonra flm kavuşabiliriz bu oyuna çıktıktan sonra tabi aramızdan bikaç şanslı kişi çıkar onceden halletmiş bu olayları onlar oynar... ben zaten şu an star wars galaxies sardı beni tekrardan warcrafta başlamayabilirim dahi yani o derece sallamıyorum artık çıkınca avrupaya geldiğinde alırım heralde tabi çıktığı zmnki sansasyon ne olacak o da onemli şu dnmde çok buyuk beğeni toplarsa biz de amerikadan 30 dolara varan kargo paraları verip getirtebiliriz de yani şu an hiçbişi belli değil belli olan tek şey blizzard acaip para kıracak bu oyun çıktığında...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bence gidip dövelim hepsini ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Her oyundan / pathcten önce böyle teşebbüsler olur hadi gidip dövelim basıcaz yıkıcaz o binayı başınıza gibi çabuk çıkarsanızaa diye, sonra o oyun / patch çıkar ses kesilir. Blizzard klasiği bu olsa gerek adamlar sabır taşı gibi :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 blizzard bu işte oyun/patch cıkmadan binbir turlu laf ederiz kızarız ama oyun/patch cıkıncada hersey unutuluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 önceden dediğim gibi 30 ağustostan önce eu betası falan beklemiyorum ben :) boşverin gidip kitap falan okuyun benim gibi ingilizce 1200 sayfa :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Sizi bilmiyorum ama benim elime SC2 yazan cd(ler) ulaşmadıkça ben huzura kavuşamaycam böyle her oyun / patch öncesinde hop oturup hop kalkıyoruz. Hele beta parchlerindeki muhabbete bayılıyorum: - Oha abi şu imbaya bak coşmuş aşmış üff 2 dkda gg yazıp çıktı eleman - Hadi ya bi deneyelim 1w1? - Tamam Oyun oynanır imba ile rakip sindirilir - İMBAAA!!! Blizzard deistir sunu ilk patchte yoksa gelicem oraya binayı basınıza yıkacam haa... Ne diyeyim her seferinde oluyo, blizzard kadar sevilen ama aynı anda nefret edilen bi oyun şirketi yoktur herhalde. Battle.net forumlarında bununla dalga geçen bi video görmüştüm ama bayagı eski bulamadım şimdi NE imbasının yaygın olduğu dönemlerde yapılmıştı.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Raid3r, 19 Ağustos 2004 17:53 tarihinde demiş ki: bence gidip dövelim hepsini ehe. aynen=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 oyuncunun sabrını zorluyor blizzard[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 adamlar köfet ekemke yapmıyo oyun yapıo,2 saberdin be.sonra çıkarsınz oyu şöle ekisik şöle buglı,bakın blizzardın eski yualrına ve ıo oyunalra nden o akdr az patch çıktığında bakın.ööe yani.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 diğer oyunlara benzemeyecek sonuçta adamlar siz oyun oynarken bi bug olduğunda zırt pırt server kapatma veya herhangi bişiyden dolayı server kapatmalyalım gibisinden bence ne varsa şimdided hallediyolar server açıldığında da inşallah hiç kesintisiz oyun imkanı sağlarlar benim düşüncem bu en ince ayrıntısına kadar uğraşıyorlardır ! hatta tek tek çinlilerin ip lerini bulup onları engelleme gibi bi olay da yapabilirler malum çinliler tüm oyunlarda ün salmışlar Lineage II oynuyorum ve inanamazsınız belkide 1000 kişi çinliler yüzünden oyunu bıraktı inşallah wowda böylew salak insanlar olmaz ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ben Korelileri sevmem strateji oyunları için yarıtılmış adamlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: kermit_frog, 20 Ağustos 2004 11:42 tarihinde demiş ki: hatta tek tek çinlilerin ip lerini bulup onları engelleme gibi bi olay da yapabilirler malum çinliler tüm oyunlarda ün salmışlar Lineage II oynuyorum ve inanamazsınız belkide 1000 kişi çinliler yüzünden oyunu bıraktı inşallah wowda böylew salak insanlar olmaz ^^ nası? çinliler hangi özellikleriyle ün salmış merak ettim? abuse falan mı yapıyolar?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 (bkz: paticik lineage ii forumu)[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 21 Ağustos 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 haha çinlilerden çektiğimiz kadar kimseden çekmiyoruzx bakın Lineage II de 100 k para kasmak 2 saatini alır normal olarak düşünün üzerimde toplam 4m lik set var ve bu çinliler bug abuse ederek trade penceresi ile herşeyimi alabiliyolar nasıl yapıyolar bende anlamıyorum ama yapıyolar ve legal olduğunu söylüğuyolar 2 gün önce arkadaşım bu bug a kurban gitti ve oyunu bırakmak üzereydi ve bi kaç kişi yardım edince tekrar silah felan aldık işte daha sonra normalde dungeonlar oda gibi bölümlere ayrılmıştır kasarsızın grup halinde ama çinlinin 2 tanesi gelir senin saldırdığın yaratıklara dalar felan ve experince çalar aslada bıkmaz sende experince alamazsın sonra bu newbieler için tek level kasma yerleri olan şehir yakınları vardır ama bu çinliler ilk başta level 30 olup sonra level 15 e düşürerek kendi levellarını farm yapıyolar ve level kasmak isteyenler bile kasamıyo çünki ellerinde en iyi silahlar ve armorlar ile yaratıklara 2 kere vurdukları için senin experince almana vakit kalmıyo daha bi sürü aklınıza gelemeyecek şeyler yani serverda çinlilere karşı acayip bi ayaklanma var inşallah WoW a da el atmazlar çünki burda da aynı şeyleri yapcakları kesin !! o yüzden WoW da Lineage gibi oyuncu kaybetmek istemiyosa ya çinlilere yada oyunda çinlilerin abuse edemiyceğil bug lara bi çözüm yolu bulmaları lazım geç açılsın ama güzel olsun umrumda değil[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bırakın ya onların bugları warsa bızımde ıman gucumuz war :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eheh yüzyıllar önce atalrımız görseydi gelcekte bu cinliler yüzüden bi mmorpg bile oynuyamıos, "gelcek nesiller için!" diuyip duvarı fln aşıp daıtırlardı eminim, atalarımıza torunlarının ne oluduunu kantılayalımk!yamukçu tüm çinlileri keselim!!! kaln kuralım warcraftda kaln olsun adı"the gokturks" yada "people of the steppes" daladım cinlilere,hatta adımı tarkan yaparım. -kimsin sen! -orhunun oğlu TEEEAARKAAAAN! -tarkanmı!yooo![signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Güzel olur Horde alalım adamlar da Alliance Warcraft II senaryosunu baştan yazarız :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 harbi ciddi oyun çıkınca eğer oynamaya başlarsak ilk çinli guildiyle savaş yapalım hemen daha level 1 karakterlerle :P bakalım kim yencek lol[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 22 Ağustos 2004 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben eminim çinliler yine azarsa lineagedeki gibi(azmazlar o ayrı,blizzard göz yummaz) bize katılan sırf türk olmayanda çoğu insan olur! THE HOLY CRUSADE AGAINST THE CHINESE[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 22 Ağustos 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar