Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sinava calismayip son bir gün önce kastiginiz oluyor mu ?. ben yapiyorum ama siz yapmayin. ama yapiyorsun dimi seni pis tembel. yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 en guzeli sona biraktigin seyin ertelenmesi ve tekrar sona birakip gene yetistirememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 odevlerim var benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 valla şunu iki hafta önce teslim etmem gerekiyordu. canım sağ olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 lan olm.. artık siz erteleme konusunda boyut atladınız. ertelemenin bahanesi "paticik'e bende erteleme problemi olduğunu yazayım da ondan sonra işimi yaparım" oluyor. hepinizi psikopat ilan ediyorum. amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben artik son ana birakmiyorum, direk hep birakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bi gün önce iyimser bi yaklasım olmuş sınavdan 1 saat önce okulda calısırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aquila said: ben artik son ana birakmiyorum, direk hep birakiyorum. Bende bu gerçekle yüzleştim. İyi mi oldu bilemiyorum uzmanlara sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aquila said: ben artik son ana birakmiyorum, direk hep birakiyorum. Ben de böyle olmaya başladım yaf. Ya direk yapıyorum ya da hiç yapmıyorum araya bir basamak daha eklemem lazım gibi afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aquila said: ben artik son ana birakmiyorum, direk hep birakiyorum. yes. geçen yıl ne de olsa sınavlara çalışmıycam diyerek derslere girmedim. sınav tarihleri yanaştı, çalışsam mı lan derken derslere bile girmedim çalışsam da anlamam dedim. sonra sabah vizeye gitmek için uyandım, uykulu uykulu gitsem de kalıcam ne de olsa çalışmadım dedim. ve ne finale ne vizeye girdim koskoca yıl. toplamda 5 sınava falan girmişimdir. hala 1. sınıfım. tüm derslerden kaldım. bu yıl daha iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar