Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sinava calismayip son bir gün önce kastiginiz oluyor mu ?. ben yapiyorum ama siz yapmayin. ama yapiyorsun dimi seni pis tembel. yapmayin.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 en guzeli sona biraktigin seyin ertelenmesi ve tekrar sona birakip gene yetistirememek.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 valla şunu iki hafta önce teslim etmem gerekiyordu. canım sağ olsun.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 lan olm.. artık siz erteleme konusunda boyut atladınız. ertelemenin bahanesi "paticik'e bende erteleme problemi olduğunu yazayım da ondan sonra işimi yaparım" oluyor. hepinizi psikopat ilan ediyorum. amen.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben artik son ana birakmiyorum, direk hep birakiyorum.
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bi gün önce iyimser bi yaklasım olmuş sınavdan 1 saat önce okulda calısırım
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aquila said: ben artik son ana birakmiyorum, direk hep birakiyorum. Bende bu gerçekle yüzleştim. İyi mi oldu bilemiyorum uzmanlara sormak lazım.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aquila said: ben artik son ana birakmiyorum, direk hep birakiyorum. Ben de böyle olmaya başladım yaf. Ya direk yapıyorum ya da hiç yapmıyorum araya bir basamak daha eklemem lazım gibi afsd
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aquila said: ben artik son ana birakmiyorum, direk hep birakiyorum. yes. geçen yıl ne de olsa sınavlara çalışmıycam diyerek derslere girmedim. sınav tarihleri yanaştı, çalışsam mı lan derken derslere bile girmedim çalışsam da anlamam dedim. sonra sabah vizeye gitmek için uyandım, uykulu uykulu gitsem de kalıcam ne de olsa çalışmadım dedim. ve ne finale ne vizeye girdim koskoca yıl. toplamda 5 sınava falan girmişimdir. hala 1. sınıfım. tüm derslerden kaldım. bu yıl daha iyiyim.
Öne çıkan mesajlar