S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bankamatik kartıyla ödeme yapılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 internete açıksa evet bazen gıcıklık yapıyo ben 3 kere ödemeyi deneyip bloke olduktan sonra 3 saat sonra kendi kendine açıldıgını bile gördüm bankamatik kartıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bankamakatik kartıyla nasıl ödüosunuz ya? sanal kart açtırman gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 internet kullanımına acılıyor mu o kartlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 marketlerde filan kullanılabiliyor onun için sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hem internet hem yurt disi 2 yönden fail olma ihtimali var :d ben kendi banka kartmla ödeyememstm kredi karti nete acık onla öduyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bankamatik kartıyla ödeme yapamazsınız. Sadece Garanti Bankası bildiğim kadarıyla vadesiz hesaba sanal kart açabiliyor buradan ödeme yapılabilir. Bunun haricinde herhangi bir bankkart la hiç bir ödemeyi kabul etmiyor. Yapabileceğin tek şey şu an oradan hesap açtırıp para yatırmak ve sanal kart açtırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yapı kredi de aynı şekilde biliyorum , sanal kart olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 iş bankası'nı aramıştım bunun için sizinki bankamatik kartı, internette kullanamazsınız diyip kestirip atmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 peki bir şey sorucam. wowun aylık ücreti bildiğiniz üzre 13 euro falan. bu parayı hesabımızdan türk parası olarak yatıramıyor muyuz? illa dövizciden 15 euro yapıp yatırmak mı gerekiyor. en son hatırladıgım böyle bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 TL olarak çekiyor. O anki Euro kuruna göre düşüyor bakiyenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben eskiden bonus kart ile ödeme yaparken hesabıma tl olarak değil euro olarak geliyordu bende dövzicden euro yapıp vermek zorunda kalıyordum. bankaya da sormamıstım neden böyle diye gerçi. neyse cataclysm gelsin sorarız madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 evet, bu arada aylık otomatik ödemeye almaktansa ki bir çok bankamatikle olmuyormuş gibi duruyor. 2 aylık pre paid kartı Dinan 40 TL'ye satıyordu, yani bankamatik kartından havale geçerek 2 aylık süre alabilirsiniz ki 10 TL fln da daha ucuza geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bankamatik kartı Visa/Electron türündeyse olur bence. Bende ki öyle ama Wow da fln denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Olmuyor, benim bankamatik kartım visa çekmiyor ordan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar