Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.33

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncü'yü hayatta bırakmam, fena olmamış ayrıca bence

Hatta dizilişimizde şöle;

Serhat(kale) - tolga - nos - hakan(3lü defans) - tunkut - öncü(2 ön libero) - eser - sertaç(2 forvet)

duruma göre nos ve tunkut yer değişir, benim içime sindi bu takım, illa bi değişiklik olucaksa yazın fikirlerinizi değerlendirelim
Mesaj tarihi:
LucifeL,tora,fizban,Spidee,Tora+1,tnkt,Kermit,Pha
screwy,tolga,khelben,NoS,Esh,Kaspar,BoB,Sertaç

tmm o zmn tnktla esh yer deiştirttim boyle nasıl olur bence biraz daha ii gibi
Mesaj tarihi:
Ben buradayım gelirim maça ancak cuma günü de maç yaptım ayağımda biraz sakatlık var ancak ilk defa böyle bişey yaşamıyorum ondan oynayabilirim ancak benim yerimi çok isteyen biri varsa feragat edebilirim tabii :D
Mesaj tarihi:
Konn said:

golünüz olur yağarım, yani yağardımda uzaktayım...

rüzgarları olur eserdim ben de ama sakatım. ne yazık ki. O değil de kadrolara bakıyorum, kim oynuyo lan bu takımlarda :D eser forvet mi oynayacak şimdi :D
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Konn said:

golünüz olur yağarım, yani yağardımda uzaktayım...

rüzgarları olur eserdim ben de ama sakatım. ne yazık ki. O değil de kadrolara bakıyorum, kim oynuyo lan bu takımlarda :D eser forvet mi oynayacak şimdi :D

rakip forvetlerin korkulu rüyasıyken şimdi rakip kalecinin korkulu rüyası olcam dasdas

çok bişey beklemeyin benden yalnız. sanki ronaldoymuşum gibi bir hava var :D

hayatım cezasahamın içinde geçti, biraz açılma vakti
Mesaj tarihi:
benim pati maçlarındaki gelişimim tamamlanınca romanımı çıkartıcam ben.

hatta öncüyle ortak yazabiliriz.

Kaleden Kaleye diye başlık atarız, kaleci olarak başlayıp nasıl ileri uca gittiğimizin destansı hikayesini anlatırız.
Mesaj tarihi:
LucifeL,tora,NoS,fizban,Tora+1,Esh,Kermit,Pha
screwy,tolga,khelben,Spidee,Kaspar,BoB,tnkt,Sertaç

isteklere de kulak vererek dengelemeye çalıştım. itiraz kabul ederim de önerdiğiniz halini de yazın kadroların o durumda, karışıyo sonra unutuyoruz.
  • Yeni Oluştur...