Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 olm hani yer yoktu lan. ne ara koydunuz kadroya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yani mac yarinmi$ gerci, evet uber kondisyonsuzum. 10 aydir ayaam topa degmedi oyle diyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Tora yazdığın kadrolarda biz baya baya iyiyiz bence. Biraz dengesiz geldi bana. Bi de senin +1 hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 engin die bir arkadas gelicek heralde kadrolara bakıcam bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Öncü'yü hayatta bırakmam, fena olmamış ayrıca bence Hatta dizilişimizde şöle; Serhat(kale) - tolga - nos - hakan(3lü defans) - tunkut - öncü(2 ön libero) - eser - sertaç(2 forvet) duruma göre nos ve tunkut yer değişir, benim içime sindi bu takım, illa bi değişiklik olucaksa yazın fikirlerinizi değerlendirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bildiğimiz engin geliyosa gayet iyi abi kadrolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 engin gelirse o diğer takıma, kanser olur engin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yok o enginitanımıyorsunuz heralde kaldan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 robben gibi akıcam ortama. Tunkut ile beni aynı takıma koyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 LucifeL,tora,fizban,Spidee,Tora+1,tnkt,Kermit,Pha screwy,tolga,khelben,NoS,Esh,Kaspar,BoB,Sertaç tmm o zmn tnktla esh yer deiştirttim boyle nasıl olur bence biraz daha ii gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yalnız bi saniye, tora eğer bizim engin geliyorsa kal takımı kurabiliriz sanki lan. yok kuramıyormusuz. ama engin de forvetti en son napcaz olm ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 kermitle beni aynı takıma koymayın ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sertac ve nos'un mactan haberleri var mi ? ulasabilecek var mi onlara cepten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 golünüz olur yağarım, yani yağardımda uzaktayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ben buradayım gelirim maça ancak cuma günü de maç yaptım ayağımda biraz sakatlık var ancak ilk defa böyle bişey yaşamıyorum ondan oynayabilirim ancak benim yerimi çok isteyen biri varsa feragat edebilirim tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konn said: golünüz olur yağarım, yani yağardımda uzaktayım... rüzgarları olur eserdim ben de ama sakatım. ne yazık ki. O değil de kadrolara bakıyorum, kim oynuyo lan bu takımlarda :D eser forvet mi oynayacak şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sen gittiğinden beri çok değişti buralar dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Wishmaster said: Konn said: golünüz olur yağarım, yani yağardımda uzaktayım... rüzgarları olur eserdim ben de ama sakatım. ne yazık ki. O değil de kadrolara bakıyorum, kim oynuyo lan bu takımlarda :D eser forvet mi oynayacak şimdi :D rakip forvetlerin korkulu rüyasıyken şimdi rakip kalecinin korkulu rüyası olcam dasdas çok bişey beklemeyin benden yalnız. sanki ronaldoymuşum gibi bir hava var :D hayatım cezasahamın içinde geçti, biraz açılma vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 defansiniz olur hatali gol yedirirdim ben de ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 benim pati maçlarındaki gelişimim tamamlanınca romanımı çıkartıcam ben. hatta öncüyle ortak yazabiliriz. Kaleden Kaleye diye başlık atarız, kaleci olarak başlayıp nasıl ileri uca gittiğimizin destansı hikayesini anlatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Üstteki mesajın ana teması : önümüzdeki maç forvetteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Beni Serhat'tan ayırmayın yahu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Spidee said: Beni Serhat'tan ayırmayın yahu =/ Sıs bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 LucifeL,tora,NoS,fizban,Tora+1,Esh,Kermit,Pha screwy,tolga,khelben,Spidee,Kaspar,BoB,tnkt,Sertaç isteklere de kulak vererek dengelemeye çalıştım. itiraz kabul ederim de önerdiğiniz halini de yazın kadroların o durumda, karışıyo sonra unutuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bu kadrolar güzel olmuş gibi bence uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar