Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almancılara soru

roket adam

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=Jxj8qabdSFk&feature=related

ilk defa duyuyorum bunu da adam 5 sene önce gelmiş falan hiç almanca bilmeden, komedi vizesi almış. Şaka olsun diye mi diyorlar gerçek mi yoksa anlamadım.

Komik bişi izlemek istiyorsan Michael mittelmeier diye arat (soyadı farklı yazılıyorda yazarsan youtube duzeltır)
Sosyal ağlarda paylaş

Almanlarin espri anlayisi hic yok. Adamlarin cevirdikleri komedi filmleri veya skeclere bakarsaniz paso gay esprileri.
Almanyadaki Türklerden Kaya Yener ciddi anlamda güzel. O da zaten Türk espri anlayisini almancaya uyarlamasindan.. Üniversite sinavini kazanip geldim ben de almanyaya. Ne kadar kassam da hala Alman esprilerine gülemiyorum. Yani adamlarda yetenek yok, öküz gelmisler öküz gidecekler.
Sonuc olarak Türkcedeki gibi lastik gibi her yöne cekilen kelime zengini bir dilden sonra alman esprilerine istesen de alisamazsin.

Dipnot: Buna karsi burada yasadikca da Türkiye'de filmlerde dublaj olayinin ne kadar berbat oldugunu farkettim.
Sosyal ağlarda paylaş

WoW'dan tanıştığım bir alman söylemişti.
Poşet Tüte miydi neydi aslında, bazı Almanlar Türkischer Koffer diyorlarmış Türkler biryerden biryere giderken çanta yerine migros poşedine tıkıştırdıkları için eşyalarını sdfgh.

Komik değil mi, gülün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...