roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 konu almanların olmayan espri anlayışına roket adamın nasıl uyum sağlayacağıydı. yani diyorsunuz ki, bu adamlar aslında kayda değer bir espriye gülmüyor, dolayısıyla çok da bir şey kaybetmiyorsun, o yüzden sen de gülme taklidi egzersizlerine başla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 smarthan said: geliyim ben ortamlara akalım ? Abi eger böyle azimli olursan sadece Vanille'yle degil belki sirineyle bile akabilirsin sen. Güveniyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahhahahaha çok iyi özetlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 alıştırmaydı o sadece.. komik değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 o zaman benden almanlara gelsin. bi adam banyo yapmış kurulanıyormus ama sürekli yaş kalıyomuş neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 çünkü insan vücudunun total body water oranı %60'tır falan der bi alman.. bunu almanca der tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Noter miş ? Çok sıcakta terlemeyendi ama bu di mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Körpermasse aus Wasser imiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 olm ona bakıyosanız her havuzun dibi aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 cevabı adamın yaşgünüymüş AHAHAHAHAHAAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abi mesela buna herkes gülmüş ordaki sadece gülümsedim yani http://www.youtube.com/watch?v=d6GSMyXF2Ts&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 asdasda bunu nerden buldun Baya kötü ama adama ayıp olmasın diye gülüyorlar işte adam Serhatmış bu arada olayı açıklıyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 youtube'a stefan raab yazdım, sonra stefan raab türken yazdım merak edip, ordan related video'dan youtube'un sonuna doğru ilerledim. bundan sonra da berlinde sokak ortasında telefondan müzik açıp dans eden türkler geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 adam vasat bile değilmiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Jxj8qabdSFk&feature=related ilk defa duyuyorum bunu da adam 5 sene önce gelmiş falan hiç almanca bilmeden, komedi vizesi almış. Şaka olsun diye mi diyorlar gerçek mi yoksa anlamadım. Komik bişi izlemek istiyorsan Michael mittelmeier diye arat (soyadı farklı yazılıyorda yazarsan youtube duzeltır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 AHAHAH BENCE ÇOK KOMİK KESİN. alman esprilerini anlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ged, çok fenaymış bu adam ya. almanyada türk geyiği yapıp parayı kıran bi türk duymuştum eğer o adam buysa gerçekten türk imajı dediğimiz olay çok fena ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahahah buna güldüm bak http://www.youtube.com/watch?v=JVFyTw-nsMg&feature=related bu herifi tuttum. michael'in de bir sürü videosunu çektim, izlicem bu hafta paso. bunlara gülebilecek kadar spastikleşmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ama bu adam almanyadaki türklerin komik olmadığına kanıt değil midir? gerçi bunun bile ünlü olabilmesi almanların ne kadar komik olmadığının da göstergesi sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GsDsr0VIxxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DM2ci41pIU4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 dasaaa said: vaniLLe said: cankan var bizim alamanci diskolarinda cikiyo. ne kötü kombinasyon ya.. alman+türk... gerçi almana ne katsan sonuç kötü olacakmış gibi duruyor.. taze kişniş gibi millet. Ahahahaaha.Taze kişniş duyduğum en güzel benzetmelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Almanlarin espri anlayisi hic yok. Adamlarin cevirdikleri komedi filmleri veya skeclere bakarsaniz paso gay esprileri. Almanyadaki Türklerden Kaya Yener ciddi anlamda güzel. O da zaten Türk espri anlayisini almancaya uyarlamasindan.. Üniversite sinavini kazanip geldim ben de almanyaya. Ne kadar kassam da hala Alman esprilerine gülemiyorum. Yani adamlarda yetenek yok, öküz gelmisler öküz gidecekler. Sonuc olarak Türkcedeki gibi lastik gibi her yöne cekilen kelime zengini bir dilden sonra alman esprilerine istesen de alisamazsin. Dipnot: Buna karsi burada yasadikca da Türkiye'de filmlerde dublaj olayinin ne kadar berbat oldugunu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aynen ya, bizim espri anlayışımıza yaklaşamazlar bile. mesela buna kim inanır? kadir inanır. nihohhahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 WoW'dan tanıştığım bir alman söylemişti. Poşet Tüte miydi neydi aslında, bazı Almanlar Türkischer Koffer diyorlarmış Türkler biryerden biryere giderken çanta yerine migros poşedine tıkıştırdıkları için eşyalarını sdfgh. Komik değil mi, gülün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar