Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almancılara soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konu almanların olmayan espri anlayışına roket adamın nasıl uyum sağlayacağıydı.
yani diyorsunuz ki, bu adamlar aslında kayda değer bir espriye gülmüyor, dolayısıyla çok da bir şey kaybetmiyorsun, o yüzden sen de gülme taklidi egzersizlerine başla?
Mesaj tarihi:
asdasda
bunu nerden buldun

Baya kötü ama adama ayıp olmasın diye gülüyorlar işte

adam Serhatmış bu arada olayı açıklıyor bu
Mesaj tarihi:
youtube'a stefan raab yazdım, sonra stefan raab türken yazdım merak edip, ordan related video'dan youtube'un sonuna doğru ilerledim. bundan sonra da berlinde sokak ortasında telefondan müzik açıp dans eden türkler geliyo.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=Jxj8qabdSFk&feature=related

ilk defa duyuyorum bunu da adam 5 sene önce gelmiş falan hiç almanca bilmeden, komedi vizesi almış. Şaka olsun diye mi diyorlar gerçek mi yoksa anlamadım.

Komik bişi izlemek istiyorsan Michael mittelmeier diye arat (soyadı farklı yazılıyorda yazarsan youtube duzeltır)
Mesaj tarihi:
ahahahah buna güldüm bak
http://www.youtube.com/watch?v=JVFyTw-nsMg&feature=related

bu herifi tuttum.
michael'in de bir sürü videosunu çektim, izlicem bu hafta paso. bunlara gülebilecek kadar spastikleşmem gerekiyor.
Mesaj tarihi:
ama bu adam almanyadaki türklerin komik olmadığına kanıt değil midir?

gerçi bunun bile ünlü olabilmesi almanların ne kadar komik olmadığının da göstergesi sayılabilir.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

vaniLLe said:

cankan var bizim alamanci diskolarinda cikiyo.

ne kötü kombinasyon ya.. alman+türk...

gerçi almana ne katsan sonuç kötü olacakmış gibi duruyor.. taze kişniş gibi millet.

Ahahahaaha.Taze kişniş duyduğum en güzel benzetmelerden.
Mesaj tarihi:
Almanlarin espri anlayisi hic yok. Adamlarin cevirdikleri komedi filmleri veya skeclere bakarsaniz paso gay esprileri.
Almanyadaki Türklerden Kaya Yener ciddi anlamda güzel. O da zaten Türk espri anlayisini almancaya uyarlamasindan.. Üniversite sinavini kazanip geldim ben de almanyaya. Ne kadar kassam da hala Alman esprilerine gülemiyorum. Yani adamlarda yetenek yok, öküz gelmisler öküz gidecekler.
Sonuc olarak Türkcedeki gibi lastik gibi her yöne cekilen kelime zengini bir dilden sonra alman esprilerine istesen de alisamazsin.

Dipnot: Buna karsi burada yasadikca da Türkiye'de filmlerde dublaj olayinin ne kadar berbat oldugunu farkettim.
Mesaj tarihi:
WoW'dan tanıştığım bir alman söylemişti.
Poşet Tüte miydi neydi aslında, bazı Almanlar Türkischer Koffer diyorlarmış Türkler biryerden biryere giderken çanta yerine migros poşedine tıkıştırdıkları için eşyalarını sdfgh.

Komik değil mi, gülün.
  • Yeni Oluştur...