roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Selam kardeşler. Şimdi bana öyle bir dizi, bölüm, çizgifilm, talkshow vesaire benzeri bir alman tv programı önereceksiniz ki, günlük hayat almancasını içerecek, alman sokak geyiklerini falan ve almanca altyazılı olacak. tek bir youtube videosu bile olabilir. teşekkür ederim. saygılar. derdim alman espri yapısından hiç bir şey anlayamamak. bir de yalnızca pazar günleri internete girmek ve çok sıkılmak. dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 offffff......... alm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 tv total'i izleyebilirsin altyazili bulamayabilirsin. vanille ve benimle agiz dalasina da girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 alman espri anlayışı derken? abi git bi orta okula türkiyede işte o kadar espri var burda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nomsaR said: offffff......... alm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 derFremdeSohn said: tv total'i izleyebilirsin altyazili bulamayabilirsin. vanille ve benimle agiz dalasina da girebilirsin. Siz kardeş gibi oldunuz lan.Valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 wat? öle spesifik seyler yaparak olmaz ya, her yerden bisiler kapcaksin iste. ortamlara ak. anca öle. bi de kac ayin kaldi ki almanyada? alaman kültürüne tamamen entegre olabilmek senelerini alir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Alman arkadas edinmen lazim. Pratikle ögrenilecek seyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 alman arkadaşlarım var da, "nesine gülüyosunuz olm neye gülüyosunuz lan" demeye utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 herkes gülünce sen de gül, alisirsin zamanla. zaten onlar gülünce otomatikman sen de gülmüs sayilcaksin böhöhöy. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bence sana gülüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ee abi demezsen ögrenemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 vaniLLe said: zaten onlar gülünce otomatikman sen de gülmüs sayilcaksin böhöhöy. of şunu yapmasan şaşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 vaniLLe said: herkes gülünce sen de gül, alisirsin zamanla. ya öyle yapıyorum da, kıl oluyorum espriyi anlamayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nomsaR said: vaniLLe said: zaten onlar gülünce otomatikman sen de gülmüs sayilcaksin böhöhöy. of şunu yapmasan şaşardım. bunu devamlı mı yapıyo? okuyunca koptum burda istemsiz olarak. paso aynı espriyi yapıyorsa, geri alıcam o gülücükleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 espiriyi anlayınca da kıl olacaksın rahat ol. Kasiyerler falan güldüğünde gül, biraz kalın bir ses tonuyla : - ja ja, hahaha ich weiss gibi bişi mırıldan ama anlaşılmasın tam söylediğin. Alman sokak mizahı = karşılıklı anlamsız gülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ractamainus said: nomsaR said: vaniLLe said: zaten onlar gülünce otomatikman sen de gülmüs sayilcaksin böhöhöy. of şunu yapmasan şaşardım. bunu devamlı mı yapıyo? okuyunca koptum burda istemsiz olarak. paso aynı espriyi yapıyorsa, geri alıcam o gülücükleri. ağzından düşmüyo almanlar yapınca biz de yapmış sayılıcaz kalıbı. undo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahaha ged +1 cok basima geliyo kasada embesil tipler her müsteriyle sakalasmak istiyo biseyler sacmaliyo bende garip tepkiler veriyorum :D en kötüsü de otobüste yasli amcalarin genclere takilmasi. Artik nasil bir almanca kullaniyolarsa bilmemkacinci yüzyildan bahsediyolarsa... mal mal siritiyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu gece sitede almanya amma karalandı yahu.. yazık alamanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bayern dialekti konuşan 45 yaş üstü kimseyi şimdiye kadar tek seferde anlayamadım. bir gün oturup sırf yaşlı birini anlamaya çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Almanya ve Türkiye birleşsin "United Türkalya " kurulsun , artık zamanı geldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 tmm ged zorlama bu komik degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ged'i alaman komedi anlayışına kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ya almanlar gitsin muhendislik yapsın,gerisine karışmasın biz hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 @dassaaadasdas yazik almanlara diyince sen sayilara falan baktimda 2.5 milyon türk 2.5% artış kalanlar alman 0.1 % mi falan artış (üreme) Temizinden birleşsek almanlar sorundan kurtulurlar, bu günlerde almanya'nın en büyük problemi türkler ve araplar (bizim başörtüsü krizinin alman yansıması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar