Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bardakoğlu: Ateistlerinde de diyaneti olmak istiyoruz

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Aynı şekilde evrenin ve bana sunulanın da benim için hiç bir değeri yok. Ama bir şekilde burdaysam bu bir ihtiyaçdır, yani bir işlevim ve varlığımın bir değeri var. En kötü ihtimal bir sonraki nesli oluşturmak için bir ptansiyelim.

Bir şekilde burdayız ve temelinde acıdan kaçınmaya çalışan yani o doğrultuda yaşamaya çalışan canlılarız.
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:

Biz sıradan ortalama bir yıldızı olan ufak bir gezegendeki gelişmiş maymun türleriyiz. Ancak evreni anlayabiliyoruz. İşte bu bizi çok özel kılıyor.
Stephen Hawking

Biz sıradan ortalama bir yıldızı olan ufak bir gezegendeki gelişmek üzere olan insanlarız. Ancak evreni anlayabiliyoruz. Evrende başka insanlarında olması biz insanları çok özel kılıyor.

RRa - 2010
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

slickers said:

Biz sıradan ortalama bir yıldızı olan ufak bir gezegendeki gelişmiş maymun türleriyiz. Ancak evreni anlayabiliyoruz. İşte bu bizi çok özel kılıyor.
Stephen Hawking

Biz sıradan ortalama bir yıldızı olan ufak bir gezegendeki gelişmek üzere olan insanlarız. Ancak evreni anlayabiliyoruz. Evrende başka insanlarında olması biz insanları çok özel kılıyor.

RRa - 2010

Evrende başka insanlar derken?

Hadi canlı diyelim şuna :D
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

ya bi gitsin allahini seversen, adam ateizm olamaz sen oyle dusunmuyorsun diyor adama, sonra da cikmis ateistlerin de diyaneti bla bla diyor.

ayrica hosgoru gosteriyor da adamin hanesine + olarak yazilabilecek birsey degil zira hosgoru gostermek zorunda. pilot ucagi indirebildi diye alkislamak gibi bisey ki bu da yapiliyor gerci ulkemizde.

abi o zaman tamam adam lafını geri mi alsın?
ateistlerin hepsi gebersin hiçbirini sevmiorm mu desin?
%90 ın musluman oldugu bır ulkede, diyanet işleri başkanı olarak
böyle bir açıklama yapmak
afedersin ama ... ister.

ne bekliyosunuz ki onu anlamıyorum ben?
ne demeliydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bardakoğlu'ndan şok açıklama ; Ateislerin de diyaneti olmak için bakanlığın bastığı kitapların %3-4 kadarını "tanrı yanılgıslı" "Dinlerin topluma zararları"....vb kitaplar teşkil edecekmiş. Basılan kitapların lise ve üniversite kütüphanelerine dağıtılması için çalışmalar yapılıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

abi şunu gördüm gerçekten insanlar ne yapsa yaranamıyor.

Ateistlerin ülkede yeri yok dese.Hepiniz söverdiniz.
Ateistleride kucaklamak istiyoruz desede sövüyorsunuz.

çünkü ortada yapılmış bişi olmamasından kaynaklanıyor bu kadar tepki. milletin kuru lafa karnı tok. tek amacı sevimli gözüküp prim yapmak. ben inançlı bi insanım ama basitçe bi düşününce var mı ateistleri kucaklayan bi icraatı?
hadi nüfus cüzdanınıdan "DİNİ" ibaresini kaldırmak için bi girişim yapsın, o zaman burda ateistler kızıyorsa şu yakarda yazdığının anlamlı bi nedeni olur.
Sosyal ağlarda paylaş

DeaN said:

RRa said:

slickers said:

Stephen Hawking

RRa - 2010

Evrende başka insanlar derken?

Hadi canlı diyelim şuna :D

insan insannnn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...