escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi tamam tadı cok güzel acısı falan herşeyi iyi de ertesi gün çok feci oluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 3 tane ortaboy, malzemesiz, duble peynirli pizza yedim dominostan şuan şenlik var mide de, kapanmaya yakın söyledim diye içlerinden birine 10 pizzalık mozarella koymuşlar of of kuscam ama zevkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sogan mi bozuyor seni de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yok abi dürümün dışına değişik salça gibi bişi sürüyo gerçekten cok güzel. onu pişiriyo ocakta sürmüş halde iken. sonra o dışında şey gibi yapışmış baharat gibi oluyo ve tadı süper. o bozdu sanırım. adam saydı içinde her bok var. sarımsaktan zencefile kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Gastritim var lan, hepiniz dağılın. Süt çocuğu gibi 2 baharatla kıvranmayın. BEN NABİİM BİLAER, ACI SEVİYORUM, DAYANAMIYORUMBİRBİR11!1 O değil de süt iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 nerde yiyorsun onu ? Alsancakta bir dayı var o fena yapmıştı bizi bir seferinde, çift lavaş duble muble derken acıyı da gömdü, sabah tabi herkes ekspres tuvalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aynen biz de. bugün iş yerinde bi hareketlilik vardı zaten müdürler bile şaşırdı "olm kurt mu var sizde" diye. saat başı tuvalate gidiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ne sütü olm ya süt mü kaldı artık olan oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 o son dürümü yemicektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 selam http://www.goldenhorn.hu/en/assets/images/durum%20copy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 olm bu ne lan?! ben adana dürümden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 evet bu da güzel görünüyor acıyla daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dürüm dediniz aksam aksam canım kokoreç çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Fajita yedim ben de, bi salsam bina yıkılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 of yazılanları görünce çok pis canım çekti. gidip yatım uyuyum en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 direk alsancaktaki çiğ köfteci geldi aklıma dürüm diyince. OOOOOFFFFF ulan canım çekti beee turşulu ennn acılısından böyle dişetlerini yerinden titretecek üstüne limonu bocala kocaman lokmalarla kötür çift dürümü yanında koca bardakta ayranla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Oooo yemek saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahahaha http://img513.imageshack.us/img513/2146/orcanhasshaking.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 merkez yerlere uzak oturan insanlar şu aşağıdaki manzaranın yaşattığı bunalım hissini anlayacaklardır... şu an ağlıyorum o dürümler için. http://img42.imageshack.us/img42/2033/adszpd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Dartanian said: ahahahaha http://img513.imageshack.us/img513/2146/orcanhasshaking.jpg allah snei kahretsin yta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Üşenmedim gece uyumadan önce onu yazdım uyudum ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 allah belanızı vermesin lan karşıya geçmeden önce kadıköye gidip dürüm yicem şimdi. HEHEHE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 DoruK said: direk alsancaktaki çiğ köfteci geldi aklıma dürüm diyince. OOOOOFFFFF ulan canım çekti beee turşulu ennn acılısından böyle dişetlerini yerinden titretecek üstüne limonu bocala kocaman lokmalarla kötür çift dürümü yanında koca bardakta ayranla beraber oo ha o ha! ağzım sulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 tavuk dürümümü yedim NİHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 25 cm 30 cm iyiymiş ya Benden büyükler :D asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar