axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ne kadar giderken ne kadar gidiyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 valla ben telefonu 3g açıkken kenara koyduğumda 10dk da %1 gidiyordu pil. ya da o civarda bi değerde. şu an 1 saatte %1-2 gidiyor aynı durumda. tam test etmedim gün içerisinde telefonla işim olduğundan. geceden sabaha bakıcam duruma net olarak. ama ara ara kullanmayla sabah 10 dan bu saate kadar %57 gitmiş pil. yarın daha net bi sonuç yazarım. bir de benim backup&restore ayarları aktıfti. orda birşeyler olmuş sanırım sürekli telefonu deep sleepten çıkarmış. kapattım onu o da baya farkettirdi. bana ait bi bug olabilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 gece 12 den sabah 7 ye kadar %16 gitmiş şarj. 3g açık, senkronizasyon açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bugün 1.5 metreden biraz daha yüksek bir mesafeden yere düşürmeyi başardım. yer dediğim de halı malı değil baya mermer... lönk diye yatay olarak ekranı yeri öptü, pil mil fırladı. ekranı yere bakacak şekilde duruyordu yerde, korkarak aldım yerden ve tertemizdi. valla helal olsun samsung'a, o testler gerçekten boş değilmiş, cidden adamlar sağlam yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ben de benzerini yaşadım. telefon yüzüstü düşmüştü. kedi gibi yapmışlar galiba sdsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Kasasi darbeyi baya baya emiyor ama tumden yere ya da duz bi yere degil de bende oldugu gibi sarj aletinin ustune falan dusururseniz gidio ekran. 2 gun once kirdim ordan biliyorum. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 dasaaa said: samsung s2 tutar bence.. tüketici çok sevecek of 3 senelik mesajı uplayasım geldi. nerede bu adam. ÜŞÜYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 dasa kayıplara karıştı. facebooktan yuvarlak yuvarlak aptal saptal fotolar paylaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Aptal değiller bir kere!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar