aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 eziliri filan yok abi, legacy meselesi, bence cok guzel bi olay. calissin adam olsun.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Jodie Meeks naaptı lan öyle? ilk çeyrekte 20 attı hayvan oğlu hayvan.
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bundan sonra Resüle laf yok beyler :
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ahah greg oden'a özenmiş resul, ama küçük greg'in yanında esamesi okunmaz küçük butler'ın dfsfsa
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://biliyorumbuoyunu.blogspot.com/2010/12/nbade-gm-olmak.html abiii bu herif çok komik lan. bide biliyorumbuoyunu diye blog açmış. geçende durante overrated falan diyodu. yazık lan bole adamlar blog açıyo falan. boşuna internette yer dolduruolar.
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi bu adam basketbol da mı yazıyomuş? bir iki defa futbol yazılarını okumaya yeltendim de, bildiğin yetersiz adam.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Aynısı Portland'da da geçerli. Andre Miller'ı hemen takas ederim. Bu adamlarla bir yere gelemezsiniz. Şu cümleden sonrasını okumadım, bir şey kaçırmamışımdır da muhtemelen. Andre Miller resmen Portland'da harcanıyor. Denver'da kalsaydı eğer Carmelo'nun yanına 2. bir skorer takviyesi ile şampiyonluğa oynardı Denver. Oyun görüşü inanılmaz iyi olan bir adam ve net olarak ilk 8-10 guard'ın içine sokarım NBA'de.
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Semih'te çok şanslı ya hem Garnett hem Shaq umarım iyi değerlendirir.
Pha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 45 tane de followerı var, Griffin Durant'ten iyi diyor, bizim Buddha bu adamın yanında Mitch Kupchak kalır, adama boşuna haksızlık ediyormuşuz.
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 adam nba blogunun trollü açık ara
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Holy said: Aynısı Portland'da da geçerli. Andre Miller'ı hemen takas ederim. Bu adamlarla bir yere gelemezsiniz. Şu cümleden sonrasını okumadım, bir şey kaçırmamışımdır da muhtemelen. Andre Miller resmen Portland'da harcanıyor. Denver'da kalsaydı eğer Carmelo'nun yanına 2. bir skorer takviyesi ile şampiyonluğa oynardı Denver. Oyun görüşü inanılmaz iyi olan bir adam ve net olarak ilk 8-10 guard'ın içine sokarım NBA'de. Yiğit Andre Miller yıllarca ne yaptı Denver'da? Billups ne yaptı? Andre Miller ortaya güreşen takımlar için idealdir ama büyük hedeflere taşımaz, Bayless draft edildiğinde resmen steal idi. Şans vermeyerek tek yanlışını yaptı koç Nate
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Yıllarca ligin top 10 asist listesindeydi zaten? Ama adamın tek asist opsiyonu Carmelo idi. Onun dışında bitik bir K-Mart, hücumu yok denecek kadar kısıtlı bir Camby vb. adamlar vardı. Saha görüşünü ben inanılmaz iyi buluyorum Andre Miller'ın. Adam gibi bir pivotu olan takıma gitseydi eğer çok daha faydalı olabilirdi. edit: yıllarca abartı olmuş, 2 sene o listede olduğunu hatırlıyorum. gerisini kontrol etmedim.
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Pha said: 45 tane de followerı var, Griffin Durant'ten iyi diyor, bizim Buddha bu adamın yanında Mitch Kupchak kalır, adama boşuna haksızlık ediyormuşuz. Bişey olmaz senin gibi müthiş bir yorumcu benim gibi yorum kalitesini düşürenlerin eksiklerini kapatıyor. 4 oldu abartarak trollüyorsun. Babanımı öldürdüm en sevdiğin oyuncuya, takıma b.k mu attım bilmiyorum artık ama belli bu devam edecek :) Ama merak ediyorum ne söyledimde sana bu kadar koydu yer yer gelip laf sokup gidiyorsun. Şu başlığa yazdığın son mesajların çoğu sırf bana laf sokmak için. Madem bu kadar alaycı yaklaşıyorsunda neden her mesajımda trolleyecek kadar beni ciddiye aldın anlamış değilim :)
Pha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.podbean.com/podcast-audio-video-blog-player/mp3playerlightsmallv3.swf?audioPath=http://thegame.podbean.com/mf/play/zgjfiy/ScolaonamobileArtest.mp3
Raze Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 nba all star secimleri baslamis sectim gitti Western: Kevin Durant Oklahoma City Forward Dirk Nowitzki Dallas Forward Chris Paul New Orleans Guard Russell Westbrook Oklahoma City Guard Emeka Okafor New Orleans Center Eastern: Kevin Garnett Boston Forward Gerald Wallace Charlotte Forward Rajon Rondo Boston Guard Derrick Rose Chicago Guard Shaquille ONeal Boston Center Write In Vote: Ersan Ilyasova Milwaukee
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Pha said: http://www.podbean.com/podcast-audio-video-blog-player/mp3playerlightsmallv3.swf?audioPath=http://thegame.podbean.com/mf/play/zgjfiy/ScolaonamobileArtest.mp3 apuhahushdsf
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Holy said: Yıllarca ligin top 10 asist listesindeydi zaten? Ama adamın tek asist opsiyonu Carmelo idi. Onun dışında bitik bir K-Mart, hücumu yok denecek kadar kısıtlı bir Camby vb. adamlar vardı. Saha görüşünü ben inanılmaz iyi buluyorum Andre Miller'ın. Adam gibi bir pivotu olan takıma gitseydi eğer çok daha faydalı olabilirdi. edit: yıllarca abartı olmuş, 2 sene o listede olduğunu hatırlıyorum. gerisini kontrol etmedim. Raymon Feltonda da top 10 asist listesinde çoğu zaman, kaç tane asisti özelliği ön planda adam var ki ligde? Dediğim Andre Miller çok kısıtlı bir oyuncu, Billups gelince ve Nene-Camby değişikliği ile Denver batının en güçlü takımlarından biri oldu sonuçta ve senelerdir bir istikrar var
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 denver sorunu hücumu deilki, defansı leş, bunun sorumlusu andre miller yada billups flan deil gereksiz ayar cekiyorlar o bölgeye iverson bile en iyi zamanlarında denvere gitti bişe olmadı hala ısrarla guard değiştiriyorlar adamlarda allstar maclarındaki gibi uyumsuzluk var detroit bile sampiyon olabildiyse denver o kadro ile bi kere bile final oynayamıyorsa dagılsınlar
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 2004 detroiti cok leş bi kadroydu takım olarak bişe deimiyorum cok iyi oynuyorlardı lakersı zaten öyle takım oyunu olmadan yenemzsin ama tek tek ele aldıgında oyuncuların hepsi cok kısıtlı adamlar (hatta abartım gördügüm en iyi savunma yapan takım ömrümde) kısıtlıdan kastım tek yönlü
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yok oldun güzel açıklamış, tabii ki bir Iverson,Tmac,Carter gibi yıldızlar yoktu fakat bunlar olacağına bir "winner" Billups vardı. Kadroda Kobe,Duncan gibi kazanan süperstarlar olmadıkça takıma sempati arttırır dediğim isimler. Ayrıca Atlanta'dan geldiği sezon Sheed'in nasıl bir güç olduğu, Ben Wallace'ın da 2000'lerin en iyi savunmacısı olduğunu göz ardı etmeyelim. Lakers o finalden sonra 2-3 yılını resmen çöpe atmıştı Bu arada New Orleans Hornets'i NBA satın alıyormuş, ilk olacakmış bu vs vs okumaya üşendim http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ap-hornetssale
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 almışlar ya kesinleşmiş olay. new orleans'tan ayrılma ihtimali varmıs takımın ama daha karar verilmemiş.
Öne çıkan mesajlar