Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 adamlar comic sans ile mektup yazıp ağladı be zaaaa iyi yapmış lebron.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahaha o hakkaten çok kotuydu ya. rezillikti cidden. asdsadsa neyse ben son noktayı kobe>all diyerek yapıyım. herkese iyi geceler dilerim. http://socialmediaseo.net/wp-content/uploads/2010/06/kobe-bryant-mvp.jpg
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 alın bu arkadaşı dışarı alalalal http://paytonsbar.net/gilbert/wp-content/uploads/2009/04/kobe-raja-260x300.jpg
inprc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 nba seyircisini bilmiyormuyuz biraz yuhlama ve lebron sucks tan öteye geçemezler
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 adamlar repertuar hazırlamış bu maç için :) hazırlıklı geliyorlar ama "IN YOUR FACE" yerine geçecek hareketler bekliyorum ben Lebron'dan.
moncici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahahah yok böyle bir şey lebron atış kaçırınca şampiyon olmuş gibi bağırıyor seyirci. aha biri lebronun üstünden smaç vurdu stad yıkılacak.
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Holy said: Lebron tokat gibi bir 40 sayı ile cevap versin istiyorum şu fanlara. sonra da şöyle yapsın. 30 dk da 38 sayı 8 asist 5 reb cleveland seyircisi de ağır tırt çıktı, ilk çeyrek bağırdılar biraz sonra fıs
oldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 maimi eziklemis hidayet ilk bes baslamamaya da basladi
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahahaha ulan bide utanmadan o aptal powder şovu yapmış maç oncesi. lan neyse bişi demiorm. miami yensin ztn 0.500 galibiyet altı takımları. asdadas
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Üf Cavs çok ezik bir camia Verdi küsküyü aslanlar
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 "We should have drafted Darko." şu pankartta guzelmiş ahahaha
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi lebron söle yaptı böle yaptı sözünü tutmadı diosunuz da, yani playoffları falan görürüoz adam kendini parçaladığı maçlarda bile 1 gıdım yardım alamadı takımdan tamami ile tek kişilik performansla kac yıl oynadı hani bi gelişme gösterse takım yine kalırdı ama yok yani. son orlando maçlarını hatırlayın doğu finalindeki, orland deli gibi benchten sayı atıcak süpriz yaratıcak oyun acıcak adam alırken cavs ın tek yapabildiği lebrona top atmaktı, rebound bile alamayan bi takım cavs nba e yakışmıyo.
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 3 çeyrekte 38 sayı, 8 asist baya yargılamış lebron iyi olmuş tırt cavs camiasına
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 adam olsalardı Lebron varken takıma adam gibi yardımcı oyuncu alsalardı. Lakers öyle veya böyle Gasol gibi, Artest gibi adamlar getirdi takıma. Cavs ne yaptı? Daniel Gibson'la falan oynamaya mahkum etti Lebron'u. Çok bile dayandı altın çocuk.
oldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 lebronu hiç sevmesem de cavs ile o eblek patronu ayrı bi uyuz
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 MURAT MURATHANOĞLU anlatıo boston chicago maçını. çok özlemişim ondan maç dinlemeyi.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 semihte baya baya akıllı oynuo. iyi yer tutuyo, hucumlarda da cok iyi screenler koyuyo. hiç beklemiodum semihten ama bole devam ederse suresini garantilicek gibi gozukuyo.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Pih8qpTrPkg yeni bobblehead reklamı. bu da byaa iyi olmuş :D
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bulls maçında kendini boğa zannetmiş garnett :)
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CVMHMuohYLI ahaha semih lan bu adam. 2 sene once suratına bakmicamız adam şimdi gitti bostonda shaqla kanka olmuş sarılıyo falan. rondo asist yapıo falan buna. hayat garip ya vapurlar falan...
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ahaha çok iyi. adam bide m. jordan yazdırmış forma arkasınada asdasdas
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bence baskete yoğunlaşması çok yanlış bişey abi o çocuğu hep babasının adı altında ezilir yani herkes onla kıyaslar ve asla tatmin olmaz. schmeichel'ın oğlu da kaleci mesela insanlar ondan çok şey bekliyor ama asla o olamayacak gibi.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Tutabiliyor da bazen bu tip olaylar. Örn. Maldini'ler 3. göbekten canavar gibi topçu yetiştiriyolar.
Öne çıkan mesajlar