Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha o hakkaten çok kotuydu ya. rezillikti cidden. asdsadsa

neyse ben son noktayı kobe>all diyerek yapıyım. herkese iyi geceler dilerim.

http://socialmediaseo.net/wp-content/uploads/2010/06/kobe-bryant-mvp.jpg
Mesaj tarihi:
Holy said:

Lebron tokat gibi bir 40 sayı ile cevap versin istiyorum şu fanlara. sonra da şöyle yapsın.

30 dk da 38 sayı 8 asist 5 reb

cleveland seyircisi de ağır tırt çıktı, ilk çeyrek bağırdılar biraz sonra fıs
Mesaj tarihi:
abi lebron söle yaptı böle yaptı sözünü tutmadı diosunuz da, yani playoffları falan görürüoz adam kendini parçaladığı maçlarda bile 1 gıdım yardım alamadı takımdan tamami ile tek kişilik performansla kac yıl oynadı hani bi gelişme gösterse takım yine kalırdı ama yok yani. son orlando maçlarını hatırlayın doğu finalindeki, orland deli gibi benchten sayı atıcak süpriz yaratıcak oyun acıcak adam alırken cavs ın tek yapabildiği lebrona top atmaktı, rebound bile alamayan bi takım cavs nba e yakışmıyo.
Mesaj tarihi:
adam olsalardı Lebron varken takıma adam gibi yardımcı oyuncu alsalardı. Lakers öyle veya böyle Gasol gibi, Artest gibi adamlar getirdi takıma. Cavs ne yaptı? Daniel Gibson'la falan oynamaya mahkum etti Lebron'u. Çok bile dayandı altın çocuk.
Mesaj tarihi:
semihte baya baya akıllı oynuo. iyi yer tutuyo, hucumlarda da cok iyi screenler koyuyo. hiç beklemiodum semihten ama bole devam ederse suresini garantilicek gibi gozukuyo.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=CVMHMuohYLI

ahaha semih lan bu adam. 2 sene once suratına bakmicamız adam şimdi gitti bostonda shaqla kanka olmuş sarılıyo falan. rondo asist yapıo falan buna. hayat garip ya vapurlar falan...
Mesaj tarihi:
Bence baskete yoğunlaşması çok yanlış bişey abi o çocuğu hep babasının adı altında ezilir yani herkes onla kıyaslar ve asla tatmin olmaz. schmeichel'ın oğlu da kaleci mesela insanlar ondan çok şey bekliyor ama asla o olamayacak gibi.
  • Yeni Oluştur...