di Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Su konudaki mesajlar haberin kendisinden daha fena. Turkiye'nin Hitler'i olasim geldi bir an yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Eğitim mi? Türkiye'de bir kaç üniversite dışında eğitim yok ki? O üniversitelerin de bir iki bölümü. Onların da aktüel hayata uygunluğu tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 di said: Su konudaki mesajlar haberin kendisinden daha fena. Turkiye'nin Hitler'i olasim geldi bir an yemin ediyorum. hangileri mesela? kutsal kitaba tuvalet kağıdı denenler mi? yoksa din dersi hocaları zaten ilahiyat mezunu, formasyon dersleri formaliteden ibaret bu durum abartılıyor denenler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bence din dersine felsefe hocaları girsin. ciddiyim, ama herşeyi tartışmaya açık mantıklı felsefe hocaları girsin böyle "din bence çok rerörö" diyen tipler değil. adam gibi ilahiyat felsefesi, ahlak felsefesi tartışırlar. zaten çevresi dini bütün olan insanlar ailesinden şurdan burdan öğreniyor dini. o açıdan bence bu tarz bir ders daha faydalı olur sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ardeth haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ardeth said: bence din dersine felsefe hocaları girsin. ciddiyim, ama herşeyi tartışmaya açık mantıklı felsefe hocaları girsin böyle "din bence çok rerörö" diyen tipler değil. adam gibi ilahiyat felsefesi, ahlak felsefesi tartışırlar. zaten çevresi dini bütün olan insanlar ailesinden şurdan burdan öğreniyor dini. o açıdan bence bu tarz bir ders daha faydalı olur sdfsdf Bu cidden olur. Ya da benim lisedeki din hocası olacak ama ondan bi tane daha bulmak zor, adam gerçekten çok iyiydi. Felsefe işi olur cidden de bizde de belirttiğin özelliklerde bulmak zor onu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Pickles said: 2 tane dua öğrenir imamdan çocuklar en azından peki hangi dinin duasını öğrenecekler hangi dilde öğrenecekler.Bunlara imam mı karar verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 daha adam gibi türkçe bilmeden aptal bir milletin dilini öğrenmeye kasıyorsunuz bebeklikten beri, sonra beyin eriyor tabi acı çektiriyorsunuz etrafınızdaki herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ya bu din işi o kadar zor birşey değil ki?...Hayatım boyunca bunu anlamadım...Matematik,fizik değil ki hocam bu...Yani bunu bilen kişi olmak için eğitimini filan almaya gerek mi var...Belli kuralları var işte,iyi insan ol,hak çalma,kötülük yapma vs...Al sana en iyi insan işte...Farz etki ben kuralları tam uygulamıyorum...Kötü biri miyim...Geç o zaman...İsteyene kaynak çok,kurallarından herşeyine kadar... Okullarda Din dersinin Ahlak Bilgisi kısmı asıl ders olmalı...Günlük yaşamdan birebir örneklerle ama..Toplumsal hayatta nasıl davranılmalı,başkasının hakkı nasıl çalınmamalı,bir sıra varsa nasıl beklenmeli,sabırlı olunmalı,saygılı olunmalı...Bunları öğretmeleri lazım küçük çocuklara,yoksa sureler onların hayatlarında çok şeyi değiştirmez...İsterlerse onları her zaman öğrenebilirler...Önce şu Ahlak Bilgisi'nin öğretilmesi lazım...Birey nasıl olunur o öğretilecek... Topluma nasıl faydalı olunur o öğretilecek..Saygı,hoşgörü nedir o öğretilecek... Ardeth'in dediği çok güzel...Keşke öyle olsa...Din dediğin öyle olmalı zaten,sormalısın,tartışmalısın..Gerekirse kendince daha iyisini bulmalısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kuran kursuna gitmiş bi cocuga oku lan bakayım fatiha'yı dedim bi lyrics sayfasından açtım fatihayı okudu.yanındaki arkadaşına sordum "doğru mu okudu lan?" dogru dedi. baktım sözlerine, alakası yok kelimelerin öğrendigi sureyle. neyse, ne diyo lan bu surede anlat bakayım dedim(hazırlıklıyım türkçe ilmihal gibi bişi açtım) bilmiyorum dedi. açtıgım ilmihali kapattım.boşa açmışım. yanındaki arkadaşına sordum "sen biliyon mu?" arapça nerden bileyim diye sırıttı. öğreten imamın da sureyi dogru okudugunu sanmıyorum, hatta türkçe anlamını da tam bilmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ardeth said: bence din dersine felsefe hocaları girsin. ciddiyim, ama herşeyi tartışmaya açık mantıklı felsefe hocaları girsin böyle "din bence çok rerörö" diyen tipler değil. adam gibi ilahiyat felsefesi, ahlak felsefesi tartışırlar. zaten çevresi dini bütün olan insanlar ailesinden şurdan burdan öğreniyor dini. o açıdan bence bu tarz bir ders daha faydalı olur sdfsdfbu sefer de felsefe bölümüne focus yaparlar 5-10 yıla ortalık takkeli filozoflarla dolar o zaman görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ardeth said: bence din dersine felsefe hocaları girsin. ciddiyim, ama herşeyi tartışmaya açık mantıklı felsefe hocaları girsin böyle "din bence çok rerörö" diyen tipler değil. adam gibi ilahiyat felsefesi, ahlak felsefesi tartışırlar. zaten çevresi dini bütün olan insanlar ailesinden şurdan burdan öğreniyor dini. o açıdan bence bu tarz bir ders daha faydalı olur sdfsdf lise hayatım boyunca din rerörö diyen felsefe hocası görmedim, hatta neredeyse felsefe neymiş lan kıvamındaydılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 felsefe dersine felsefeden sıkılıp lise öğretmeni olan insanları sokarlarsa öyle olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ama bu tanım sanırım lise öğretmenlerinin çoğunu kapsıyor thank you 1980 darbesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Fistan said: kuran kursuna gitmiş bi cocuga oku lan bakayım fatiha'yı dedim bi lyrics sayfasından açtım fatihayı okudu.yanındaki arkadaşına sordum "doğru mu okudu lan?" dogru dedi. baktım sözlerine, alakası yok kelimelerin öğrendigi sureyle. neyse, ne diyo lan bu surede anlat bakayım dedim(hazırlıklıyım türkçe ilmihal gibi bişi açtım) bilmiyorum dedi. açtıgım ilmihali kapattım.boşa açmışım. yanındaki arkadaşına sordum "sen biliyon mu?" arapça nerden bileyim diye sırıttı. öğreten imamın da sureyi dogru okudugunu sanmıyorum, hatta türkçe anlamını da tam bilmiyordur. DAS. hani cocuklara turkcelerini ogretseler, cok daha faideli, arapcasini ezberleyeceklerine. arapcayi sadece okumayi ogrenmek bir halta yaramiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 barnacle said: kuran sadece araplara inmemiştir. afrikadaki zenciyede inmiştir e arada çok mesafe yok ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 müzik dersine giren imam bilirim, din dersi ne ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ee tabi din dersi öğretmenleri torpillenerek müdür müdür yardımcısı olunca derse girecek adam kalmadı , yakında matematik , fen bilimleri , yabancı dil ' e falanda imamlar atanır öğretmen eksiğimiz varya atama beklemiyo zaten insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 candan erçetin müzik dersine girince bık bık olmuyor ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ingilziceye fatih terim girsin http://www.youtube.com/watch?v=jnIWaXz9gy8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 RRa said: candan erçetin müzik dersine girince bık bık olmuyor ama :p Candan Erçetin Müzisyen Şan eğitimi almış Öğrencilere müzik dersi veriyor Verdiği eğitim müziğin temel bilgileri üzerine Verdiği eğitim == Müzik Abdurrahman İmam Namaz kıldıracak kadar kuran bilgisi sahibi Cemaate namaz kıldırıyor Yaptığı şeyler sadece müslümanlara yönelik İslam =/= Din Kültürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bizim bi akraba var bildiğin cami imamı, adı da talat. senden benden fazla biliyo budizmi, hristiyanlığı. ilahiyat mezunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 her imam sadece namaz kildircak kadar bilgiye sahip degil birde, her isin iyisi kotusu vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 genelde hepsi kötü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi yaaa, bence din çok boktan birşey, okullarda bilim ögretilmeli, bilimin olduğu yerde din olamaz abii, bilim bilim bilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar