nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 uzun senelerdir 3d ile uğraşıyorum ama artık sıkıldım. ben de acık çizittireyim dedim. şimdilik mausla çiziyorum belki ilerde tablet alırım. şimdilik ufak ufak shading ve brush çalışmaları yapıyorum, mausla zor oluyo ama idare ediyoruz. bu çalışma ilk shading çalışmam. outlinelar googledan. içi benim http://i55.tinypic.com/snowu0.jpg bu da eski bi kız arkadaşım. gerçek poto üzerinden mausla outline çizdim. geri kalan da bana ait. tüm critlere açığım. http://i52.tinypic.com/j8jo92.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 nasi lan mouse ile mi cizdin bunlari? sen deli fps oynarsin o zaman bu kadar iyi hukmedebiliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kiz guzel degil sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 memelere daha çok dikkat etmelisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 mağdem ilgilisin git bi tablet al yahu mouse la olacak iş mi boşa zaman kaybı bence:D ha güzel çizmişsin mouse ile olmasına rağmen kötü demiyorum yanlış anlama da mousela bi yere kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 /castspell frost shock frosk shock crits 2344 damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Black-ice said: mağdem ilgilisin git bi tablet al yahu mouse la olacak iş mi boşa zaman kaybı bence:D ha güzel çizmişsin mouse ile olmasına rağmen kötü demiyorum yanlış anlama da mousela bi yere kadar yani bu olay çok zevkli fakat bi o kadar da vakit alıyo. işimle gücümle alakası da yok. tablet alırsam çok pis sararım. ikinci ihtimal de biraz maymun iştahlıyım. alır sıkılırsam 800 tl ye yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ucuz bişi alabilirsin bence 150 milyona da var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 adamın mousela çizdiğine bak bi de bizimkine bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 öyle bi popo çizeceksem anatomi çalışmak istemiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Wacom al. İstersen en küçük ebatlısından, en ucuzundan al. Ama Wacom al derim. Dededen oğula kalacak kalitede . bide resim temeli bilmek sağlıklı ve doğru işler çıkarmanı sağlar. madem çizmeyi seviyorsun. al eline kalem kağıt, koy önüne bi obje, gördüğünü çizmeyi dene. gözünde elinde gelişir. Anatomi kasmak demek saplantılı bir biçimde vücudumuzda nerde ne kadar kemik olduğunu bilmek değil. gördüğünü aktarabildiğin kadar gelişirsin. sen de bunu gördükçe demek istediğimi anlarsın. ilgileniyosan denemende fayda var derim.Bu gelişimin yapacağın digital işlerine de yansıyacağını farkedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hafiften renk olayına girdim. outlinelar yine kendi potomdan, skaladan hard brush çizip blendliyorum. devam eder miyim bilmiyorum, memesiz çizim yapmak zor. :D edit: biraz daha çalışıp öyle koyayım ya baya primitiv geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 evet biraz daha work in progress oldus ayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hala mousela mı devam ediyorsun. güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 malesef mausla devam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Çemçük ağızlı olmuş sonuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 evet öyle olmuş ama benzemiş lan ahaha yok lan şaka benzememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dudak bölümünde sıkıntı yaşıyorum :/ poto olarak da sanıyorum benzedi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ayrı başlık açmayayım, 3d den çok uzak kaldım ama iç mimar bi arkadaşla arada projeler yapıyoruz, şu anlık work in progress durumdaki bi çalışma. bunun dışında mimar/iç mimar arkadaşlardan hazır sahneleri olan varsa göndermeleri durumunda render almak istiyorum, sıkıldım fakat vaktim de yok sahne için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 helal panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 son resimde anotomi çalısmadıgın belli oluyor mauslular içinde helal olsun panpa eski kız arkadasın o eski kız arkadasın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 how to render perfectly tutosu ver bakalım rasmon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ilk çizimdeki kadının çene hatları çok keskin/belirgin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 boyattırmaya devam ediyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar