Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de çizittirmeye başladım (maus)

nomsaR

Öne çıkan mesajlar

uzun senelerdir 3d ile uğraşıyorum ama artık sıkıldım. ben de acık çizittireyim dedim. şimdilik mausla çiziyorum belki ilerde tablet alırım.

şimdilik ufak ufak shading ve brush çalışmaları yapıyorum, mausla zor oluyo ama idare ediyoruz.

bu çalışma ilk shading çalışmam. outlinelar googledan. içi benim
http://i55.tinypic.com/snowu0.jpg

bu da eski bi kız arkadaşım. gerçek poto üzerinden mausla outline çizdim. geri kalan da bana ait. tüm critlere açığım.
http://i52.tinypic.com/j8jo92.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

mağdem ilgilisin git bi tablet al yahu mouse la olacak iş mi boşa zaman kaybı bence:D ha güzel çizmişsin mouse ile olmasına rağmen kötü demiyorum yanlış anlama da mousela bi yere kadar yani

bu olay çok zevkli fakat bi o kadar da vakit alıyo. işimle gücümle alakası da yok. tablet alırsam çok pis sararım. ikinci ihtimal de biraz maymun iştahlıyım. alır sıkılırsam 800 tl ye yazık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Wacom al. İstersen en küçük ebatlısından, en ucuzundan al. Ama Wacom al derim. Dededen oğula kalacak kalitede .

bide resim temeli bilmek sağlıklı ve doğru işler çıkarmanı sağlar. madem çizmeyi seviyorsun. al eline kalem kağıt, koy önüne bi obje, gördüğünü çizmeyi dene. gözünde elinde gelişir.

Anatomi kasmak demek saplantılı bir biçimde vücudumuzda nerde ne kadar kemik olduğunu bilmek değil. gördüğünü aktarabildiğin kadar gelişirsin. sen de bunu gördükçe demek istediğimi anlarsın. ilgileniyosan denemende fayda var derim.Bu gelişimin yapacağın digital işlerine de yansıyacağını farkedeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

ayrı başlık açmayayım, 3d den çok uzak kaldım ama iç mimar bi arkadaşla arada projeler yapıyoruz, şu anlık work in progress durumdaki bi çalışma.

bunun dışında mimar/iç mimar arkadaşlardan hazır sahneleri olan varsa göndermeleri durumunda render almak istiyorum, sıkıldım fakat vaktim de yok sahne için.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...