VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Şu Tonton denen uyuz domuzun pearl zımbırtısından 2 tane kaldı. Gezmediğim yer yok hokagenin çatısı olsun kurbağa dağı olsun. hala bulamadım. Böyle hatırladığınız çok antika yerde olan varmı acaba? Ne veriyo onu da bilmiyorum ama toplamak istiyorum 2 tane kalmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 trophy var. valla her yeri geziceksin, warp scroll al item shop'dan, arada teleport ol falan. story'i bitene kadar hepsi çıkmayabilir yalnız, bütün bölgeleri açmış olman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 psn mamikonoto 999.999 elinde olmasını istiyor net olarak. harcadıklarını saymıyor. onun ayrı titleı var o pearllerde heryerdeler bişey söylemek çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ya bu oyunu oynayamıyorum, komboları çok zor geliyor. tutorial bölümünü oynadım geçti ama tuşlar konusunda fazla yardımı dokunmadı. very easy'de oynuyorum ama deidara vs gaara combatını geçemedim. on kere felan denedim. böyle saçma sapan buton mashing yapıyorum ve dua ediyorum bir kombo çeksin diye. biraz şans ile yendim. daha sonradan free battle ile hareketleri deneyeyim dedim, o sırada bişi keşfettim. chakra barı doluyken üçgen üçgen üçgen yapıp daireye basınca ultimate atıyor. bu şekilde oynadığım free battlelarda 10'da 10 yendim hep. baya bi damage götürüyor. adamı düşürdükten sonra üçgene odaklanınca da chakrayı tekrar dolduruyor. sonra gene aynı hareket felan. aduken spamlamak gibi bişi :P sanırım diğer fighting oyunları gibi yön tuşlarının combolarda bir etkisi olmuyor. sırf düğme kombinasyonları yapmak yeterli oluyor. bu yüzden oyunda zorlanıyorum zaten. mesela narutoyla ultimate olmayan rasengan çekmeyi gördüm ama bunu hangi sırayla yapacağımı bulamadım. buton mashing yaparken rastlamıştım. tl;dr: oyunda kullanılan comboları hangi tuş sırasıyla yapabiliyoruz? üçgen üçgen üçgen daire ile çekilen ultimate'ler dışında başka ne tip combolar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 mesela http://www.youtube.com/watch?v=OflEI_7ojj8 burdaki combolarla çıkan rasenganları, altyazılı rasenganları, siyah ekranlı rasenganları ve kuyruklu forma dönüşmeyi nasıl yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yuvarlak ve analog yönü ile. sağa doğru basılı tutarken yuvarlak spamlersen belli hareketi yapıyor, aşağı basarken başka vs. sadece yuvarlağa basarak, herhangi bir yöne basmadan da combo var. bu şekilde 5 tane combo oluyor. bunun dışında üçgen + yuvarlak var. kimi karakterin gelişmiş versiyonu oluyor üçgen + yuvarlak ile yaptığı jutsularda. örnek vermek gerekirse naruto normalde rasengan yaparken üçgenden sonra yuvarlağa biraz basılı tutarsan oodama rasengan'a dönüşüyor. sasuke ise katon goukakyu yaparken bu housen'kaya dönüşüyor vs. chakra fullken ya da full'e yakınken ise üçgen yuvarlak ile sağlam can götüren ultimate jutsular yapılabiliyor. kyuubi modu ve diğer özel modlar ise karakterin canı belli bir seviyeye düştükten sonra chakra doldururken chakra tuşuna basmaya devam ederek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya bu sakura vs sasori'de sasoriyi nasıl alıcaz. bir türlü beceremedim. oyunda tuşlara bir türlü alışamadığım için easy'de oynuyorum, bossları öldürmek için ultimate jutsu spam yapıyordum geçiyordum. bu bölümde ultimate jutsu spam da olmayınca zorlanıyorum. ipin yanına gidip O çıkınca tutacam, adam yere düştüğünde yerde saldıracam. mekanik bu, kolay gözüküyor. ama O çıkınca ipe kadar yetişemiyorum. bana saldırdığı zamanlar da dodge edemiyorum, yaptığı özellik bir anda canımı sıfırlıyor felan. burda nasıl bir taktik kullanmak gerekiyor, dodge ederken hangi tuşlara basmak gerekiyor felan. biri anlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 üçgen + x kombinasyonunu önerebilirim. ileri + üçgen + x ya da geri + üçgen + x ile fire, water releaselerinden kaçılabiliyor sasori'nin. yuvarlak ile son vuruşu yapma phase'i aynı zaten. yanlış hatırlamıyorsam o'ya bastığında sasori'yi yere çarpıyordu sakura, bir süre havada olmuyordu sasori. orada üçgen + o spamlenebilir ya da combo ile dövülebilir. dodge olayı ise sağa sola bol bol hareket etmek ve arada sırada ilk başta söylediğim kaçınma taktiğini uygulamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 chakra dash use it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hepsine basınca süper li dönüşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar