Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ha iyi bari.şu ilk ultimate ninja serisi hep dublıydı da türkiyede.ürktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Evet, dub'lı oynamak büyük hata. Oyunda options'dan ayarlayabiliyorsunuz dreagloth'un söylediği gibi. Portekizce, Almanca versiyonları da mevcut oyunun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 shopto dan normalini alın bitmeden http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3NA05-Naruto%20Shippuden%20Ultimate%20Ninja%20Storm%202.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Dinlemeyin siz abinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 oo gelmiş yaşasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 erochimaru ya <3 MJ erochimarunun sesini begenmeyen anruto izlemesin zaten direk ehuehu, bi ses bi karaktere bu kadar gider yani, WARNING, FLAMING GAY ALERT diye tabela koysalar daha az etki yapardi adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Hikaye modu çok güzel olmuş bazen sıkabiliyo ama boss savaşları çok iyiydi. Biraz öncede ilk online savaşımı yaptım. lag da vardı geç tepki veriyodu karakter ama genede zevkliydi fgfdg rakip awakening açınca bi an tırstım ama kurtulup bende açtım ikimizde açık vermiyoruz güzel giyodu derken baktım 6 saniye kalmış benim canım biraz daha fazlaydı topuk/defans yaptım yendim fgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Hikaye modunda sağa sola koşmalar san sıkıyor sadece, fast travel olmalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ilk oyunda naruto kage bunshin yapıp kendini fırlatıyodu fast travel hesabı =), bunda yok mu oyle bir sey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bunda da var, ama battle modunda yapıyor. klon yapıp atıyor rakibine falan. story modu bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Fast travel ı tabii ki battle mod için söylemiyorun, q yaparken vs, dünyada dolaşırken yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yok ben de ondan bahsettim, story mod'da yapıyosun o hareketi, zaten dusmana atma degil, taa haritanın obur ucuna falan atıyordu neredeyse eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 evet eskiden vardı, belli noktalara gelince otomatikman gidebiliyorduk. gaara'nın yanına falan gitmek işkenceydi çünkü başlarda, koş babam koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 warp scroll alınca harita üzerinden ışınlanarak gidebiliyosun tabi 1. oyundaki gibi fırlatma olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 oyunu şu dakikalarda shopto'dan ısmarladım. gelcek mi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Tabii gelecek de, gg den alsaydın keşke, çok fiyat farkı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 gg ve ebay gibi yerlerden sıfır almaya pek cesaret edemiyorum. açılmış sonra tekrar ambalajlanmış felan yollayabilirler diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 35 papele bende alıyorum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Kaede nerden buldun 35 papele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 amazondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 zavvi'de de 30 pound şu an, sipariş verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 gezme ve sürekli respawn olan tıklanabilirobjelerden mats toplama kısımları çıkarılsa çok şahane oyun olabilirmiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben baya zevk aldım ya. dün story'i bitirdim, bugün de tüm requestleri ve ek görevleri bitirdim. multisi baya zevkli. oynayan oyuncular (belki benim şansıma) oyunu cidden biliyor ve her maçta yeni taktikler falan öğreniyorsunuz. kıran kırana geçiyor yani. platinium trophy'sini kafaya taktım ben, 5 - 6 trophy kaldı. single player'ı 30 - 35 saat arası götürüyor, son derece keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 benimde az kaldı platinuma sp a rahat 35 saat yaktım 6 kişi turnike usulü oynadık dün felaket zevkliydi VS oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 psn accountu neydi ? VS yaparız olmazsa. bu arada şu 999999 SP ve Ryo trophylerini yaparken Ryo için illa 999k cash olarak mı bulundurmamız gerek, yoksa oyun boyunca toplam kazandığımız para olması yeterli mi ? SP için 250k daha lazım bana, onu da multi'den çıkarıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar