Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto Ultimate Ninja Storm 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türkiye'de bilmiyorum, londra'da kapış kapış gitti çıkar çıkmaz. 1 aya anca gelir diyorlar stoklara. ben de son anda kaptım. ama oynayamıyorum işte ps 3 olmayınca.
Mesaj tarihi:
sat bana ehu.

1 aya gelir derken tekrar mı çıkartacaklar oyunu?

ebay'de gördüm bi tane adam 100 pounda satıyor.
100 pound lan...

(gerçi wow cataclysm ce'si de 100 pound da, para yok...)
Mesaj tarihi:
ostrich said:

http://www.game.co.uk/search.aspx?s=naruto

Stoklarına bugün gelmiş ama collector yok

game.co.uk göndermiyor türkiye'ye.
gönderen bir yer bulmak lazım.

şu oyunlar türkiye'ye niye gelmez anlamak zor.
Mesaj tarihi:
ilk sayfada da söyledim, illa collector's edition istiyorsanız ya da normal versiyonu istiyorsanız alayım ben size burdan. ha, aralık sonuna kadar teslim edemem, ama beklerim diyorsanız alırık.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ilk sayfada da söyledim, illa collector's edition istiyorsanız ya da normal versiyonu istiyorsanız alayım ben size burdan. ha, aralık sonuna kadar teslim edemem, ama beklerim diyorsanız alırık.

ce olsun, 100 pound olmasın, aralığa kadar beklerim.
Mesaj tarihi:
ama işte bi tribe sokuyor insanları CE sdf.

bone, istanbul'da oturuyorsun di mi ? bütçe durumuma göre dönmeden önceki son hafta alırım, dönünce hesaplaşırız. ama sen gene de bulabilirsen al o vakte kadar. ben 40 pounda almıştım bu arada game'den.
Mesaj tarihi:
yannzi seyi soyliyim, felaket yaniltici o collectors reklamlari

minato oyunda zaten var, collectors alirsaniz direk ilk gunden aciliyor, oyuna baslayinca zaten cok az karakter acik oynadikca geliyor karakterler

iki yontemi var bu oynamanin, single ilerliyceksiniz ya hikayeye gore aciliyorlar

yada VS aticaksiniz o zamand apuana gore aicliyorlar, painden sonra 100.000 puandami ne aciliyor zaten yondaime

collectorsin tek gercke bonusu iste su hokage naruto cizimi, onu istiyrosanzi alinda minato icin bosuna para vermeyin
Mesaj tarihi:
türkiye'de normali de satılmıyor ama...

-Deno- said:

ama işte bi tribe sokuyor insanları CE sdf.

bone, istanbul'da oturuyorsun di mi ? bütçe durumuma göre dönmeden önceki son hafta alırım, dönünce hesaplaşırız. ama sen gene de bulabilirsen al o vakte kadar. ben 40 pounda almıştım bu arada game'den.

yok ankara
40 pound güzel fiyat da game.co.uk dediğim gibi türkiye'ye yollamıyor. yoksa ordan bir sürü oyun alırdım, güzel arşivi var.
Mesaj tarihi:
oyunu dub'lı oynamamak için en büyük sebep hidan ve orochimaru'nun seslendirmeleri olabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=H_aDpcucuE8

güzelim maçta kafa bırakmıyorlar nanı nanı nanı ne ya sdfs.
  • Yeni Oluştur...