-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 türkiye'de bilmiyorum, londra'da kapış kapış gitti çıkar çıkmaz. 1 aya anca gelir diyorlar stoklara. ben de son anda kaptım. ama oynayamıyorum işte ps 3 olmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sat bana ehu. 1 aya gelir derken tekrar mı çıkartacaklar oyunu? ebay'de gördüm bi tane adam 100 pounda satıyor. 100 pound lan... (gerçi wow cataclysm ce'si de 100 pound da, para yok...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://www.game.co.uk/search.aspx?s=naruto Stoklarına bugün gelmiş ama collector yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Dün 2-3 saat oynama şansı buldum, garaa-deidra yı yapıp bıraktım, hastalık iznine çıkmak istiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 pc de olma ihtimali yok mu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bu oyun niye bu kadar pahalı ya, £39.85 ne ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ostrich said: http://www.game.co.uk/search.aspx?s=naruto Stoklarına bugün gelmiş ama collector yok game.co.uk göndermiyor türkiye'ye. gönderen bir yer bulmak lazım. şu oyunlar türkiye'ye niye gelmez anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Gittigidiyor dan alın, normal vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ilk sayfada da söyledim, illa collector's edition istiyorsanız ya da normal versiyonu istiyorsanız alayım ben size burdan. ha, aralık sonuna kadar teslim edemem, ama beklerim diyorsanız alırık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ayın 15 i gelsinde gitti gidiyordan alalım. bütün sitelerde yok. oyun yok satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 -Deno- said: ilk sayfada da söyledim, illa collector's edition istiyorsanız ya da normal versiyonu istiyorsanız alayım ben size burdan. ha, aralık sonuna kadar teslim edemem, ama beklerim diyorsanız alırık. ce olsun, 100 pound olmasın, aralığa kadar beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ce de ne var bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dreagloth said: ce de ne var bu kadar? http://img801.imageshack.us/img801/8250/storm2limitededition.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bir üstteki post quote :) 4th açılıyor camp. in sonunda, diğerleri netten bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ama işte bi tribe sokuyor insanları CE sdf. bone, istanbul'da oturuyorsun di mi ? bütçe durumuma göre dönmeden önceki son hafta alırım, dönünce hesaplaşırız. ama sen gene de bulabilirsen al o vakte kadar. ben 40 pounda almıştım bu arada game'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yannzi seyi soyliyim, felaket yaniltici o collectors reklamlari minato oyunda zaten var, collectors alirsaniz direk ilk gunden aciliyor, oyuna baslayinca zaten cok az karakter acik oynadikca geliyor karakterler iki yontemi var bu oynamanin, single ilerliyceksiniz ya hikayeye gore aciliyorlar yada VS aticaksiniz o zamand apuana gore aicliyorlar, painden sonra 100.000 puandami ne aciliyor zaten yondaime collectorsin tek gercke bonusu iste su hokage naruto cizimi, onu istiyrosanzi alinda minato icin bosuna para vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 türkiye'de normali de satılmıyor ama... -Deno- said: ama işte bi tribe sokuyor insanları CE sdf. bone, istanbul'da oturuyorsun di mi ? bütçe durumuma göre dönmeden önceki son hafta alırım, dönünce hesaplaşırız. ama sen gene de bulabilirsen al o vakte kadar. ben 40 pounda almıştım bu arada game'den. yok ankara 40 pound güzel fiyat da game.co.uk dediğim gibi türkiye'ye yollamıyor. yoksa ordan bir sürü oyun alırdım, güzel arşivi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 2. kere söylüyorum, gittigidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 onlar yurtdışından felan getirmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi alsaniza shoptodan, neden zorlioyorsunuzki adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 viktor shopto da yok ki, tükenmiş görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 oyunu dub'lı oynamamak için en büyük sebep hidan ve orochimaru'nun seslendirmeleri olabilir. http://www.youtube.com/watch?v=H_aDpcucuE8 güzelim maçta kafa bırakmıyorlar nanı nanı nanı ne ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Şu oyunu dub lı oynamak kadar bir zevksizlik olabilir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 gitti gidiyordaki dublı mı ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 İki seçenek de var oyunda. Options. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar