reddiye Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Giovanni said: Kişiseldeki ilk konumda herkese merhaba :) Derdim şu ki: 1 saat sürecek bir işi yapmak için 1 yıl sürem olsun ben -abartmıyorum- o işi teslim etmem gereken saatten 1 saat önceye kadar erteliyorum. Bir türlü ne yönetm denediysem bunu yenemedim. Umursamazlığımdan da değil ha hem geriliyorum bütün o 1 yıl boyunca hem de bir harekete geçemiyorum son saniye olmadan. Örneğin şimdi yurtdışı okul başvurularımı hazırlıyorum 1-2 eksik kaldı ama resmen ay oldu o eksiklere dönmüyorum. Binbir türlü bahane üretiyor beyin. Birazdan birazdan dedikçe günler aylar geçiyor. Bi kere o word dosyalarını açsam severek yapıyorum ve hızlı ilerliyorum ama nedense elim bir türlü o dosyalara gitmiyor. Psikiyatrik rahatsızlık bu :) Zordan kaçmak mıdır nedir çözemedim.. Şu mesajı yazacağıma o işle uğraşmıyorm mesela. Şımarıklık mıdır acaba sadece? Yani öyle bir şey ki resmen o işten kaçmak için gerekirse en ama en alakasız en boş işle dahi uğraşıyorum. Var mıdır böyle bir sıkıntı çeken? Çözen? ve bu kendini özel hissettirdi öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 neyse sonra okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 senko said: peki ya isimiz bilgisyardaysa :/ o zaman paticiği kapat dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 paticik beni sınıfta bırakacaksın ! öff öff, hep bu yeşil ekran açık arka planda, yok lan abartmiyim ama bende de çok fena ertelem hastalığı var. haftaya vizelerim başlıyor, hangisi kaçında daha bilmiyorum bile. haliylen ders de çalışamıyorum. yarın öğrenmem lazım, umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bende de hep açık Pati ama bazen çalışırken bir saat, iki saat güncellemediğim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Yazdim ya lan recetenizi. Uygulayin kurtulun iste. Yani cozum belliyken bile bahaneler uydurmak artik sorunlu olmak degil, sorun yaratmak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kendine saygı duy ve kendi önceliklerini belirle. 1 hafta sonra ödevin varsa bu senin önceliğindir. ödeve hemen başlayamayabilirsin, o zaman 4-5 gün içinde ne zaman boş zamanın varsa onu hesapla ve o gün ödevi YAP. uyumana az kaldıysa ve yarınki derse bir göz atman gerekiyorsa artık forumu kapat(hemen hemen hergün başıma gelen bir durum olduğu için yazdım). bende de aynı sorun var. mesela ssk'ya götürmem için öğrenci belgesi almam gerek ama öğrenci işlerine gitmek zor geliyor. ama bu benim önceliğim ve yapmam lazım. şimdi aklıma geldi, doktora gitmek bile önceliktir ama ben üşeniyorum işte. bazı şeyleri yapmak için diğer şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. mesela daha iyi uyumak için az oynayacaksın, sınava çalışman gerekiyorsa daha az bilgisayarda takılacaksın. bazen de okuldan fedakarlık edeceksin doktora gitmen gerekiyorsa. sonuçta herşeyin bir bedeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben hem useniyorum hem de unutuyorum. bu aralarda yiginla yapmam gereken is oluyor, to-do list indirdim thunderbird'e (lightning add-on'un adi) unutmayacan ins artik, aliskanlik edinmeye calisiyorum boyle devamli thunderbirde bakmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar