Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eee ben daha çalı$ılmı$ bi$e beklerdim ya bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya yalan olsa ole stad müdürü felan anlamadım valla kafam karıştı:)yok ya fener yapmaz ole şey fedarasyonla şampiyon oluruz hakemle oluruz şikeyle oluruz büyüyle olmayız.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hahaha çok komik kadın diyorki büyüyü bozmak için stad çevresine sidik dökmüşler heuahee bide çok ciddi bişiymiş gibi anlatıyorlar bunu.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 abi adamlar ciddi ciddi anlatan kadına bakıp bakıp gülüyolar. ya nasıl böle bişeyi çıkarabilrlerki ekrana yani akıl var mantık var ne büyüsü hay allahım yerlere yattım ya.. bide kadın "yüzümü göstermek istemiyorum" dedi bütün kayıtlarda yüzü açıkta.. yerlere yattım ya star işte doğaldır.. :D :D :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 star devlete geçmemiş miydi ya? adamlar hala kurtulamamış abuk sabuk programlardan ve 1 yıldızlı eziq filmlerden :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tam komedi ya işemiş dio hahaha[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu O 55 bin sosisliden biri. İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 onu bırak bide adam soruyo kadına: "Hakan Kutlualp kimdi bize tarif edermsiniz?" kadın: "Böle kel birisydi.." haha yerlere yattım ya :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 harbi cok komik ya bu kadar plavra yalan dolan[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu O 55 bin sosisliden biri. İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 DÜNYAM KARARDI BENİM HARBİDEN DÜNYEAAAM KARARDI[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Hakan Bilal Kutlualp bağlandığında kapatırken kadına "allah sana akıl fiikir versin" dedi buna koptum biiiir Medyum memiş çıktığında spiker adama "Memiş hocam siz bu büyü olayında daha bilgilisiniz anlatırmısınız" dedi Memiş'te "Demir suyuyla olmaz o büyü başka malzeme kullanılmalı" diye açıkladı bide buna koptum ikiiiii =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 komedi :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Fenerbahçenin ezikliği değil bu o salak stat gorevlsinin ezikliği. Ama bu iş sadece stat gorevlisinin yapacağı i şey değil sonuçta kendi kendine gelin guvey olmaz demi o takımın sadece stat gorevlisi belki uyesi bile değildir. çelişkili bir durum[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bence tamamen fenerbahce nın basındaki yönetı ysptırdı baskaın haberi olmadan öle bısıyı s.ksen yapamazlar cesareti bulamazlar... ama bu hem star ın bole bıswyın peşine dusmesının eziq liği hemde fenerbahceli adamın eziq liği yalan olamaz cunku adam gozujuo sallama bı haber deil bencee[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Star her ne kadar sallama haberlerle dolu olsada o programda hiç bir zaman sallama haber olamaz cunki yoneticiler yazarlar da çıkıyor programa[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 haha ben şeye koptum. kadının yüzünü kapamışlar orda hakan bilal kutlualp bağlanio. ben bu kadını hayatımda görmedim. ehehu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 konu star olunca herşey beklenir.:|[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bilmiyorum dikkatinizi cektimi ama stat muduru bole bi telas icindeydi, "bakalim statda kimse varmi yoksa gidelim" ole statta gezerken hep saga sola bakmasi, acele acele "dok dok" demesi sanki gizli gizli yapmaya calisiomus hissi verdi bana, su an biraz gec oldu ama hemen o mudurun gorevine son vermeleri lazim(bence program yayinlanmadan yapmalari gerekiyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Very very saçma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hakatten bu kadar saçmalık olmaz adamların reyting için yapmadığı şey kalmadı...[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 abi yanlış anladınız herhalde siz. star büyüyle şampiyon oldu fener demedi hatta dalga geçti herkes gülüodu. olayın rezaleti fenerin stad müdürü harbi büyü yaptırdıgına inanıyor. bi tane kadını çıkarmış sağa sola bişiler döktürüo. stad müdürünün olayda olduğu kesin görüntülerde gözüküyor yani. yönetimden var mıdır yok mudur bilemeyiz. ama bu müdürün işine bugün yarın son verilir herhalde. [Bu mesaj fizban tarafından 16 Ağustos 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 müdür de salakmış heralde.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ne kadar salak bi stad müdürümüz olduğunu da anlamış olduk Hemen görevine son verilmesi lazım onun Ayrıca medyum memişe ayrı güldüm Adam diyoki bikere bu çok yanlış.insanların gizli sırlarını böyle basına anlatmak etik değildir falan diyo.Yanlış malzeme kullanılmış idrarla büyü bozulmaz diyo Hepsi ayrı gerizekalı bunların Ratingler de tavanda harbiden starın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 müdür telegolden para aldı ki böle bişiyi yapıor.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Basın açıklaması 16.08.2004 15 Ağustos Pazar gecesi Star TV Telegol Programı akışı içerisinde Fenerbahçe Stadı ile ilgili bir yayın yapılarak Stad Müdürümüzü muhatap alan bazı düzmece gizli kamera görüntüleri yayınlanmıştır. Bir spor programından ziyade bir komedi programı unsurlarını içeren yayında, futbol takımımızın geçen yılki şampiyonluğu bazı doğaüstü güçlere mal edilmek istenilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü gibi çağdaş yapıya sahip bir kurum kimliği ile asla bağdaşmayan bu gerçek dışı yayınlarla, gizli kamera ile bir görevliye komplo kurulmuş ve haber verme yerine “haber üreterek”, maç görüntüsü veremeyen bir tv kanalına Fenerbahçe kimliği üzerinden reyting sağlanmak istenilmiştir. 3984 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınları Hakkındaki Kanun’un Yayın İlkeleri başlıklı 4 ncü maddesi ile aynı kanuna bağlı olarak çıkartılan Yönetmeliğin 5 nci maddesi hükümleri gereğince suç teşkil eden bu yayını yapan Televizyon Kanalı ve sorumluları hakkında idari açıdan yasal takibat için başvuruda bulunacağımızı ve uğranılan maddi ve manevi zararların tazmini için de yargı yoluna gidileceğini sayın kamuoyunun bilgilerine sunarız. Fenerbahçe Spor Kulübü [signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 heyt be :D[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar