Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu haftanın Telegol'ü : Fenerbahçe büyü yaptırıp şampiyon oldu!

Holy

Öne çıkan mesajlar

ya yalan olsa ole stad müdürü felan anlamadım valla kafam karıştı:)yok ya fener yapmaz ole şey fedarasyonla şampiyon oluruz hakemle oluruz şikeyle oluruz büyüyle olmayız.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar,
Ama onu kalbinde öyle sakla ki,
Gerçekden isteyen bulsun...

Sosyal ağlarda paylaş

hahaha çok komik
kadın diyorki büyüyü bozmak için stad çevresine sidik dökmüşler heuahee bide çok ciddi bişiymiş gibi anlatıyorlar bunu.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamlar ciddi ciddi anlatan kadına bakıp bakıp gülüyolar. ya nasıl böle bişeyi çıkarabilrlerki ekrana yani akıl var mantık var ne büyüsü hay allahım yerlere yattım ya.. bide kadın "yüzümü göstermek istemiyorum" dedi bütün kayıtlarda yüzü açıkta.. yerlere yattım ya star işte doğaldır.. :D :D :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

onu bırak bide adam soruyo kadına:

"Hakan Kutlualp kimdi bize tarif edermsiniz?"

kadın:

"Böle kel birisydi.."

haha yerlere yattım ya :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

harbi cok komik ya bu kadar plavra yalan dolan[signature][hline]yer=kadıkoy
mekan=sukru saracoglu
O 55 bin sosisliden biri.

İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar,
Ama onu kalbinde öyle sakla ki,
Gerçekden isteyen bulsun...

Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Bilal Kutlualp bağlandığında kapatırken kadına "allah sana akıl fiikir versin" dedi buna koptum biiiir
Medyum memiş çıktığında spiker adama "Memiş hocam siz bu büyü olayında daha bilgilisiniz anlatırmısınız" dedi Memiş'te "Demir suyuyla olmaz o büyü başka malzeme kullanılmalı" diye açıkladı bide buna koptum ikiiiii =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçenin ezikliği değil bu o salak stat gorevlsinin ezikliği. Ama bu iş sadece stat gorevlisinin yapacağı i şey değil sonuçta kendi kendine gelin guvey olmaz demi o takımın sadece stat gorevlisi belki uyesi bile değildir.
çelişkili bir durum[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Sosyal ağlarda paylaş

bence tamamen fenerbahce nın basındaki yönetı ysptırdı baskaın haberi olmadan öle bısıyı s.ksen yapamazlar cesareti bulamazlar... ama bu hem star ın bole bıswyın peşine dusmesının eziq liği hemde fenerbahceli adamın eziq liği yalan olamaz cunku adam gozujuo sallama bı haber deil bencee[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum dikkatinizi cektimi ama stat muduru bole bi telas icindeydi, "bakalim statda kimse varmi yoksa gidelim" ole statta gezerken hep saga sola bakmasi, acele acele "dok dok" demesi sanki gizli gizli yapmaya calisiomus hissi verdi bana, su an biraz gec oldu ama hemen o mudurun gorevine son vermeleri lazim(bence program yayinlanmadan yapmalari gerekiyordu)
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanlış anladınız herhalde siz. star büyüyle şampiyon oldu fener demedi hatta dalga geçti herkes gülüodu. olayın rezaleti fenerin stad müdürü harbi büyü yaptırdıgına inanıyor. bi tane kadını çıkarmış sağa sola bişiler döktürüo. stad müdürünün olayda olduğu kesin görüntülerde gözüküyor yani. yönetimden var mıdır yok mudur bilemeyiz. ama bu müdürün işine bugün yarın son verilir herhalde.

[Bu mesaj fizban tarafından 16 Ağustos 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar salak bi stad müdürümüz olduğunu da anlamış olduk
Hemen görevine son verilmesi lazım onun
Ayrıca medyum memişe ayrı güldüm
Adam diyoki bikere bu çok yanlış.insanların gizli sırlarını böyle basına anlatmak etik değildir falan diyo.Yanlış malzeme kullanılmış idrarla büyü bozulmaz diyo
Hepsi ayrı gerizekalı bunların
Ratingler de tavanda harbiden starın
Sosyal ağlarda paylaş

Basın açıklaması
16.08.2004

15 Ağustos Pazar gecesi Star TV Telegol Programı akışı içerisinde Fenerbahçe Stadı ile ilgili bir yayın yapılarak Stad Müdürümüzü muhatap alan bazı düzmece gizli kamera görüntüleri yayınlanmıştır.
Bir spor programından ziyade bir komedi programı unsurlarını içeren yayında, futbol takımımızın geçen yılki şampiyonluğu bazı doğaüstü güçlere mal edilmek istenilmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü gibi çağdaş yapıya sahip bir kurum kimliği ile asla bağdaşmayan bu gerçek dışı yayınlarla, gizli kamera ile bir görevliye komplo kurulmuş ve haber verme yerine “haber üreterek”, maç görüntüsü veremeyen bir tv kanalına Fenerbahçe kimliği üzerinden reyting sağlanmak istenilmiştir.

3984 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınları Hakkındaki Kanun’un Yayın İlkeleri başlıklı 4 ncü maddesi ile aynı kanuna bağlı olarak çıkartılan Yönetmeliğin 5 nci maddesi hükümleri gereğince suç teşkil eden bu yayını yapan Televizyon Kanalı ve sorumluları hakkında idari açıdan yasal takibat için başvuruda bulunacağımızı ve uğranılan maddi ve manevi zararların tazmini için de yargı yoluna gidileceğini sayın kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü [signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...