Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 utopia said: bu kadar ciddi topic açıp da bütün konu dışı eşrafını trolleyen başkası olmadığına göre, topiği açan arkadaşa soruyorum: alexi? yok ben burdayım.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 utopia said: özal karısına yurt dışından aldığı sütyen-don takımı gümrüğe takılmamak için üzerine giyip ülkeye sokmuş insan, iflah olmaz bir romantik. çiller halt etmiş. böyle adamların soyu tükendi hakikaten arkadaş. bu olay gerçek mi?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 tabii gerçek, yurtdışından döndüğündeki ilk basın açıklamasında gömleğinin şeklindeki gariplik üzerine sorulan suruya "Kusra bakmayın sütyen iz yaptı da," diye cevap vermiştir zira.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 AHAHAHAHAHA lan bunun üzerine hala bu adamın yolundan gidenler mi var bi de? :D hadi tamam özel hayattır isterse çıplak ata binsin karışamayız da, bu ne lan gümrüğe yakalanmamak için de :D
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 iç çamaşırı değil de naylon çorap olsa gerek o yaw :S?
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 özal dönemi: >>><<<<<<<<<<<<<<<<><<<<<<< çiller dönemi: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kim jong il dönemi ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ http://www.r-e-a.com/images/face-asian-man-smile.jpg
braid Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Viktor said: braid said: viktor işine gelmeyince trollügün kralını yapıyorsun, senin gibi türk tarihini bilen adam, Özal'ın bu ülkeye kattıklarını inkar etmemeli, bu ülkeye hangi başbakan zamanında en çok katkı yapıldı Atatürk'ten başka? kim yani kim Demirel mi? politika da zaten tam dogru diye birşey yoktur, buna rağmen Özal'ın yanlışları olduğu gibi doğruları da vardır hatta daha fazladır. disa kapatilmis, ithal ikame sanayilesme politikalari ve kibris ambargosu yuzunden cebinde bes kurusu kalmamis bir ulkenin, baskalari eliyle yaptirilan bri darbeden sonra baskalari eliyle disa acilmasinin eseridir o, ozalin degil turgut olmazdi abdullah olurdu, cengiz olmazdi tolga olurdu np ozalin kendi insiyatifi ile baslattigi bisey degil disa acilma hariketi demirelde muhafazakardir, yiyicidir, bir ise yaramaz gak guk ama demirel tek basina ozaldan daha cok hizmet etmistir su ulkeye ha derseniz donemin firsatlarindan istifade edip benim ailemide zengin etti ozal, onada saygi duyarim, devlet planlama teskilatindaki takunyalilar ve cevreleri hep ozal zamaninda paraya para dememeye basladi, sermaye birikimi oldu vs vs ama gelipte buraya ozal renkli televizyon getirdi, uydu getirdi, cifors getirdi derseniz dalgami gecerim bi kapitalizm 101 yazmak lazim su foruma artik, mustahak oldu viktor, öyle yada böyle, dışa açılma hareketini ister takunyalara, ister cia e ister amerikanın oyunlarına bağla, türkiye'nin şu noktaya gelmesinde özal döneminin de katkısı olmuştur, sermaye birikimi oluşturulmuştur ve özal olmasaydı, evet belki de gerçekten Cataclysm ve fifa 11 i dünyada çıktığı gün oynayamayabilirdin :). başkasının eliyle, başkasının güçleriyle, vs vs gibi argümanlarla geliceksen kapitalizm 101 degil de, international politics 101 oku yada yaz o zaman da, tereciye tere satılmasın trade channel degil bura :)
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 trade channeldan farki yokki, agzi olan konusuyor burdada
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Gelişmeden anladığımız fifa 11'miş meğer :(
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi hahahah SEN RAHAT UYU ÖZAL SAYENDE FİFA 11 OYNUYORUZ :(
Trias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Viktor said: trade channeldan farki yokki, agzi olan konusuyor burdada okuduğundan mı yaşadığından mı konuşuyorsun? /pes demiştim ama merak ettim
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Özalı savunanları Planescape Tormentten Vhailor a benzetiyorum mantalite olarak, nedense artık.
Trias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Soimyr said: Özalı savunanları Planescape Tormentten Vhailor a benzetiyorum mantalite olarak, nedense artık. tuttum bu Vhailor'u said: If you are a fighter of lawful alignment, you can ask Vhailor how to use the axe. He will judge you, and: - With a law rating of 14, you will be granted a +1 bonus to strength, a +1 bonus to damage, and 90,000 experience points. - With a law rating of 15-24, you will be granted a +2 bonus to strength, a +2 bonus to damage, and 120,000 experience points. - With a law rating of 25+, you will be granted a +3 bonus to strength, a +3 bonus to damage, and 150,000 experience points.
Öne çıkan mesajlar