Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SPACE COWBOYS_PVP TURNUVASI

Captain Logar

Öne çıkan mesajlar

Test server turnuvanın yapılacağı alan bakımından rahatlık sağlasa da, test server ben de yok, onun için olmasın :) Bu arada Hasan abi ben birşey soracaktım, yaptığın örnek flag shiplerde faction olduğunu gördüm, yani takımı full faction gemi yapmak serbest midir? Yoksa sadece flag ship mi faction olacak?

Bir de turnuvanın yapılacağı mekana gemiler gayet de carrierlar ile rahatlıkla götürülebilinir. Sonuçta max 2 jump yaptın mı anasının nikahına gittiğin düşünülürse ve gemilerden de sadece bir tanesinin BS oluşu, carrier ile gemilerin hatta modüllerin fln da taşınmasını kolaylaştırır düşüncesiydeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Test server rahatlık açısından çok mantıklı cidden. Ama kaybedecekte birşeyimz olmalı bence.

Bu arada takımlar daha az sayıdan oluşsa daha iyi bence. Hem uzun ömürlü olur, hem hep aynı savaşları tekrarlamayız. 3-4 kişilk takımlar olursa lig tadında bir şeylerde olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun convolar sonunda ilk SPACE COWBOYS Turnuvasinda kosullarinda degisiklige gitmeye karar verdim. Degisiklikler su sekilde olmustur;

Turnuva genel istek uzerine TEST SERVER’de yapilacaktir.
Takimlar 5 kisilik gruplar halinde katilabilecektir.
Katilmak isteyen takimlar 250 mil. ISK katilim payi odeyecektir.
Ödül 500 mil. ISK + katilim paylarinin tamamina sahip olacaktir.
Modul ve implant sinirlamasi yoktur.
Capital Ship harici gemi sinirlamasi yoktur.
Garanti Payi ve Ev Sahibi uygulamasi kaldirilmistir.
Kurallara uymayan takim diskalifiye edilecektir.
Maclar Eve-Online Turnuva sisteminde kura cekilerek yapilacaktir.
Turnuva tarihi ve sistemi yakin bir zamanda aciklanacaktir.

Bunlari esas alarak katilim sartlari ve kurallar su sekilde duzenlenmistir.

Katilim sartlari:
1- Turnuva kurallarina uymak.
2- 5 kisilik takima sahip olmak. (ayni Corp.dan olma zorunlugu yoktur)
3- Takimlarin tamami Türk oyunculardan olusacak.
4- Katilmak isteyen takimlar 250 mil. ISK katilim payi odeyecektir.(bu sekilde yenilen takimin kaybedecigi birsey ortada olacak)
5- Belirlenen turnuva tarihinden 4 gün once takimdaki oyuncularin isimlerini ve Katilim Payini Garantöre gonderilecek.

Ödül:
1- Kazanan takim 500 mil. ISK nin sahibi olacaktir.
2- Kazanan takim havuzda toplanmis olan Katilim Paylarinin sahibi olacaktir.
3- 2. olan takim ise 250 mil. ISK nin sahibi olacaktir.

Kurallar:
1- POD kill yasak.
2- Modul ve implant sinirlamasi yoktur.
3- Capital Ship harici gemi sinirlamasi yoktur.
4- Gemi isimleri A takimi icin A1,A2,A3…, B takimi icin B1,B2,B3… seklinde konulacak.
5- Belirlenen alandan cikmak yasak.
6- Zamanindan once kilitlenmek yasak.
7- Zaman sinirlamasi yok.
8- Turnuvayi duzenleyenlerin tahsis ettigi Vent.i kullanilacak. (Internetten kolayca indirip, baglanti bilgilerini mac gunu aciklanmasi beklenecek.)
9- Turnuva TEST SERVER’de belirlenecek olan sistemde yapilacaktir.
10- Turnuvayi duzenleyen belirlenen mail grubunda ilan etmek kosulu ile kurallarda degisiklik yapma hakkina sahiptir.

Özel durumlar:
1-Turnuvayi takip etmek isteyenler sistemde belirlenecek alandan cloak bir sekilde izleyebilir.
2-Takimlarin fleetinde 5 kisilik grup harici Turnuvayi duzenleyenlerin belirleyecegi gözlemci bulunacaktir.

saygilar
Capt.Logar

not: TEST SERVER'e nasil baglanilir konusunu yeni bir topik ile aciklayacagim. Hic bir zorulugu olmadigi icin herkesin sorunsuzca baglanabilecegini dusunuyorum.

not 2: Turnuvayi eger gerekli sartlar saglanisa Online olarakta internetten takip edilebilinecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

bu arada helal olsun,
gelişmeleri izlemek istiyorum =)

çok güzel ama ya düşünce. 1 flagship + bcler falan.
kıl gıcık rrbs fight olmıcak =)

abi iyi de Flasg ship de RR olmayacak diye bişi yokki adam donatır domiyi support ship gibi tamir eder geçer drakeleri ondan sonra sıkıysa indir aşşağı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Destekleriniz icin tesekkurler arkadaslar :)

Turnuva sartlarinda degisiklikler olmustur, yeni guncel hali icin sizi bu tarafa alayim.
http://forum.paticik.com/read.php?53,5153578,page=1#msg-5153581
Ve takimi ile katilmak isteyenler mutlaka en kisa zamanda "SPACE COWBOYS" isimli mail grubuna oyun icinden kayit olsun.

saygilar
capt.logar
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

Suark said:

bu arada helal olsun,
gelişmeleri izlemek istiyorum =)

çok güzel ama ya düşünce. 1 flagship + bcler falan.
kıl gıcık rrbs fight olmıcak =)

abi iyi de Flasg ship de RR olmayacak diye bişi yokki adam donatır domiyi support ship gibi tamir eder geçer drakeleri ondan sonra sıkıysa indir aşşağı :)

ölede 10 tane domi koyamaz oraya :).
Sosyal ağlarda paylaş

cnpp said:

hıumm sanki gemi ve implant sınırlamalarının olmaması turnuvayı izleyen insanların uykusunu getirebilir özelliklede test serverda herşeyin 1 isk olduğunu göze alırsak

abi fikstur şeklinde olacaktır karşılaşmalar bence , bir de zaman aşımı olması lazım. Yoksa 30 dk da beklesen de adam damage i tanklıayabiliyorsa bu maç bitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar
Katilacak takimlar belli olduktan sonra kurallarda degisime gidilecektir, turnuvanin gidisati icin ve takim sayisina gore lig usulü yapilabilinir. Ama simdiye kadar hic bir basvuru olmamistir, bu gidisle iptal etmeyi dusunuyorum.
Katilmak isteyen takimlar, SPACE COWBOYS mail grubuna uye olup takim isimi ve katilacaklarin isimleri ile basvurmalidir!!
Bilerek bir zaman koymadim, ama koymak gerekiyor herhalde artik!

saygilar
capt.logar
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan abi, ugun görürsen, bi kaç kuralı değiştirmek isterim. Öncelikle, gemiler şöyle olursa haksız rekabetin (yani faction gemiye binme vs) önüne geçeriz. O da;

1. Takımlar 5 kişilik, 1 tane flag ship olarak Battleship gerisi sadece T-1 gemi. Faction/T-2/T-3 yasak

2. Faction modül yasak. T-2 Modül serbest

3. T-2 Rig yasak,

Çünkü skilleri fazla olan oyuncular bu yukardakiler serbest olduğu zaman, turnuvaya katılmak isteyip de görece yeni başlayan arkadaşlara karşı haksız bir üstünlük kuracağından, bunun önüne geçmek ve skill point miktarından ziyade, taktiğe bağlı galibiyeti öne çıkarmak adına bu kuralların uygulanmasının daha doğru olacağını düşündüm. Gerçi kara gene de sizin
Sosyal ağlarda paylaş

Evet uzunelendil'in dediği tamamen doğru. Bu durum turnuva ruhuna aykırı. Eğer Eve turnuvasında da böyle yapılıyor derseniz yanlışa düşersiniz. Çünük orada alyanslar en iyi pilotlarını çıkarıyorlar. Ama bir düşünelim, Merkez kanalında 10m sp'nin altında olan kaç kişi var, bir hesap edelim.

Mesela biz bir takım oluşturduk arkadaşlarla. En düşük sp'li adam benim (76m sp). Yani bu durumda, sadece drake'e binebilen bir grup geldiğinde tamamen ezilmiş olmayacaklar mı?

Benim tavsiyem şöyle. 5 kişilik ekipler. Ya hepsi t1 frig veya cruiser. Ya da her ikisinden karışık olabilir. Ama kimsenin fitine karışılmasın. tabii implant olayı da ters geliyor bana ama bunun için yapacak bir şey yok. Kural koyarız, herkes 0 implantla gelecek diye, artık hile yapanın sütüne kalmış bir olay. Sonuçta maçtan önce herkesi podkill yapacak halimiz yok.
Peki bu neyi mi sağlayacak. Herkesin eşit düzeyde gemiyle katılması, sp'yi değil, pvp'deki beceriyi ön plana çıkaracak.

Hasancığım kusura bakma ama, buraların en yüksek sp'li oyuncularından biri olarak, ben bu haksızlığı kabul edemiyorum. İsteyen isterdiği gemiyle katılabilir uygulaması devam ederse, ben turnuvaya katılmama kararı aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese selamlar

Kurallari kafaya takmayin, hak gecmemesi icin gerekli duzenlemeler hazirlaniyor. Su anda SPACE COWBOYS mail grubuna 2 kisi haric kimse uye olmadigi icin yaptigim duzenlemeleri goremiyorsunuz. Herseyi buraya yazmak istemiyorum, Postlar arasinda kaybolup gidiyor.

Guncel olaylari takip etmek icin üye olunuz. Ve takim olusturabilecek FC ler, sadece takim isimleri ile mesela " We are all Gay takimi olarak turnuvadayiz" gibi mesaj gonderirseniz hersey benim icin daha kolay olacaktir. Kaba taslak bir sayi bilmek gerekiyor.

Sadece 2 takimin katildigi turnuvayi yukarida onerdiginiz gibi duzenlersek eger toplam max. 3 dak. surer ve biter. Katilan takim adetine gore adaletli olarak duzenlemek istiyorum, fikir üretmeye ve takim kurmaya devam arkadaslar. Turnuvadan 1 hafta oncesine kadar kesin kurallar yoktur, her an hersey olabilir. Insanlari birazda hazirliksiz yakalamak istiyorum, onceden plan ve taktik yapilmadan ;) Onemli olan min. stress, max. eglence.

saygilar
capt.logar
hasan
Sosyal ağlarda paylaş

gemi tiplerini sabitlemeden kapışın bence.
Ama zaten bak şu var,
t2 ler yok
e BS altı gemi olcak.

O zaman zaten kafadan sadece cruiser frig ve BC kalıyor =).

şey kuralı getirilebilir daha fazla seçenek ve güzellik için,
5 geminin 5 ide farklı olacak =)
nası?
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

gemi tiplerini sabitlemeden kapışın bence.
Ama zaten bak şu var,
t2 ler yok
e BS altı gemi olcak.

O zaman zaten kafadan sadece cruiser frig ve BC kalıyor =).

şey kuralı getirilebilir daha fazla seçenek ve güzellik için,
5 geminin 5 ide farklı olacak =)
nası?

valla süper olur da 5 geminin en az 3 tanesi farklı tip olsun dersen o zaman tam olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...