Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Oh be sonunda, eldiveni alamadım gerçi alcak olsam 1 bg daha yapmam lazım o zaman 61 olcam :/ Altın setim, süper kılıcımla dünya güzeli ablamız benim epeeni tavan yaptı =). Zaten severim warrioru charge edebilmesinden ötürü, millet de beni takip edince aşka geliorm. op Dklar ve op tank pallylere lol çekip kesiorm hahayytt. :) öf yeter cıvıdım, resim koyim de epeen tavan olsun iice aşkım hayatım altınım bebişim wow benim için tamamdır meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 resimler calısmıyor tankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ya beceremıorm ben bu ısı ole lınk koydum hala ogrenemedım ehaheeae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o kılıç eline yakışmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 vay be wow oynayan heyecanlı biri..oğlum böle birini görmeyeli yıllar oldu/cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ya şu resimleri insan gibi yerlere yükleyemiyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 edikleyi verin abiler beceremiorm ben :) 5 kez fail oldum. Heyecanlı wow olayıda şöyle, Genel trendi /ignore edip kendine bir hedef koyuyosun. Eskiden hargonnan vardı lockımız o yapardı böyle,keşif meşif yapıcan fantazi yapıcan. Mesela öbür altımla bi ara batmancılık yapıodum eheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bak kardes daha yolun basındasın daha gencsın sanırım gıddıgın yol yol degıl sen uyma bızlere bakdın 70 bı bakdı 80 sonra baslarsın LFG İCC pat gırersın adamın bırı cıkar grup ıptal bırı ıtemını nınjalar,dersın ben bu ıtemı alıcam sabah sabah aksam kas kas :) nereye kadar ms 1000000423234 fırlar telekoma ttnere soversın daha gencsın bırak bu tehlıkelı yolları cık gez toz okul oku kız arkadas yap dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Bu arada tabiki overpower macromda DODGE THIS MOFO yazıyor @blackwolf, abi ben eski oyuncuyum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Eski ama noob :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 :D aa bide bundan güzel tek bişe var o da eline asscandy almış t2/t3 lü undead hatun varyor. Almak kasış olmasa uğraşıcam onlada şimdi 80 olmak lazım falan filan aamaann =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 t3 yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Masquerade said: fixd Sam geldi aklıma birden resmi görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ebek ebek sam vardı altın setli hunter doven sam :) nerde oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 baska bir oyunda paladinleri bufflatmaya kasiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 sam'i kim unuturki ? Her pvp veya pve başlığında Paladin ile ilgili yorumları olurdu :) Hele o Şhamanlar yokmuydu vanilla wow zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 eldiveni de aldım ohhh :) aga super yeaaa, 30 kişi var karşıda akıo ortam, seçiom bi clothie charge ms zbam ahahah yalnız whirlwind nerflenmiş :( %50 az vuruyor meret yahu ne güzel test serverında zamanında undead hatunlar charge ms + ww yapardım avde :p set boyama gelsinde buna boyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o altın set ne yauww t'si var mı t kaç o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Grand Marshal set... Ahhhh ahh. Tebrik ettim seni. Herşeyden güzeldir o set... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar