Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent'te türbanlılar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

2-0

bu maç dönmez.

Otrivine said:

Medeniyet soyunma zorunluluğu değil kapanmama özgürlüğüdür.
Soyunduğun için değil çağdığı dogmalarla, mahalle baskısıyla kapanmadığın için modern oluyorsun.
Neyse sunduğun argumanlardan daha öte bişey yazamayacağını görebiliyorum zaten tartışmaya değmezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ya, işe bilimsel açıdan yaklaşırsak türban ve yanında taşıdığı kültür bastırdığı cinsellik yüzünden içinde varolduğu topluluğu kötü etkiler. Özellikle bu post-modern çağ denilen zamanlarda. Medya filan etkisi de var işte.

Bunu refute edin öyle gelin.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca başını örtenlre bir örnek olarak bir kız arkadasımı örnek gösterebilirim.
ailesinde kapalı biri yok ve ailesi gayette (sizin) normal bir aile olarak gördüğünüz bir yapıya sahip.

ama kendisi kişisel isteğiyle başını örtmüş ve ailesi dahil tüm tanıdıkları garipsemiş bu durumu.
bende şaşırdım da hani nerde baskı?
where is your god now :P
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Haha ilkokul seviyesi cevap budur işte. Hiç editleme şikayet etmicem. Kalsın öyle. Belki zamanla yetoluğunu anlarsın.

dostum şurda yazdıklarının tümü ya gaz vermek amaclı ya da sebebini ve düşünceni ortaa koymadan sadece laf atmak amaclı yazılardan oluşuyor.

görelim o üniversite seviyesi cevaplarını da ona göre tartışalım madem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
GERGE said:

Ya, işe bilimsel açıdan yaklaşırsak türban ve yanında taşıdığı kültür bastırdığı cinsellik yüzünden içinde varolduğu topluluğu kötü etkiler. Özellikle bu post-modern çağ denilen zamanlarda. Medya filan etkisi de var işte.

Bunu refute edin öyle gelin.

Sayfanın son mesajı olamam, nayır!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...