Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL: BESİKTAS-porto 21/10/2010 **** 20:00

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:

Hakan Arıkan'a laf eden Beşiktaş taraftarlarının futbolu bilmediğini düşünüyorum...

Ben Beşiktaşlı değilim birincisi 2.si eski bir kaleci olarak Beşiktaşın yediği ilk gol Hakan Arıkan'ın hediyesidir bana Hakan Arıkan'ın kaleci olduğunu söleyen biri futbol hakkında rica ediyorum konuşmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

O kalede Hakan olmasa da bu kadar gol yerdik, hatta 1 fazla defansla belki berabere bile kalırdık.

Ama defans şebek o da ayrı.

Bu arada Bernd Schuster Türk futbolunu tanımıyor olabilir ama kadrosunda Cenk gibi bir cevher varken tercübe kisvesi altında hala Hakan'ı oynatması da çok düşündürücü.

Herhalde kimse Hakan Arıkan Cenk'ten iyi kaleci demez sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yan toplarda falan Hakan'dan çok daha iyi hele refleksleri Rüştü'nün en iyi zamanlarındaki gibi bence ligde 10 maç oynasın üst üste yeterli olur.

Herkes bir tuturmuş avrupa tecrübesi kaleci için geçerli değil bu olay kaleci lig avrupa fark etmez oynadıkca form tutar ve her yerde her şekilde oynar...
Sosyal ağlarda paylaş

hakan'ın avrupa tecrübesi de tecrübe olsa. bi maçta 8 gol yemek mi tecrübe ya, bence de cenk oynasa keşke sürekli. casillas gibi genç yaşta kaleye geçip 10-15 yıl duracak bi adam lazım bizim türk takımlarına ama bizim salakların bi tarafı yemiyor tabii 19 20 yaşında adamı 1. kaleci yapmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaleci konusunda en başarılı takım Fenerbahçe.Gerçi rahmetli Enke sayesinde ve yönetim 10 senede bir futbol açısında göstermiş olduğu başarılı duruştan dolayı oldu.

Son 15 seneye bakıcak olursak Fenerbahçe haricinde başarılı türk kalecisi olan 3 büyük takım yok.

Galataray Taffarel ve Mondragon sonrası kaleci faciaları yaşadı Beşiktaş desen Cordoba vardı onunda sonu malum.Galataray hala aynı sıkıntıyı yaşıyor kaleci konusunda ama Beşiktaş'ın Rüştü ve Cenk olmak üzere biri tecrübeli ve biri de genç ve çok yetenkli 2 kalecisi varken Hakan Arıkan ile oynaması gerçekten Beşiktaş'ın oyun performansını düşürüyor...
Sosyal ağlarda paylaş

hakan arıkan kötü kaleci demiyorum ama başarısız olduğu bir gerçek. fevzi gibi olmadan yürüsün gitsin en azından kariyerini mahvetmesin. şu haliyle gayet galatasarayın banko kalecisi olabilir. ki bence beşiktaşta olması ile ilgili bir problem şansı tutmadı mümkündür. birebirde o kadar etkili kaleci rüştü gördüm bitek. cenk de öyle gerçi de cenk zaten hakandan çok idaha iyi bir kaleci. insanların futbol bilgisine laf söylemeden önce futbolun ne olduğunu öğrenin.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

ali küçik aslında a2'lerde ve eskiden pafta iyi oynuyordu ama heyecanlı herhalde. messiyi andıran tipiyle aha messiahımız geldi dedim ama olmadı :(

heycan yüzde yüz vardı abi her topu yedi bitirdi adam
dolandı ayakları bence bank asya güzel gelir ona bir sene
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında hakan'ın yediği ilk gol tamamen eleştirilerin nedenidir. Çıkıp çıkmaması yüzünden yediği goller ve seyircinin, basının vs tepkisi sonunda durmadı kalede çıktı ve ıskaladı. Bıraksak belkide hiç çıkmayacaktı.

Bir insanın bu kadar üstüne gidilmesi hiç normal değil. Ama böyleyiz biz. İlla infaz edicez.
Sosyal ağlarda paylaş

ezik kapalı çocukları gibi sırf oyuncumuzu ıslıklamayız diye fiyaka yapmak için hakanı savunmayın.

hakan arıkan beşiktaş' a hiçbir yararı olmayan ve bu saatten sonra da olamayacak bir kaleci. bunu anlamanız için avrupadan elenip lige havlu mu atmamız gerekiyor?

schuster cenk' in hakan' dan iyi olduğunu anlamıştır sen merak etme. yalnızca küstürmemek için oynatıyor ama cenk' i küstürürse ben schuster' in gitmesini isterim. yıllardır rüştüyle zaten sinir harbi yaşıyoruz birde artık gelen topu içeri alacak mı yoksa yan topa boşa mı çıkacak korkusuyla maç izlemek istemiyorum. ayrıca hiç bir kalecinin boşa çıkma lüksü falan yok. ne bu amatör lig mi de öyle lükslere sahip. nihat 2 gol kaçırma lüksüne sahip değilse hakan arıkan' da boşa çıkma lüksüne sahip değil.

fener maçını elleriyle adamlara veren hakan. porto maçını elleriyle veren hakan. tamam bu maçta zapotocny öküzününde etkisi oldu kesinlikle bişey demiyorum ama gayet güzel giden maçı bir anda 1-0 a getirirsen suç senindir.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Koskoca şuster cenk'in hakandan iyi kaleci olduğunu anlamamış , bizim paticik yazarları anlamış... Enteresan
Göz var izan var aga Cenk'in oyndağı maçlara bak Hakan'ın oynadığı maçlara bak Fenerbahçe maçında yediği gol var Beşiktaş'ın bütün temposunu yedi bitirdi.

Orkun Uşak,Hakan Arıkan 5 hafta iyi top oynayıp kendi takımlarında Galatsaray ve Beşiktaş'a gitmiş adamlardır hangisi çom iyi kaleci allah aşkına sölesene 2si de birbirinden kötü Galatasaray gönderdi Orkun'u kurtuldu ama Hakan hala Beşiktaş'ı yakmaya devam ediyor...

Bu arada Toroman demişsin ama kusura bakma bir kaleci o topa çıkıyorsa alıcak çünkü o topa hareketlendiği anda ceza alanındaki yerleşim bir anda değişir o topa çıkmasa emin ol Falcao o topa da vurumazdı Toroman vurdurmazdı...
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

O nasıl olabiliyorsa , Hakanında maçta 1 kere boşa çıkma lüksü vardır abi.. Benim burda Hakanı savunduğum yok , yine Bjk taraftarı olarak Hakanı hedef alıp asıl yanlışları göremiyoruz. Ortada Nihat , Tabata gibi yaratıklar varken siz hala Hakan diyosunuz...

O zaman koskoca şuster Nihat ile Tabata'nın yaratık olduğunu anlayamamış ama bizim paticik yazarları anlamış enterasan...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sadece yazmaya değil biraz da okumaya odaklanın. Diyoruz ki Hilbert berbat, Nihat berbat, Tabata berbat, Nobre berbat, savunma kötü, Hakan iyi bir kaleci değil son zamanlardaki baskıyla o da berbat.

Ve hayır her maç o top içeri girecekse boşa çıkma lüksü yok Beşiktaş ya da her hangi bir büyük takım kalecisinin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...