reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 lan paticik destekliyor google desteklemiyor, mesela arama satirina C# linq query yazdigim zaman # sembolunu suggestions ta gostermiyor, nedir yani bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aslında suggestion modülü desteklemiyor.. ama arattığında, c ile c# arasında ayrım yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 harflerin önceliği diğer karakterlerden daha fazla bence, seni kıllandıran bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 c# yerine c sharp yazarsan isin daha kolay olur. zira google es anlamli halleri ile gayet guzel sonuclar donduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 tirnak icinde yazinca da olmuomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aliskanlik olmus direk C# diye aratiyorum, hayir nie cikarmazki suggestionslar # sembolunu bende bi sorun varmi diye dusundum ama, lan bok attigimiz bing bile destekliyo yani pueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Google la Microsoft sevmiyo! birbirini ondandır. Bing microsoftun zaten bırak da desteklesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 reyou said: lan bok attigimiz bing bile destekliyo yani pueh. e mantıken C#'lı her şeyi destekliycek bing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yok yaw dedim encode fln mi edemiyolar, ondan gostermiyodur belki fln diye, gerci istese suggestions a video film bile koyar ama iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 O diil de asıl ben "linq query" ardından istediğim şeyi yazınca hata veriyodu google :P Mesela linq query select yazınca bazen bomboş sayfaya yönleniyodu select query linq diyince düzgün aratıyodu. Hala varmı bilmiyorum ama baya garibime gitmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar