Hagii Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ''YAKIŞIR OĞLUMUZA'' Babası başbakan olduğu yıllarda o'nu bir işadamı, hayrına ABD'de okutuyordu. Olsun !.. Birkaç yıl önce ABD başkanı BUSH o'na Dünya Bankasında iş bulmuştu. Olsun !.. Evvelce evi, arabası falan yoktu.Şimdi trilyonluk evleri, arabaları hatta gemicikleri var.Olsun !.. Aşağıdaki gibi bir ''bakkal dükkanına'' ihtiyacı vardı, Allah onu da verdi !.. OLSUN, YAKIŞIR OĞLUMUZA !.. Babasının televizyonlara çıkıp : ''Mahallelerdeki bakkal dükkanlarını kapatın'' demesinin sebebi şimdi anlaşılıyor. --------------------------------------------- (Tezgah böyle hazırlanır. ) YAKIŞIRRRR BEEE !.. Kimin oğlu o !.. BİM marketlerini Başbakanın 28 yaşındaki oğlu aldı. Bakkallar kapanıyor, Bildiğimiz gibi ilaçlar da artık, marketlerde de satılacak. Tabi her markette değil. Şimdilik sadece BİM Marketlerinde. Bugünkü bu görüntünün temelleri taa iki yıl öncesinden atılmaya başlanmıştı. Bildiğimiz gibi 2-3 yıl öncesi itibariyle BİM marketleri bu kadar yoğun değildi. Ama, Bugün 30 bin nüfuslu küçük bir ilçede bile, 6-7 bazılarında 8-9 şubesi olan BİM marketleri, bu ilaç paradigmasının uzantısı olarak çoğaltılması işlemi şuurlu şekilde gerçekleşti. Bildiğimiz gibi Cüneyd Zapsu denen biri BİM hisselerini sattı ve bu satış akabinde en büyük payı Sayın Başbakanın 28 yaşındaki oğlu aldı. Hani şu 26 yaşında 13 tane şirketin CEO sunu yapabilecek beceri ve kapasite(!)deki oğlu... Ve bunun diğer temelleri hükümet ile Eczacılar arasında bir ay öncesinde yaklaşık 2000 kalem ilaç üzerinde fiyat anlaşmazlığı yüzünden çıkan sonuçta atıldı. Mahalle bakkallarıda teker teker kapatılıyor. Vergi indirimi, Kredi, Af , YOOOKKK onlara. Veeeeeeeeee, ne diyelim, (Tezgah böyle hazırlanır. ) Vatana Millete Hayırlı Uğurlu Olsun ....... Şimdi biliyon dimi, BİM e verdiğin her kuruş, Rakı, Amerikalı'nın. Finansbank Yunanlı'nın ... Oyakbank Hollandalı'nın. Denizbank Belçikalı'nın. Türkiye Finans Kuveytli'nin. TEB Fransız'ın. Cbank İsrailli'nin. MNG Bank Lübnanlı'nın. Alternatif Bank Yunanlı'nın. Dışbank Hollandalı'nın. Şekerbank Kazak'ın. Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın. Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un. Beymen'in yarısı Amerikalı'nın. Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n. Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın. Eczacıbaşı İlaç, Çek'in. İzocam, Fransız'ın. TGRT (Fox) Amerikalı'nın. Demirdöküm Alman'ın. Döktaş Fransız'ın. Süper FM Kanadalı'nın. Hepsi TÜRKtü. Sadece 4,5 yıl önce. alıntı
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 niye öyle diyosun özelleştirme iyi bişey
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 komşufırınlarda bunlarınmış galiba bir anda en güzel semtlerin en güzel yerlerine komşufırınlar geldi
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ne yazık ki bu ülkede 4.5 yıl önce de demokrasi yoktu. Her zaman şunu düşünürüm, AKP'liler çok zekiler, yaptıkları her politika 60-70'lerin solcularının yapamadığı, eksik kaldığı şeyler üstüne kurulu. Popüler kültür ile aşılanan modern hayat zırvalarını da insanlara yerleştirdiler, kafa kesmeye meraklı islamcıyı bir anda demokrat yaptılar. Olay da aslen kemalist-AKP çatışması değil. Daha doğrusu çatışma yok, sol zayıfladı, sağ egemen oldu, tek başına kaldı, batıya bir nevi piyasacılara önceki borçlarını ödeyerek ve şimdi kaymağını şapırtadarak yiyor memleketin, misal köprüleri satıyorlar bugünün haberi. Tabi insanlarımıza g.tlerinin çok değerli olduğunu aşıladıkları için herkes kendi g.tünün derdine düşüyor =) Kıssadan hisse var olan "piyasa savaşı". Başka bir şey değil. Kaymak toplayıp şapırtadarak yeme yarışması.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 "Dışbank Hollandalı'nın." kendi patronu sattı bunu. ayrıca cüneyt zapsu denen biri nedir cüneyt zapsu zaten akp'de görev alan bi adam. gören de saf işadamını başbakanın oğlu kafalamış sanır.
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ya banada ziraatten kredi verirler mi acaba? körpü satılıyorsa ne kadarsa vericem parasını. herşey otomatik zaten 3 ayda birde bakım vs yaptık mı deli para kırarım. akar resmen akar edit:typ
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 AKPliler çok zeki değil sadece onların ipini tutanlar çok zeki.
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Red said: komşufırınlarda bunlarınmış galiba bir anda en güzel semtlerin en güzel yerlerine komşufırınlar geldikomsu fırın uno'nin olması lazım
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Absolut said: AKPliler çok zeki değil sadece onların ipini tutanlar çok zeki. güzel söyledin. ha bide Telekomu satmışlardı.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 çok gülüyorum bu yok şu amerikalıların yok bu arapların konulu yazılara
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Gülüyorum ağlanacak halimize desene :P Levent Kırca gibiyim beee.
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 "Mahalle bakkallarıda teker teker kapatılıyor. Vergi indirimi, Kredi, Af , YOOOKKK onlara." Komik, savunmuyorum kimseyi ancak bu nası saçma bir cümledir, hiç bir dayanağı yok. Yabancı sermaye nasıl girecekti şirketler satılmadan yada ortaklık kurulmadan? Yılmaz Özdil paragrafları bit!
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ne yapabiliriz ki ülke yönetipde ülkesini sömürmeyen duymadım ne bizim tarhimizde ne de dünya tarihinde
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ha evet böyle bişey de var, AKP yemese, onun yerine gelcek yiyecekti
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Avrupada bakkal yok. Helal müslüman bakkallari disinda.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Sömürmeye alışığız ama sorun sömürenlerin yerli değil yabancı oluşu bu sefer. Hem de öyle 1-2 değil toptan sömürülüyor olunması.
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ben&Jerry's said: ne yapabiliriz ki ülke yönetipde ülkesini sömürmeyen duymadım ne bizim tarhimizde ne de dünya tarihinde Valla ben tarihte bizim kadar yediren olduğunu da sanmıyorum :)
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Berkovich said: "Mahalle bakkallarıda teker teker kapatılıyor. Vergi indirimi, Kredi, Af , YOOOKKK onlara." Komik, savunmuyorum kimseyi ancak bu nası saçma bir cümledir, hiç bir dayanağı yok. Yabancı sermaye nasıl girecekti şirketler satılmadan yada ortaklık kurulmadan? Yılmaz Özdil paragrafları bit! Bu kadar sığ olmaya gerek yok, özelleştirme vs yapıcaksan halk için yapıcaksın cebin için değil. Bu tarz şeylerde köprünün iki tarafınıda sağlam tutmak gerekir. Özelleştireceksen, özelleştirilecek kuruma rakip bir kurum şartı da getireceksin ki fiyat kırılsın. Telekomda olduğu gibi tekel i özelleştirip kimse telefon hattı vs çekemez diyede yasayı koyarsan başlarım öyle iktidara da yabancı sermayeyede
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 döktaş demiş bi kere gidip gördü mü döktaşın halini vaktini bi işçiyle bi yöneticiyle konuştu mu acaba döktaş haliyle componenta olan hali arasında ne fark varmış haberi var mı, sadece milliyet üstünden düşünmekten başka
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 //offtopic gibi// Bide bim harika bi yer kime çalışsa yine başarılı öğrenciden dönüyor zaten genelde. BİMİN ÖNLENİLEMEZ YÜKSELİŞİ BİRLEŞİK İSLAM MARKETLERİ NEREYE GİDİYOR
Öne çıkan mesajlar