vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Az önce msn'den online bir oyun üzerinden tanışmış olduğun hollandalı bir arkadaşla konuşurken konu kediler ve yapılan eziyetlere geldi. Adama bizim şerefsizin videosunu izlettim. O da bana bir link gönderdi. Bu bosnalı yeni jernerasyonun neyi eksik abi? Potasyum mu? Sodyum mu? Azot mu? Nedir anlamadım ben olayı. Şimdi de bir grup bosnalı velet, o köpek yavruları rezaletinden sonra 2. zippocat vakası yapmışlar... Bilen bilir. Tereddütte kaldım linki koymak için ama kopek yavruları videosu rahatça dolaştığı için forumda koymakta sakınca görmüyorum... Her yerde var bu insanlardan. Sen ne kadar yasal düzenleme yaparsan yap, bunlar olacak... İstek üzerine linki kaldırdım. Yine de bakmak isteyen varsa: LiveLeak keywords:Kids set a cat on fire in Bosnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi niye koydun ya. izleyemedim, 4üncü saniyede alevi görüp gülüimeleri duymamla. ORMAN ÇOÇUKLARI. dedim kapadım refleksle. devamını görsem sabaha kadar söverim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 off yazık ya bi de baglamişlar mi napmişlar. onun bunun babası belli olmayan cocukları. ya cidden nasil insansiniz siz ya sosyopat tanımı direk bunlara cuk diye oturuyor işte. bir yetkili denk gelirse fazla insan izlemeden kaldırsın su linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sosyolojik çökme işte , savaşın, depremin yıkımın olduğu üstüne ekonomik büyümenin olmadığı her toplumda oluşan şeyler bunlar, hiç bir ahlak kuralı etik değeri veya insani hisleri kalmamış insanlar ordusu başka bişey değil bu hiç bir zaman görmek istemediğimiz insan gerçeği. ama orman çocuklarımı evet öyleleler.. çok ciddi yazdım garbıç için bunu ekleme ihtiyacı hissettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 pm den alabilir miyim linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 google'a yazınca çıkıyor Kids set a cat on fire in Bosnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bunlar hep olan olaylar yeni unlu oldu sadece, o yuzden goze batiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi bence izlemeyin. Ben dün gece uyuyamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yahu her gün böyle yanan insanlar var. duygusal takılıp karı mı kaldırcaksınız muz tarlası paticikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 rapidesh gibi koşuyor valleha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 phoenix gibi koşuyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Longshanks said: rapidesh gibi koşuyor valleha rapidesh beygir olanı doğrusu Flareon olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 biliyorum beygir olduğunu hatta ponyta nın gelişmiş haliydi bana koşuşu onu hatırlattı teach me the your best pokémon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ursbu çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar