dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Haftaya eğitim(bildiğimiz normal eğitim) için 4-5 günlüğüne gidiyorum. Gitmeden önce bir kaç öğüt, tavsiye vs. alayım dedim. Var mıdır giden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gezdim tozdum'a acıcaktın yanlıs olmus :) iyi yolculuklar diliyim. bi de st. petersburg'un kızları cok guzeldir diyecem ama evli barklı adamsın bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Hermitage'a git. Ayrıca şehir olarak çok güzel st. petersburg, gez toz tam bir turist gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açtığım saatten sonra ilk defa bakıyorum ve bakmadan aklıma geldi yanlış yere açtığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 çok güzel bir şehir, mutlaka baleye falan git bilet alıp bir akşam. bir de striptiz kulübüne git uehua. hermitage'ı görmeden gelme, bir de altın kubbeli kilisenin tepesine çık mutlaka. sarayları falan gez vaktin olursa, bir de ucuza kanallardan şehir turları oluyor, onlarla dolan. puşkine falan gidebilirsin. yanına rus almadan gezme. bir de taksiye bineceksen elini kaldır yol kenarında, eski eski arabalar oluyor korsan taksi, genelde de şoförleri azeri. normal taksi 500 rubleden alıyor seni, bunlar maksimum 150 rubleye turlatıyor her yeri ki pazarlık yapabiliyorsun. rusça bilmeden rusça parçalayıp pazarlık yaptığım arabadan hayırlı işler diye inmişliğim var, önce bir türkçe konuş sdfg. yürüyerek gez, zaten çok az aydınlık oluyordur orası şu ara. biberli vodka tat. of kıskandım iyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bu postun çıktısını alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Striptiz gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ünlü bir ana caddesi var (adını hatırlayamadım) ordaki striptiz klüplerei git. Kaliteleri daha iyi. Ama bazı geceler ne hikmetse kapalılar. Evli olman farketmiyor, eşinle girebilirsin. Hermitage e gideceksen rusça bilmiyorsan kesinlikle rehber tut herşey rusçca. Silah müzesi var çok güzel kaçırma. Rehber olayı bu müzede de geçerli. Discolar malum :) anlatmaya gerek yok. Yemeklerden pek birşey bekleme, en iyi yer mc. Zaten diğer restorantlar hep boş mc dolu. Utopia nın dediği gibi bol bol votka iç, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dreagloth said: Haftaya eğitim(bildiğimiz normal eğitim) için 4-5 günlüğüne gidiyorum. Gitmeden önce bir kaç öğüt, tavsiye vs. alayım dedim. Var mıdır giden? bilmediğimiz anormal eğitim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Rusya`da eğitim deyince gelebilecek klasik yorumlar vs O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bildigimiz egitim demek. /wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Şimdi yerleştim otele. Havaalanından otele gelirken anacaddeyi baya gördük. İlk izlenimim, şehir çok düzenli, çok güzel görünüyor. Adamlar sanki geniş geniş yerleşmiş, her yer bina ama bir boşluk havası var. Trafik var ama bıktırmıyor. Çok fazla sushi restoranı gördüm sanırım, şimdi keşifte daha çok dikkat edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 2 saattir yürüyoruz, tek cümle, şehir ÇOK güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Geniş geniş caddeler, tren gibi apartmanlar = buram buram Sovyet komünizmi :). Kuzeyin Venedik i. Çok güzel bir şehirdir. Çoğunluk genç nüfus olduğundan ayrı bir havası vardır. Cıvıl cıvıl, gezilmedik yer bırakma :). Mcler oralarda point of interest resmen, hala etkisinden kurtulamadılar, birine tarif vercen, MC e göre veriyosun, biriyle buluşcan MCte buluşalım diyosun fln. Suşi dedin, tavsiye, suşi yemeden dönme, ordaki fiyatları şaka gibi TRye göre. Güzel mekanlarda güzel et yemekleri, pizza fln yiyebilirsin. Ve sudan ucuz Vodka. Finlandiya votkalarını unut, yerli malı vodkaları dene, aromalı fln. Hmz gidesim gelmiş benim gene, soğuklar bastırmadan bir gitmeli aslında. İyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Çok soğuk. Sokakta kedi, köpek yok. Yemek ucuz gibi. Çok fazla kız var. Sokaktaki büfelerde korsan oyun, film satıyorlar, iş legal olmuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Sıcak bok gibiydi Rusya. Kıçındaki kıllar buz kesmeden gitmeyeceksin, dengesi yok havasının sıcaksa öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 -20ye kadar yolu var, sorun olmuyor bana, bünye alışık :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar