Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

St Petersburg

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

çok güzel bir şehir, mutlaka baleye falan git bilet alıp bir akşam. bir de striptiz kulübüne git uehua. hermitage'ı görmeden gelme, bir de altın kubbeli kilisenin tepesine çık mutlaka.

sarayları falan gez vaktin olursa, bir de ucuza kanallardan şehir turları oluyor, onlarla dolan. puşkine falan gidebilirsin.

yanına rus almadan gezme.

bir de taksiye bineceksen elini kaldır yol kenarında, eski eski arabalar oluyor korsan taksi, genelde de şoförleri azeri. normal taksi 500 rubleden alıyor seni, bunlar maksimum 150 rubleye turlatıyor her yeri ki pazarlık yapabiliyorsun. rusça bilmeden rusça parçalayıp pazarlık yaptığım arabadan hayırlı işler diye inmişliğim var, önce bir türkçe konuş sdfg.

yürüyerek gez, zaten çok az aydınlık oluyordur orası şu ara. biberli vodka tat. of kıskandım iyi yolculuklar.
Sosyal ağlarda paylaş

ünlü bir ana caddesi var (adını hatırlayamadım) ordaki striptiz klüplerei git. Kaliteleri daha iyi. Ama bazı geceler ne hikmetse kapalılar. Evli olman farketmiyor, eşinle girebilirsin.

Hermitage e gideceksen rusça bilmiyorsan kesinlikle rehber tut herşey rusçca. Silah müzesi var çok güzel kaçırma. Rehber olayı bu müzede de geçerli.

Discolar malum :) anlatmaya gerek yok.

Yemeklerden pek birşey bekleme, en iyi yer mc. Zaten diğer restorantlar hep boş mc dolu.

Utopia nın dediği gibi bol bol votka iç,
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi yerleştim otele. Havaalanından otele gelirken anacaddeyi baya gördük. İlk izlenimim, şehir çok düzenli, çok güzel görünüyor. Adamlar sanki geniş geniş yerleşmiş, her yer bina ama bir boşluk havası var. Trafik var ama bıktırmıyor. Çok fazla sushi restoranı gördüm sanırım, şimdi keşifte daha çok dikkat edicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Geniş geniş caddeler, tren gibi apartmanlar = buram buram Sovyet komünizmi :). Kuzeyin Venedik i. Çok güzel bir şehirdir. Çoğunluk genç nüfus olduğundan ayrı bir havası vardır. Cıvıl cıvıl, gezilmedik yer bırakma :). Mcler oralarda point of interest resmen, hala etkisinden kurtulamadılar, birine tarif vercen, MC e göre veriyosun, biriyle buluşcan MCte buluşalım diyosun fln. Suşi dedin, tavsiye, suşi yemeden dönme, ordaki fiyatları şaka gibi TRye göre. Güzel mekanlarda güzel et yemekleri, pizza fln yiyebilirsin. Ve sudan ucuz Vodka. Finlandiya votkalarını unut, yerli malı vodkaları dene, aromalı fln.
Hmz gidesim gelmiş benim gene, soğuklar bastırmadan bir gitmeli aslında.
İyi eğlenceler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...