arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Geçen gün çıktı. Multiplayer barındırmaması büyük bir kayıp ve üzüntü kaynağı ancak oyun buna rağmen çok zevkli. Yapay zeka hoşuma gitti.Polis hedehödö sistemi de güzel.Grafikler sesler atmosfer yerinde.Motion capture muazzam olmuş, alevler de.Çevredeki objelerle etkileşime girmek mesela birşeyi tekmelemek hoş olmuş ancak ben yapılarda da birşeyler yapabilmeyi isterdim.Galiba 5 bölümden oluşuyor pazartesi salı çarşamba perşembe cuma.Ben vakit bulamadığımdan daha çarşambadayım :).Silahlar çok hoş.Birşeyler satın alabilmek te güzel olmuş.Biri suçu görmezse suçlu olmuyorsunuz ehehe.Susturucu süper ehueu.Çok hareketli yerler olsada taktik yapmak gerekiyor.Usame ve Gary Coleman gibi misafir sanatçılar mevcut. Marching band te var tabiiki.Klasik olarak ateşe verdim. İntihar olayı değişmiş artık el bombasının pimini çekip bombayı ağzına alıyor ehueuh. Oyunla birlikte level editor da geliyor ama çok kasış birşey. Ben alın oynayın derim. Only my weapon understands me[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Ben de aldım..Çok zevkli oyun.Tatmin ediyo beni =] Perşembeye geldim..Load Zone lar bıktırıyo. Today is the begining of the end of your lives ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 eet load zone lar çok kötü ancak alanlar çok büyük o kadar olsun... load zone sux değil de oyunun her yüklemesi sux desek daha doğru olur bence benim sistemim iyi ancak load zamanı çok fazla aynı şekilde save/load ta uzun sürüo ayrıyetten daha savelemeden saveledim bab yazısı çıkıo daha bi sürü bombalarım da gerek yok insanlar oyunu kötü sanmasın çünkü güzel oyun alın oynayın :) bu arada roket atarı yazmayı unuttum süper bişe.crosshair ı bi süre üstünde tutarsan hedefe kitlenio deli patlıo süper süper süper ! :D[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Kedilere catnip hiç atmadım çünkü onları hep susturucu yapıyorum eheh. Köpeğe bisküvi attım az önce.Dostunuz oluyor. [b]Sizi takip ediyor.Load zone a girseniz bile sizinle birlikte geliyor.Ölene kadar yanınızda savaşıyor ve çok iyi savaşıyor.[b] Donut atarak ta dost oluyor.Büyük ihtimalle pizza ve öbür yiyeceklerle de oluyordur.Emin değilim ama yiyeceklerle bizim gibi heal oluyor da olabilir.[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 daha oyunu görmedim fakat bildiğim kadarıyla oyun size cinnet getirip herşeyi yakıp yıktırmaya çalışıyor.o yüzden save/load da kasıtlı olarak uzatılıyor olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Postal ın ilki 2. haftasında 10 ülkede yasaklanmış bir kaç ay sonrada dünyada yasaklanmıştı. Fps değildi ve Postal 2 nin başında Starring : The Postal Dude dan sonra High School Band in gelmesinin nedeni şu :) : Postal 1 de bando geçiyor (60 kişi) ve siz el bombasıyla dalıyorsunuz hahahahha en çok sevilen bölümdü hehha.Adamın hikayesi : Herifi babası evden kovuyor sonra bunu bir çete himayesine alıyor.Sonra bir gün çete birine tecavüz edicek bir bakıyor annesi herkezi katlediyor seri cinayetten aranmasına fırsat kalmadan gidip babasını vuruyor hapise giriyor ve esrarkeş bir piskopat olarak çıkıyor. Postal 2 de : Kesinlikle kürek kullanın daima en iyi silah hahah. Bildiğiniz komiklikler? : Eğittiğiniz köpeğin kafasını kopartan adamın kafasını getirmesi veya silahını getirmesi. Fermuarınızı açıp bir kızın yanına gittiğinizde çoğu kez kaçtılar dimi?Bazıları "I've seen bigger ones." diyor. Gay kostümüne girdiğiniz bölüm ayrı bir olay zaten haahah.[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. [ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 high school band değil o devlet bandosu istediğin şeyle dalıosun el bombası şart değil postal 1 de napalm ile dalmak en çok zevk aldığım olaydı. adamın geçmişini bilmiyorum ancak postal 1 de olay gelecekte insanlığın açlık çekip birbirini yemesiydi. köpeğin silahı getirmesini yazmayı unutmuşum süper bir olay.köpeksiz gezmiom artık.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 postal 2de, istersen birisinin kılına bile zarar vermeden oyunu bitirebiliyormuşuz. ancak oyun bize her türlü işkenceyi veriyormuş birilerini öldürmek için. eğer gerçekten böyleyse gidip alcam, kimseyi öldürmeden oyunu tamamlıycam.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 said: Bonecrusher, 18 April 2003 09:46 tarihinde demiş ki: postal 2de, istersen birisinin kılına bile zarar vermeden oyunu bitirebiliyormuşuz. ancak oyun bize her türlü işkenceyi veriyormuş birilerini öldürmek için. eğer gerçekten böyleyse gidip alcam, kimseyi öldürmeden oyunu tamamlıycamevet sitesine öyle yazıyor.birini öldürmeniz oyunun değil sizin vahşi olduğunuzu gösterir diyor.ancak yalan.oynanmaz öyle.ölürsün paso.mesela brewery den koşarak çıkmak imkansız.savaşsız olmuo.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 piss on dad's grave bölümünden sonra silahlar gidiyor ancak çook fazla mermi buluyorsunuz brewery den çıkana dek.hatta bende gitmeden öncekilerin hepsi vardı.belkide npclere dağıtılıyordur. colt neden böyle etkisiz ? kısa mesafede pompalı uzunda ise tabanca kullanıyorum ısırma nası oluo tuşu nedir ? pişirmek mi lazım ? hp verio mu ? mermi bitirmemek için paso kürek kullanmak çok saçma.oyun mermi cenneti.görevler dışında da katliam yaptığım için cephanelik gibi oldum. en koptuğum yerlerden birisi yerden bitme gary coleman ın colt çekerek bana hass dedirtmesi olmuştu ehueu.çok zor ölüo adam.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 2 günde sıkıldım. harita tek parça olsaydı hâlâ oynuyor olabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 multisi olsa.. çook uzun süre oynarım single ı bitirince uninstall edicem ama yinede aldığıma değdi[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Manyak bir oyun ya. Fazla söze gerek yok uzun zamandır bekliyordum. 1. oynamadım ama oyundan büyük keyif aldım. Sadece Load ZOnelar bıktırıyorda bıktırıyor. Bazen yanlışlıkla geri tuşunada basarsanız klavye parçalamaya kadar gidebilirsiniz. Bazen fermuarı çıkarttığınızda bazı kadınlar "oooh yeahh" türevinden sesler çıkarıyorlar. Aslında seks yaparak güç toplamak olsaydı eğlenceli olurdu. En çok kedilerin üzerlerine ve yataklara işemeyi seviyorum. Ayrıca benzini döktükten sonra 5sn içersinde kibrit atmazsanız benzin uçuyor ve alev almıyor. Kalp olayıda çok hoş. Ben birde birini öldürdüm. Bi kız gördü bunu koştu takıldım gtti polisin yanına beni gösterdi polis kovalamaya başladı :) henüz daha pazartesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 birinin evine girerseniz de polis çağırıyorlar benzinin uçması tamamen ayar meselesi izlerin daha fazla zaman yerde kalmasını ayarlarsan benzin o kadar çabuk uçmaz diye düşünüyorum postal 1 de en etkili silahlardan biri mayın dı ilerde mayın var mı ? ben şimdi postal oynasam mı eheuheu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 şu kiliseye nasıl gideceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Ears , kiliseye gitmek çok kolay ama yeri öyle bi yerki tam kasış. Sana ateş edenler varya (balkondan ateş ediyorlar) orda sağda konteynırların arasından geçiceksin. Kilise bölümü çok kasış yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 kiliseye ben hep Mall ın içinden geçerek gidiyorum galiba en kısa yol bu.. umarım ilerde patch ile multiplayer eklenir[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Ya ben Tuesday da return book olayında kaldım. Ne yapmak gerekiyor orada? Ufaklıktan aldığım kitapları kaybettim onları orayamı vericektim. Kütüphaneden kitapta alamıyorum. Hapse girdim kaçtım bütün paramı aldılar. Para topladım 190$ gene olmadı. Ne yapıcam orada? Umarım küçük çocuktan aldığım kitaplarla ilgili değildir. Çünkü onun saveleride yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 salı gününe başlarken zaten kütüphaneye vereceğin kitap yanında oluyor.kütüphanede bir odada bir masa önünde sıraya girmiş insanlar var.masadaki kadına kitabı vereceksin.ama günü bitirmek için o çocuktan aldığın kitapda gerekli. [Bu mesaj EarS tarafından 19 April 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Dikkat etmedim. Ama artık kitap yok nerde ve nasıl düşürdüm bilmiyorum. Salı günün başlangıç save ide yok. Napıcam ben? Restart olayıda yok pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 hayır arkadaşlar ikinizde yanlışsınız. gary coleman kasabayı ziyarete gelmiş amaç ona kitap imzalatmak. biyografi kitabı. önce mall ın içindeki kitapçıdan kadından para karşılığı kitap almak ( çevredeki insanları öldürün üstlerinden çıkıo kitap) sonra sıraya girin (ki bence beklemeyin bi el bombası atın) ve o çocuk gibi görünen gary coleman a kitabı verin imzalasın olay bu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 mall a git her tarafta var o kitap ancak gary coleman'ı (ufaklık) öldürdüysen imzalattığın kitabı bulmak zorundasın büyük ihtimalle..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Benim bi tek "Return Book" bölümü kaldı. Ordaki insanları öldürsem kitap çıksa bölüm bitermi? Çünkü bende bölüm başı olan saveler yok. oyuna ilk günden başlamam gerekirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 blackchaos kütüphaneye vereceğin kitap salı günü başlangıcında zaten yanında oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 sufer zevkli ama geçişler, loadlar falan mafiadaki gibi olsaymış çok daha güzel olcakmış.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar