senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 nerden buluyorsunuz? torrent fln sormuyorum da guzel filmleri fln nerden buluyorsunuz. son gunlerde 4-5 tane film seyrettim machete haric hepsi lesti ya, imdb puanlari da 6ustu olan filmler hep. cok reklami yapilan filmler bir sekilde duyuluyorda is biraz daha underground oldu mu, duyulmuyor tabii. soyle site var mi acep gel genc sen bugun bunu seyret bak iyi filmdir diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 cashback'i izle en son onu izledim . güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 flixster.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 evet fedenin dediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 apple'dan trailer'lara bakıyorum. red çok hoşuma gitmişti izledim beğendim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.traileraddict.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 fede cok hizlisin bugun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 konuya bakarım afişe bakarım ekşi'den rastgele 3-5 entriye bakarım paticikte kaç sayfa konuşulduğuna bakarım bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 fede said: http://www.traileraddict.com/ o da oluyor bazen ama apple'da 1080p download etme imkanını seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.beyazperde.com/arsiv.asp?a=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ömür gedik'in yorumlarına göre izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ben ne bulursam izliyorum, sonra "ha kötüymüş" ya da "hı iyiymiş" diyorum. Böyle fransız filmlerini vs. sevebilen, kurgu filmlerde efekte çok da önem vermeyen bir adamım ben senaryoyu oyunculuğu tuttum mu gerisi hikaye, o yüzden yorumlar/puanlar vs. genelde bana uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bana da son dönemde çıkan bütün türk filmlerini gösteren bi yer lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 onume ne cikarsa izliyorum. bu ara baya sekteye ugradim ama, torrentten bafilicek federaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 time warner azureus ile sponsorluk ve gizlilik anlasmasi imzalamis, kokle dibine torrentin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 beyazperde falan bakıyorum ben puanları o kadar önemli degil benim için not:machete nasıl bir film daha demın izledik off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 soundtracklerden ya da yönetmenlerden gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 imdb top 250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar