Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 13 kere kırmızı nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 babasi IT'ci olan cocuk napsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 benim babamda anca mail ile kredi kartı faturalarını yollasın bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 babamın bilimum chat platformlarında her yazdığından sonra ... koyması ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 FWD: vekaletname örneği seviyeli bi ilişkimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mail said: from:Ümit ***** to:Oğuz ***** Subject:NAS <-Network attached storage oluyo bu NAS ta alternatif ürün fiyatı ve özellikleri N4200 Nas 4x1.5 TB disk ile **** USD+ KDV 3x1.5 Diskli olursa **** USD+ KDV Ümit ***** asdsad edit: hadi fiyatları da sileyim bari hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 başlığı "babamın attığı gol" diye okudum az önce tıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mr_Hand said: ahaha ben babamla network ve sistem yönetimi tartışıyorum lan :D Hehe biz bu konuda kavga ediyoruz bazen ._. Güzel bişi diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 benim peder kurufasulye yetistirip ekmek banarak yiyor, bence dunyanin en kral babasidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Redeagle said: Mr_Hand said: ahaha ben babamla network ve sistem yönetimi tartışıyorum lan :D Hehe biz bu konuda kavga ediyoruz bazen ._. Güzel bişi diil. jenerasyon farkından dolayı kıvılcım çıkıyo tabi arada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar