Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bana göre maçın adamı volkandı.Hatasız oynadı o pozisyonlar aykuta gelse bilmiyorum nolurdu.

Özellikle ilk yarı ezdiğimiz bi fb vardı.Sadece duran toplardan etkili olmaya çalışan onlarda da başarılı olamayan bi fb vardı.

2.yarıya fb hızlı başladı ama üstünlük çok uzun sürmedi.Dia sakatlanıp çıkınca alex'i de oyundan alınca hücum etkinliği sadece stocha kaldı o da elinden geleni yaptı ama olmadı.

Pinoyla çok pozisyon kaçırdık ama çok etkili vuruşları vardı.Belli ki kaleyi gördüğünde vur emri almış durumu abarttı

Emre çolak'ın pozisyonu çok netti ama malesef ters ayağına geldi ve kendisi için stresi çok yüksek olan bi maçtı.

Sabri reyis zaten :D

Misimovicte ben hala uyumsuzluk görüyorum ama daha iyiydi bugün.

Servetin geri pasında bayaa küfretsem de servet başarılıydı bugün.

Hakan baltayı hiç bi zaman sevemedim bugün yine bi kez daha nefret ettim.

Elanoyu uzun zaman sonra ilk defa bu kadar istekli, arzulu ve etkili gördüm.Umarım ilerleyen maçlarda da başarılı olur.

Herhangi bi aggro almak istemiyorum ancak gecenin en etkisizi bana kalırsa fenerbahçe taraftarıydı.Maça gs etkili başlayınca sustular, şoktan mıdır nedir.2.yarı ise gördüğüm hepsi dua ediyodu elleri açmış..Sonrasında gelen cimbom sesleri ve fbye karşı söylenen marşlar fener taraftarı için büyük utançtı.

Maçtan önce Gs'ye beraberlik teklif edilse kabul ederlerdi ancak gs bu maç galibiyeti volkanın muhteşem oyunu sayesinde kaçırdı..

Son olarak Türk oyuncuların Rijkaard ile oynadıkları oyun ile Hagi ile oynadıkları oyun açıkçası beni kızdırdı.Yakışmadı bu örgütlenme GS'ye..

Zevkli bi maçtı gol yoktu..Aslantepede görüşmek dileğiyle öptüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Neil'in tribünde kaçırmadıysam sarı kartlar vs. dahil toplamda 3 kez atılması lazımdı. hakem kararları ile ilgili yorum yapmaya daha fazla gerek yok, biz böyle hakem yakalayamıyoruz kendi maçlarımızda.

asıl güzellik; futbol bölümünde, bilhassa galatasaray taraftarı olan 90 sonrası(92-93 ve sonrası) doğan, hagi'yi nette, sokakta, çevrelerindeki galatasaraylı büyüklerinin genel "hagi taparlığı"'ndan esinlenerek duyup öğrenen, seveni olan galatasaylı arkadaşlarımızın, hagi'yi yaşarak öğrenmeleri açısından güzel bir maçtı. karpatların romanı hagi'nin defansif, çirkef, sert, ahlak tanımaz futbolunu görerek öğrendiler. o taparlığı yapılan hagi işte budur.

benzer şekilde Fenerbahçe'nin Uche-Högh efsaneli günlerini görememiş, ucundan Uche'yi yakalayan nesil için Yobo çok güzel bir örnekti. defansımız bir zamanlar böyleydi arkadaşlar, şimdi ondan da iyi. Aykut Reis'in Dia'ya sinirlenip Kazım'ı çağırışı gecenin en güzel hareketiydi sanırım.

Emre'yi bile usandıran çirkef oyun gerçekten mide bulandırıcıydı. Malesef Selçuk, Kazım, Dos Santos, Cristian gibi derbiyi kaldırabilecek isimler yoktu. galatasarayın "çirkef oyna-yere yat-itiraz et" üçgenini aşamadık. derbi gibi olmayan atmosferiyle derbisiz bir haftasonu yaşadık malesef.

beraberliğe sevinen galatasaraylılar ise ümit vericiydi. galatasaray alabileceği en güzel skorla ayrıldı Kadıköy'den abuk subuk bursa-trabzon liderliği sürecek gibi.

AHAHHAHAHAHHAHAAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Neil'in tribünde kaçırmadıysam sarı kartlar vs. dahil toplamda 3 kez atılması lazımdı. hakem kararları ile ilgili yorum yapmaya daha fazla gerek yok, biz böyle hakem yakalayamıyoruz kendi maçlarımızda.

asıl güzellik; futbol bölümünde, bilhassa galatasaray taraftarı olan 90 sonrası(92-93 ve sonrası) doğan, hagi'yi nette, sokakta, çevrelerindeki galatasaraylı büyüklerinin genel "hagi taparlığı"'ndan esinlenerek duyup öğrenen, seveni olan galatasaylı arkadaşlarımızın, hagi'yi yaşarak öğrenmeleri açısından güzel bir maçtı. karpatların romanı hagi'nin defansif, çirkef, sert, ahlak tanımaz futbolunu görerek öğrendiler. o taparlığı yapılan hagi işte budur.

benzer şekilde Fenerbahçe'nin Uche-Högh efsaneli günlerini görememiş, ucundan Uche'yi yakalayan nesil için Yobo çok güzel bir örnekti. defansımız bir zamanlar böyleydi arkadaşlar, şimdi ondan da iyi. Aykut Reis'in Dia'ya sinirlenip Kazım'ı çağırışı gecenin en güzel hareketiydi sanırım.

Emre'yi bile usandıran çirkef oyun gerçekten mide bulandırıcıydı. Malesef Selçuk, Kazım, Dos Santos, Cristian gibi derbiyi kaldırabilecek isimler yoktu. galatasarayın "çirkef oyna-yere yat-itiraz et" üçgenini aşamadık. derbi gibi olmayan atmosferiyle derbisiz bir haftasonu yaşadık malesef.

beraberliğe sevinen galatasaraylılar ise ümit vericiydi. galatasaray alabileceği en güzel skorla ayrıldı Kadıköy'den abuk subuk bursa-trabzon liderliği sürecek gibi.

Arkasokak taraflı olduğunu, objektif yorum yapamadığını zaten yıllardır biliyorduk, ama iyice abarttın. Bir ara trollük mü yapıyorsun diye şüphelendim ama sanırım ciddi ciddi savunuyorsun.

Neil'in evet atılma ihtimali vardı, ancak yediği sarı kartta da faul bile verilmesi hatayken sarı kart yediğini unutmuşsun, hakem genel olarak kötüydü zaten, çok saçma bir yerde sarı verdi sonra 2. sarıyı veremedi ona sayıp da.

Çirkeflik konusunda FB'nin GS'den altta kalır hiçbir yanı yoktu, biraz olsun futbol bilgin olsaydı, objektif bakabilseydin görürdün. Stoch'un sürekli kendini yere atması, Emre ve Lugano'nun hakem görmediği anlarda tekmeleri, Dia ve Niang'ın toplam (benim saydığım) 3 dirseği, Yobo'nun Pino'ya ikili mücadeledeki hareketi sırf benim gördüklerim. Aynı şekilde GS'de de sert oynayan birkaç oyuncu vardı özellikle. Ki Cana da muhtemelen kırmızı görmesin diye çıkartıldı. "Oyna-yere yat-itiraz et" çirkeflik üçgeni de tamamen FB'ye aitti, biraz adam gibi baksan görürdün. GS'nin çirkefliği sert darbeleri, ara ara tekmeye varan faulleriydi. Kendini yere atan GS'li yoktu neredeyse maçta. Yahu kendi kaleciniz daha ilk yarı bitmeden korkudan oyun geciktirmeye çalıştı da kendi tribününüzden ıslık yedi, kime ne masal anlatıyorsun?

Hagi hakkında bunca başarısının, dünya çapındaki yeteneğinin, GS'ye kazandırdıklarının ardından böyle atıp tutmak, terbiyesizlikten ve trollükten başka bir şey değil.

Oyun olarak zaten GS'nin nasıl ezdiği ortadayken "GS defansif oynadı" demeye insan bi utanır, bu kadar futbol fakiri olduğuna inanmıyorum, art niyet arıyorum. GS'nin rakibinin 3 katı kadar atağı vardı neredeyse.

Bundan sonra futbol yorumu yapacaksan bir zahmet daha düzgün, daha terbiyeli şekilde yorumla insanları kızdırmak için çaba sarfetmeden. Bu kadar yanlış, bu kadar taraflı, bu kadar maçla alakasız, daha kötüsü gereksiz yere agresif yorum zor bulunur.

Öte yandan ister Arkasokak olsun ister başkası, yorumunu beğendiğiniz/beğenmediğiniz hiçkimseye hakaret hakkına sahip değilsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Fenerliyim de, "Selçuk gibi derbiyi kaldıracak adam yoktu" lafı, tüm topic içerisinde cevap verme isteği uyandıran tek cümle oldu bana. Selçuk'un bu takımda yeri olduğunu inanan bir Fenerbahçeli var ise, mutlaka bunlardan 300 500 tane daha vardır. Tek değildir bu. Selçuk'un gerçekten insan olduğuna inanmak, bir de derbiyi kaldıracak adam statüsüne koymak... Bilemiyorum.. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Selçuk ve futbol..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ali Sami Yen'de oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçında sarı kırmızılı taraftarın hazırlıkları arasında bir de lazer ışık vardı. Zaman zaman başka statlarda da sıkça görülen lazer ışığı ile rakip takım oyuncusunu taciz etme girişimi, G.Saray tribününde de yaşandı. Derbi mücadelesinin canlı yayınında Semih'in yüzüne yansıyan yeşil lazer görüntüsü, mücadelenin detayları arasında yerini aldı.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15341

LOOOOOOOOOOOOL
Sosyal ağlarda paylaş

Yanımdaki adam söyledi bunu yahu. Selçuk girsin de ataıl bitane rahatlayalım diye..

Bide şu spider kamera mıdır nedir, ilk yarı geç girdiğimden tanımadığım bi adamın yanına oturmak zorunda kaldım. Bi pozisyonda o kameradan gösterdiler böyle döndüre döndüre, adam "lan benim yükseklik korkum var fena oluyorum silicem kameranızı şimdi" dedi ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Galatasaray'dan vatan millet sakarya oyunu beklerken belki de büyük maçlar içinde uzun zamandır en organize oyununu oynadı, Galatasaray bir sistem takımı değil bundan çok uzak oyuncuları oynarsa kazandı 1 senedir ve bu bahsedilen oyunu kotarıcak oyuncuların 3'ü sakat, üstüne şansımızın tutmadığı bir deplasmanda oynuyoruz. Galatasaray nasıl oynaması gerekiyorsa oynadı, elimizden kaçırdık yorumuna katılmıyorum ama bariz üstündük
Sosyal ağlarda paylaş

valla neill inanılmaz çirkefti, neill çirkeflik yapınca stoch kendi intikamını aldı, emre gayet temiz oynadı hiçbirşey yapmadı, hakem daha dakika 5 te maçı nasıl bir anlayışla yöneteceğini gösterdi: aman hiçbirşeyi ellemiyim.

hakem düzgün bir hakem olsa fenerbahçe kazanırdı (penaltı + neill a çıkması gereken 4-5 sarı belki direk kırmızı kart). fakat maçın, futbol olarak istediğini yapan, kazanması gereken taraf galatasaray'dı.

burada da x milyon kişi pino'yu küçümsemiş, bunu görmüş olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ben dev ekranda izledim, gs fb ayrı oturulan bi yerde. Sinemadan bozma biyer. Fb tarafındaydım arkadaşlar orada diye. Lan tezahürat geliyo ama dedim üstten geliyo galiba, bizimkiler yardırdı falan. MEĞERSE STADDAN GELİYOMUŞ OLM AHAHAHA
sfds bende öyle biryerde izledim.üst katta gs li alt katta fenerliler vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

said:
Ali Sami Yen'de oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçında sarı kırmızılı taraftarın hazırlıkları arasında bir de lazer ışık vardı. Zaman zaman başka statlarda da sıkça görülen lazer ışığı ile rakip takım oyuncusunu taciz etme girişimi, G.Saray tribününde de yaşandı. Derbi mücadelesinin canlı yayınında Semih'in yüzüne yansıyan yeşil lazer görüntüsü, mücadelenin detayları arasında yerini aldı.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15341

LOOOOOOOOOOOOL

Şu hakikaten komedi.

Onu geçtim, maç boyu kameralarda hep o yeşil ışık da GS'li oyuncuların yüzündeydi, Aykut, Elano ve Misi'de hatta Hagi'de gördüm. Taraftarı anlarım da kulüp yönetimi olarak bu kadar göz göre göre yalan söylenmesi büyük hata, kulübün tüm saygınlığını da ismini de kötülüyor bu tür hamleler.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

valla neill inanılmaz çirkefti, neill çirkeflik yapınca stoch kendi intikamını aldı, emre gayet temiz oynadı hiçbirşey yapmadı, hakem daha dakika 5 te maçı nasıl bir anlayışla yöneteceğini gösterdi: aman hiçbirşeyi ellemiyim.

hakem düzgün bir hakem olsa fenerbahçe kazanırdı (penaltı + neill a çıkması gereken 4-5 sarı belki direk kırmızı kart). fakat maçın, futbol olarak istediğini yapan, kazanması gereken taraf galatasaray'dı.

burada da x milyon kişi pino'yu küçümsemiş, bunu görmüş olduk.

Yalnız Emre'yi ilk defa çirkef bulmadım, Aykut Kasımpaşa sanıp Topuz-Emre çıktı ortasahada en çok Emre küfür etmiştir, Pino'nun atağını Yugoslav faulu ile kesip arkasına bile bakmayınca anlaşıldı zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...