Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

poopla said:

hey gidi pino be ne goller attı tslde süper adam

ağlma mls

Elano+pino bastığı zaman ne yapacağınızı şaşırdınız. Yobo olmasa var ya haliniz dumandı, dua edin adam zenci.

--

Ayhanın sarı kart gördüğü pozisyonda ayhan hakeme itiraz ederken hakem hadi lan mı dedi ben mi öyle gördüm sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Neil'in tribünde kaçırmadıysam sarı kartlar vs. dahil toplamda 3 kez atılması lazımdı. hakem kararları ile ilgili yorum yapmaya daha fazla gerek yok, biz böyle hakem yakalayamıyoruz kendi maçlarımızda.

asıl güzellik; futbol bölümünde, bilhassa galatasaray taraftarı olan 90 sonrası(92-93 ve sonrası) doğan, hagi'yi nette, sokakta, çevrelerindeki galatasaraylı büyüklerinin genel "hagi taparlığı"'ndan esinlenerek duyup öğrenen, seveni olan galatasaylı arkadaşlarımızın, hagi'yi yaşarak öğrenmeleri açısından güzel bir maçtı. karpatların romanı hagi'nin defansif, çirkef, sert, ahlak tanımaz futbolunu görerek öğrendiler. o taparlığı yapılan hagi işte budur.

benzer şekilde Fenerbahçe'nin Uche-Högh efsaneli günlerini görememiş, ucundan Uche'yi yakalayan nesil için Yobo çok güzel bir örnekti. defansımız bir zamanlar böyleydi arkadaşlar, şimdi ondan da iyi. Aykut Reis'in Dia'ya sinirlenip Kazım'ı çağırışı gecenin en güzel hareketiydi sanırım.

Emre'yi bile usandıran çirkef oyun gerçekten mide bulandırıcıydı. Malesef Selçuk, Kazım, Dos Santos, Cristian gibi derbiyi kaldırabilecek isimler yoktu. galatasarayın "çirkef oyna-yere yat-itiraz et" üçgenini aşamadık. derbi gibi olmayan atmosferiyle derbisiz bir haftasonu yaşadık malesef.

beraberliğe sevinen galatasaraylılar ise ümit vericiydi. galatasaray alabileceği en güzel skorla ayrıldı Kadıköy'den abuk subuk bursa-trabzon liderliği sürecek gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

takıma hagiden çok tugayın katkısı büyük olmuş.adam ingiltereden iyi şeyler kapmış :) umarım bu oyunumuz bi fener maçı ile kalmaz.şahsen ben fark bekliyordum ama fener baya kötüydü bu kötü feneri yenemediğimize üzüldüm.ah şu maçta baros reiss olacaktı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...