Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 of be abi.neden girmiyor o top içeri rüştünün muskaları hep.hala ondan dolayı gol olmuyor ahaha demek bunlar reykard için oynamıyorlarmış onu anlamıs olduk tertemiz top oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Eralp said: ligtv internet yayını nasıl acaba kalite, takılma olarak? suan izliyorum 0 takılma 4m var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hicbi atraksyon yok macta. herkes transta sanki. seyirci dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Valla inanmaya inanmaya GSnin oranına güvendim , kısmet. İnşallah şu topu sokmayı beceririz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 serrolara bak nasi it gibi oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Eralp said: Eralp said: ligtv internet yayını nasıl acaba kalite, takılma olarak? mükemmel şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 iyi kitlediler feneri, semih girsin bizde gobekten gidelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu seneki progressimizi yaptık, gol yemeden devre yaptık. önümüzdeki resette 1 puan almaya oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 elano gibi adamı oynatmamışız yani tebrikler bize adam baya iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 pino da forvette akıyor bu arada, dalga geçen futbol guruları nerde. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sabri ya. o kullandığı son top. adam ne yapacağını bilmiyor. topla koşuyor ama topa vurana kadar aklında bi oyun planı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 scorch said: sabri yeminli yanlız ileride elanoya pas atmicam diye herif fener ceza sahasının ordan kalecisine kadar geri pas verio.aptal adam ya son pozisyonda çapraz koşu yapan pinoya atsa karşı karşıya kalıcak onun yerine harika bi şut atmayı tercih etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 çok sıkıcı maç. pozisyon yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ah baros olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bu spidercam i koymuşlar ama hiç görüntü görmedim ben, varmıydı o kameradan görüntü hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Biz böyle gol kaçırdık ya kesin fener atar 2 tane ikinci yarı yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 poopla said: çok sıkıcı maç. pozisyon yok daha wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 digiturk lazer tutan lavuğu tespit etti bu arada. polis bi alıp götürse şunu. en uyuz olduğum şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Elano da Pino da döktürüyor. Enkaz halindeki takim favoriye döndü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Toledor said: Bu spidercam i koymuşlar ama hiç görüntü görmedim ben, varmıydı o kameradan görüntü hiç? frikikden once alexin kulak arkasından cekiyodu bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Toledor said: Bu spidercam i koymuşlar ama hiç görüntü görmedim ben, varmıydı o kameradan görüntü hiç? onu izletmek icin koymuslar, ondan goruntu vermek icin degil, her yerde goruntuye sokuyo hiyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gs önde iyi basıyo baya orta saha forvet hattı arası uçurumlar var fenerde. bakalım 2.yarı neler olcak. bu arada neill çok çirkefleşti 2.sarıyı yer gibi emreyle ikisinden biri gider heralde maç sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 misimovic bi işe yarasın artık hadi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bi ara boy seviyesine indirdiler maç sırasında. aziz yıldırım akıllı olun kablolarınızı keserim diye tehdit etmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar