Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Harika olmuş messenger facebook entegresi filan falan http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other yutup linki, resim filan koyuyosun direk paylaşım açıyo filan falan. (tu) mikrosoft
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abi pidgin, empathy ot mok gibi clientlarda çoktan vardı fb entegrasyonu.
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bir fikir vermesi açısından şöyle veriyim o zaman: Ahanda yeni nesil messenger: http://i.imgur.com/afusq.png Dikkati çeken güzel ve uyuz özellikleri söylersem: -Nickname olayını kaldırmışlar. Öyle abidik gubidik şekilli şemalli isimler yazamıyorsunuz artık. live profiledeki adınız soyadınız ne ise o gözüküyor sadece. -Smileler iğrenç ötesi. Sinir bozucu bi şekli var. sildirip eskisini yükletecek derecede kötüydü yani. -Facebook, myspace gibi social sitelerlen resimdeki gibi entegra sağlanabiliyor. Durum iletiniz facebookta filan paylaşılabiliniyor direk istenilirse. -Facebook chat ile entegre edilmiş. Biraz buglu ama.. -Normal konuşma pencerelerinde ise koyduğunuz youtub gibi video linkleri, direk resim linkleri otomatik olarak paylaşım şeklinde açılıyor. Yani aynı pencere içerisinde link verilen yutup, resim vb. şeyler izlenebiliniyor. -Kendi içinden konuşma pencereleri tabbed chat halinde geliyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Oce4n said: ... -Kendi içinden konuşma pencereleri tabbed chat halinde geliyor. nihayet hahahah
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 güzele benziyor yeni mail programı vs, menüler filan çağ atlamış gibi geldi. :)
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben hiç sevmedim bu olayı,belkide sadece smiley ler yüzünden,telefondan yazıyormuşsun hissi yaratmışlar ama ayrı sekme olayı güzel olmuş
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 of iki tane smiley kullandım da umarım karşıdaki böyle baktığımı sanmamıştır: http://knowyourmeme.com/i/26345/original/128959455791769963.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Oce4n said: Bir fikir vermesi açısından şöyle veriyim o zaman: Ahanda yeni nesil messenger: http://i.imgur.com/afusq.png . abi bu adamların ui design için adam tutacak paraları yok mu? bakkal hasan efendinin defteri gibi bu.. berbat
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 reklam koyacaz diye deli ediyolar adamı :P
Slint Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bloatware. Keşke sadece mesajlaşma amacıyla kullananlar için 7.5 tadında lite sürüm gibi birşey çıkarsalar.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 skype güzel bak. msn'i zaten 10yılda bir falan açıyorum. win7 kuralı ne kadar zaman oldu. hâlâ kurmadım.. ihtiyaç bile hissetmemişim gerçekten
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 cunku gerek yok. gtalk is/arkadas. steam de nerd arkadas lar icin birebir. adsf
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 evet reklamlar hafiften sinir etti. skype'ı voicecomm için ne kadar beğeniyorsam yazışma için de bir o kadar başarısız. karşıdaki offline ise bir hafta (rakamla 1) sonra filan gidiyor yazılar, abartmıyorum. kaç kere "yazdım yazdım o kadar cevap vermedin" diyen kişinin bütün yazdıkları aynı anda geldi yıllar sonra, inandır inandırabilirsen.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ben de adım çıkmasına rağmen arkadaşlar hala eskiden kullandığım nickname'in gözüktüğünü iddia ediyorlar
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 peki o nickname'i nereden değiştirebilirim?
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 valla ben değiştirdiğimde 1 gün sonra bende değişmiş hali göründü sonra da başkalarında görünmeye başladı ismini değiştirmek için tools > options zaten direk önüne gelcek edit name diye
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Orada mail adresinde gözükecek ad soyad çıkıyor sanırım , onu değil nickname'i değiştirmek istiyorum. Dediğin yerde direk Ad ve Soyad diye 2 farklı alan var
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Tamam işte zaten yukarda arkadaşların yazdıklarına bakarsan artık nick diye birşey yok ad soyad var. Ivır zıvırları kalpleri smileyleri falan kişisel ileti kısmına yazıyorsun
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Hmm anladım komple mantığı değiştirmişler yani
Seele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bir tane online adam yok bende ne oldu msne.
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bu show online to xxx olayını default olarak nasıl hallederiz. Bende her defasında online yaptığım insanı soruyor da soruyor
Öne çıkan mesajlar