Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bizim bir akraba GSÜ'yü kazandı da şimdi biraz Fransızcaya aşina olmak, sıfırdan başlamış gibi zorlanmamak istiyor da, bu arkadaşa neler tavsiye edebilirsiniz?[signature][hline]Fecondation under control of the King
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 diablesse nerde acaba[signature][hline]..it's time I disappear [Bu mesaj Eternal tarafından 21 Ağustos 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bak imzamda ne yazıyo... Fransızca ders 1 = anlamını bilmediğin şeyleri our olmadık hocalarına söyleme ;) Yanlış anlaşılma olmasın ben de bilmem Fransızca... Sadece babamdan duyduğum (ki o da bilmez) bi şeyin yazılışını sormuştum arkadaşa o kadar... Ya okul işini de çok merak etme, hazırlık sınıfı diye dalgaya vurmayanlar öğreniyo. Mesela ben yıllardır Almanca görüyordum. Lise hazırlıkta beni en iyi sınıfa koydular. Lise 1. sınıfta sonuç; almanca hayatında ilk gören ama deliler gibi çalışan bikaç insan en iyi sınıfa geçti, ben en kötü sınıftayım ;) Yani hiç paniğe gerek yok[signature][hline]la mere du maire est tombée dans la mer
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yanlış anlaşılma olmuş heralde, bana değil akrabaya :) Zaten ben de Fransızca okuduğum için bana sordular memleketten, ben de bir araştırayım dedim. Ama ne tavsiye edeceğimi bilmediğimden orada burada mesaj atıyoruz :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yok yok yanlış anlaşılma olmadı da yine de sen üni'ye girmişçesine cevap yazdım, yazarken de farkındaydım yanlış yazdığımın ama neyse dedim... Her neyse ya paniğe gerek yok... Yani Galatasaray Üniversitesine girdiyse her halde bir yıl Fransızca Hazırlık sınıfını da birazcık azimle okuyabilir. Şimdiden kolay gelsin...[signature][hline]la mere du maire est tombée dans la mer
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bi de ınstitut de yazın ransızca kursları olacak ayrıca da anaolu yakasında Saint-josephte de veriyolardı[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
bega Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 fransızca hazırlık 2 sene degil miydi ya?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 St.Josephte okuma kurslari var bnm arkm gidiyor cok iiymis bnm gitmeme gerk yok ztn fransiz okulunda okuyorm bide yanlis hatirlmamiorsm St.Michealde Dil siniflari var ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 2 yıl hazırlık kursu yetiyor da artıyor bile hiç kasmasın
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 renault yazip reno diye niye okuyoruz ve benzerleri durumlara fazla kafa yormasin yeter . eheh cok dandik dil .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 valla 8 senedir fr okuorum ama sevmiorum ya (almanca isterdi gönül...) dilbilgisini örenince gerçekten kolay işte o déja(a'nın üstündeki işaret-accent- klavyede kaçtı hatırlamıorum e'dekinin tersi)-vu fln da gs ye giren birinin fr örenmekte zorluk çekeceini sanmıorum oklda örenecektir zaten[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 GSU iyi ama ileri seviye lise tadında, yani çok feci. Bir de 8 sene fr görüp de kalanların sayısı hayli fazla. 15 civarı arkadaşım orda ve sadece 3 tanesi geçebildi sorunsuz olarak. Kolay falan diye boşlamayın Tr'deki en zor üniversite diyebilirim. Ekstradan birşey yapmana da pek gerek yok sadece verilenleri çok sıkı tekrar edip, gerçekten çok çalışman gerek bu tür durumlarda..
Quarthon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Gsu'nin dewamsızlık olayı cok zorlayıcı. derslerin fransızca olmasıda ayrı bir zorluk. ama gay ve kadın pazarlıyıcısı hoca olayları orda cıktıgı icin matrak ta olabilir. [signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Öne çıkan mesajlar