aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 conversiondan jplerle tier 11 almis, onu taktiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Darksun said: Deathwing ne alaka yine zırh takıyor, önceki dökülmüşmü =P yok deathwing zamanla corrupt oldukça vücudu değişiyor, çözülmeye başlıyor, güç dışarı taşıyor, goblinler adamantium zırh yapıyorlar bir bütün olarak kalabilmesi için vücudun.oda zamanla yenilenmesi gerekiyor demekki scaleların :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 deathwing rhonin ve diğer aspect liderleri tarafından dövülmedi mi grim batol bölgesinde? öldürelecekken kaçmayı becermişti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Nasıl girdi lan o toprağın altına öyle? bu hikayeyi nerden öğrenebiliriz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aynen bende çok merak ettim yol gösterin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Valla demon soul fln mi vardi bisey vardi o yok olduktan sonra guçlerinin buyuk bi kismini kaybetmis olmasi gerekiyo ama guclenmis bi yolunu bulup iste.Bana fazla abarti geldi ortaligi yikmasi yani adam becerebilse bu zamana kadar yikardi.En guçsuz aninda neler yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 alıp okuyun abi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dayak yiyince yerin dibine girdi utancından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 HosH said: dayak yiyince yerin dibine girdi utancından hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bu herif zaten metal kaplı değil miydi yeni gear mı yapmış nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 reforge işte, haste abanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 cok begendim cinematici de wotlk'den daha iyi degil bence.. terenas'in konusmasiyla videonun uyumu beni benden almisti heh.. bu da guzel olmus ama soyle birkac mekanin daha yarilisini gosterse hos olurmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 halkin galeyana gelisini gorseydik, orgrimmar pazarinda kadinlar saga sola kacissaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 videodaki zonelar: :55-0:58 = Barrens 1:05 - 1:08 = Booty Bay 1:13 - 1:17 = Barrens 1:18 - 1:21 = Orgrimmar 1:22 - 1:25 = Thausend Neadel 1:45 - 1:52 = Auberdine 1:53 - 1:57 = The Stonewrought Dam 1:58 - 2:19 = Stormwind imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Masquerade said: alıp okuyun abi. :) valla okumaya kitap arıyodum bende şimdi ne güzel gaz olur oyun öncesi off topic olacak biraz ama şunları almayı düşünüyorum doğru mudur kitaplar :) http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=76217&sa=66607755 http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=77221 http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=78503&sa=66607740 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kitaplar ayrı ayrı olayları anlatıyor. ejderhanın günü deathwingi ve diğer dragon aspectleri, büyük şef thrall'ın köle bir orçken nasıl warchief olduğunu, son bekçi ise karazhanda ikamet eden medivhin başına musallat olan sargeras sonrası gelişen olayları anlatıyor. :) bi çırpıda okursun zaten hepsini. eğer ingilizce de okurum diyorsan: World of Warcraft: Arthas: Rise of the Lich King Stormrage tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 King Terenası özledim bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 orçlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ben şu üçünü bi okuyayım ilk önce :) nedense yurtdışından bi siteden alışveriş yapmak sıcak gelmiyo ban sanki çok pahalı olacakmış gibi hissediyorum :P üç kitabı satın aldım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 daha vahşetli bi cinematic hazırlasalarmış yaw. stormwindde yanan halk filan şöle :p o diil de nerde eski cinematicler. wow classic ve tbc bin kat daha gazdı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Worgen Goblin fln koysalardı keşke yada hiç yoktan yıkımdan etkilenenenleri fln görseydik daha güzel olabilirdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 kisa tutmuslar nedense, 1-2 dakika daha olabilirdi, yeni irclari da gosteren. tbcde iyi yapmislardi onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 İşte partikül ile göz boyayalım. Animasyonla uğraşmayalım demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bunu beklemiyordum tv reklamı beklerken cinematic görmek şaşırtıcı oldu blizzcon'da verilecek diye düşünüyordum. Güzel ama biraz zayıf olmuş, tbc hala favorim bu anlamda. Ayın 23'ünde blizzcon'da gösterilecek cinematic bu değilse ya 2. bir cinematic vardır ya da blizzard yeni mmo'su için bir gösterim yapacaktır herhalde ? batuhan said: Valla demon soul fln mi vardi bisey vardi o yok olduktan sonra guçlerinin buyuk bi kismini kaybetmis olmasi gerekiyo ama guclenmis bi yolunu bulup iste.Bana fazla abarti geldi ortaligi yikmasi yani adam becerebilse bu zamana kadar yikardi.En guçsuz aninda neler yapiyor. TBC'de netherwing questlerini yaparken öğreniyorduk zaten gücünü toplayıp birşeylere hazırlandığını ki o zamana kadar ölüp ölmediği kesin değildi ilk doğrulama orada geliyor. Dolayısıyla en güçsüz zamanı geride kalalı uzun zaman oldu. Yaptıklarının saçma gelmemesi gerek bunlar ona titanlar tarafından bahşedilen yetenekler neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Eklemeyi unutmuşum buradan devam edeyim.. Chris Metzen Thrall seslendirmesiyle iyi ona lafım yok ama keşke Deathwing cinematic için başkasına seslendirilmiş olsaydı bayık buluyorum bu seslendirmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar