Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

değişim

escape

Öne çıkan mesajlar

bende eskiden kimseyle muhattap olmazdım
arkadaş diyip geçerdim
şimdi yaptıkları aptalca şeyleri yüzüne vurunca south park sessizliği yaşıyorlar ve benim çok komiğime gidiyo

değişmeyen tek şey değişimdir

ya da

duygularınız sizin kölelerinizdir onlar sizin değil bırakın değişsinler
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

yokmu böle bişi başına gelen qq

yahu bu durum geçici mi kalıcı mı onu öğrenmek istiyorum sadece

Abi niye kabullenmek istemiyorsun ? Utanma olm herkes ergen oldu.Normal ve doğal bir süreç bu.Diyoruz işte ergenlik.Açıklaması bu.Milletin başından da geçti.Ergenliğin olayı budur evet.Tüm sorularının cevabı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

aynı yaştayız aynı olayı yaşadım. özellikle lise 1 de başladı bu olay aşırı sinir her şeye tepki gösterme sabırsızlık vs. gel gör ki son 2 senedir anne dırdırına dahi susup tahammül edebiliyorum.

açıkçası az biraz olgunlaşmanın getirdiği yenilikler bunlar. neticede çok genç olsak bile 15 yaş nere 20 yaş nere? süre olarak çok bir şey olmasa bile çoğu şey değişebiliyor o 5 senede ki hayatın en hızlı aktığı zamanlardan biri herhalde bu aralık.

kısacası evet dolaylı olsa da ergenliğin kalıntılarıydı o pimi çekilmiş bomba durumu. he sinir yalan mıydı ben aslında böyle sakin bir adam mıyım diye sorabilirsin.

aslında hala sinirli de olsan en azından dediğim gibi olgunlaşmakta olmanın vermiş olduğu en önemli yetenek olan öncelikle aklını devreye sokma becerisini kazanmışın.

not: 'oha lan çok sakinim böyle çok iyi' desende arada biri gelip damarına basacak kan beynine sıçrayacak yine o 'DAĞITIRIM LAN' tavırlarına gireceksin. akabinde max 2-3 gün sürecek sakinleşme evresinin ardından insan olarak hayatına devam edeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

escape said:

aynı yaştayız aynı olayı yaşadım. özellikle lise 1 de başladı bu olay aşırı sinir her şeye tepki gösterme sabırsızlık vs. gel gör ki son 2 senedir anne dırdırına dahi susup tahammül edebiliyorum.

açıkçası az biraz olgunlaşmanın getirdiği yenilikler bunlar. neticede çok genç olsak bile 15 yaş nere 20 yaş nere? süre olarak çok bir şey olmasa bile çoğu şey değişebiliyor o 5 senede ki hayatın en hızlı aktığı zamanlardan biri herhalde bu aralık.

kısacası evet dolaylı olsa da ergenliğin kalıntılarıydı o pimi çekilmiş bomba durumu. he sinir yalan mıydı ben aslında böyle sakin bir adam mıyım diye sorabilirsin.

aslında hala sinirli de olsan en azından dediğim gibi olgunlaşmakta olmanın vermiş olduğu en önemli yetenek olan öncelikle aklını devreye sokma becerisini kazanmışın.

not: 'oha lan çok sakinim böyle çok iyi' desende arada biri gelip damarına basacak kan beynine sıçrayacak yine o 'DAĞITIRIM LAN' tavırlarına gireceksin. akabinde max 2-3 gün sürecek sakinleşme evresinin ardından insan olarak hayatına devam edeceksin.

evet adam yazmış olm daha ne deseniz boş. dağılın.
eyvallah arkadaşım anladım saolasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...