cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 of havalardandır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yokmu böle bişi başına gelen qq yahu bu durum geçici mi kalıcı mı onu öğrenmek istiyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 mutluysan devam et işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 zaman geçince öğreneceksin evlat... sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hormonal değişiklikten kaynaklanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 tek hayalim büyük bir mafya babası olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bende eskiden kimseyle muhattap olmazdım arkadaş diyip geçerdim şimdi yaptıkları aptalca şeyleri yüzüne vurunca south park sessizliği yaşıyorlar ve benim çok komiğime gidiyo değişmeyen tek şey değişimdir ya da duygularınız sizin kölelerinizdir onlar sizin değil bırakın değişsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 escape said: yokmu böle bişi başına gelen qq yahu bu durum geçici mi kalıcı mı onu öğrenmek istiyorum sadece Abi niye kabullenmek istemiyorsun ? Utanma olm herkes ergen oldu.Normal ve doğal bir süreç bu.Diyoruz işte ergenlik.Açıklaması bu.Milletin başından da geçti.Ergenliğin olayı budur evet.Tüm sorularının cevabı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 dasaaa said: escape said: ayrıca 20 yaşındayım daha yeni mi büyüyorum yani? oooo çok yaşlanmış gerçekten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/bk/zBK972469PJ829_250.jpg http://2.bp.blogspot.com/_DKqTmeRZ0RA/R3Y-yTXYYVI/AAAAAAAAAH8/X-E3UFyRIX8/s320/tarkannew2512.jpg http://neighbr.net/images/ninjaturtles_powerrangers.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abaaaooovv ninja turtles feat. power rangers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 iyi ki trollemeyin demiş adam ahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 trollemeyin demek trolleyin demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hoccemama said: hormonal değişiklikten kaynaklanıyordur. yakında memeleri çıkacak. işte o zaman daha bi güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 escape said: yokmu böle bişi başına gelen qq yahu bu durum geçici mi kalıcı mı onu öğrenmek istiyorum sadece aynı yaştayız aynı olayı yaşadım. özellikle lise 1 de başladı bu olay aşırı sinir her şeye tepki gösterme sabırsızlık vs. gel gör ki son 2 senedir anne dırdırına dahi susup tahammül edebiliyorum. açıkçası az biraz olgunlaşmanın getirdiği yenilikler bunlar. neticede çok genç olsak bile 15 yaş nere 20 yaş nere? süre olarak çok bir şey olmasa bile çoğu şey değişebiliyor o 5 senede ki hayatın en hızlı aktığı zamanlardan biri herhalde bu aralık. kısacası evet dolaylı olsa da ergenliğin kalıntılarıydı o pimi çekilmiş bomba durumu. he sinir yalan mıydı ben aslında böyle sakin bir adam mıyım diye sorabilirsin. aslında hala sinirli de olsan en azından dediğim gibi olgunlaşmakta olmanın vermiş olduğu en önemli yetenek olan öncelikle aklını devreye sokma becerisini kazanmışın. not: 'oha lan çok sakinim böyle çok iyi' desende arada biri gelip damarına basacak kan beynine sıçrayacak yine o 'DAĞITIRIM LAN' tavırlarına gireceksin. akabinde max 2-3 gün sürecek sakinleşme evresinin ardından insan olarak hayatına devam edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bence mevsimler abi yaza doğru formuna ulaşırsın tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sıcaklar geçti ya,atarlanmazsın artık.evet ergenliği bitirmenden kaynaklanıyor bu sakinlik,adam oldun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 SodomVsGomore said: escape said: yokmu böle bişi başına gelen qq yahu bu durum geçici mi kalıcı mı onu öğrenmek istiyorum sadece aynı yaştayız aynı olayı yaşadım. özellikle lise 1 de başladı bu olay aşırı sinir her şeye tepki gösterme sabırsızlık vs. gel gör ki son 2 senedir anne dırdırına dahi susup tahammül edebiliyorum. açıkçası az biraz olgunlaşmanın getirdiği yenilikler bunlar. neticede çok genç olsak bile 15 yaş nere 20 yaş nere? süre olarak çok bir şey olmasa bile çoğu şey değişebiliyor o 5 senede ki hayatın en hızlı aktığı zamanlardan biri herhalde bu aralık. kısacası evet dolaylı olsa da ergenliğin kalıntılarıydı o pimi çekilmiş bomba durumu. he sinir yalan mıydı ben aslında böyle sakin bir adam mıyım diye sorabilirsin. aslında hala sinirli de olsan en azından dediğim gibi olgunlaşmakta olmanın vermiş olduğu en önemli yetenek olan öncelikle aklını devreye sokma becerisini kazanmışın. not: 'oha lan çok sakinim böyle çok iyi' desende arada biri gelip damarına basacak kan beynine sıçrayacak yine o 'DAĞITIRIM LAN' tavırlarına gireceksin. akabinde max 2-3 gün sürecek sakinleşme evresinin ardından insan olarak hayatına devam edeceksin. evet adam yazmış olm daha ne deseniz boş. dağılın. eyvallah arkadaşım anladım saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ne demek dostum her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 şimdi baktımda çok gay durmuş bir üstteki cevabım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yok yok devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Sevişelim mi üçümüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 4 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar