escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 eskiden herşeye sinirlenen biriydim. kavga, mevzu arardım atarlıydım yani. şu son 3 ayda çok garip bi şekilde bi sakinlik var üzerimde. eskiden olsa çıldıracağım şeyi artık susarak veya sakinlikle halletmeye calışıyorum. geçen bir mevzu oldu yine eskiden olsa hiç konuşmadan direk girişeceğime olayı konuşarak ve güzellikle hallettim. annemin eskiden yaptığı "kafa ütüleme"lerine sert çıkmak yerine artık susarak veya "tamam peki" tarzı cevaplar vermeye başladım. çok saglam bi değişimdeyim yahu. neoluyor arkadaşlar? lütfen trollemeden. ben kişiselde kimsenin başlığını trollemedim lütfen sizde aynısını yapın. bide "büyüyosun artık" esprisi yapmayın oda komik olmaz kanımca. saolun anlayışınız içn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 espiri değl o gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 lise bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 lise biteli 2 seneden fazla oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ayrıca 20 yaşındayım daha yeni mi büyüyorum yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 etkisini yeni gostermis demek ki, bazi vakalarda olur oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hazırlık okumadın mı lisede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 escape said: ayrıca 20 yaşındayım daha yeni mi büyüyorum yani? oooo çok yaşlanmış gerçekten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Espri olmadığını anlaman lazım ama.Ergenliğini bitiriyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 escape said: ayrıca 20 yaşındayım daha yeni mi büyüyorum yani? büyümenin yaşı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 fede said: hazırlık okumadın mı lisede okumadım hazırlık hazırlamadan yolladılar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dasaaa said: escape said: ayrıca 20 yaşındayım daha yeni mi büyüyorum yani? oooo çok yaşlanmış gerçekten! yahu o anlamda demedim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sus bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 biri suyuna yemeğine lustral katıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 her geçen gün, bir gün daha yaşlanan çocuk şaşkınlık yarattı. bilim dünyası çaresiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 konuya bilimsel açıklama yapmaya devam edicekseniz ben garbıça gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bilimsel açıklaması yok ki. adamlar ÇARESİZ! ('_') neyse ergenlik bitiyor işte. olur öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ergenliği bitiripte hala sinirli ve ergenlikteki halinden bi değişim olmayan insanlara ne demeli? sinirli olmamak sakin olmak vs ergenliğin bittiğini mi gösteriyo yani? ayrıca ne ergenliği ya sivilce olayı da 2 sene önce bitti diğer reaksyonlarda. /reaksyon :D sinirlilik atarlılı=ergenlik mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 fahri ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 said: ergenliği bitiripte hala sinirli ve ergenlikteki halinden bi değişim olmayan insanlara ne demeli? öküz, aptal, kışı da seviyorsa evrim geçirmemiş, neanderthal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kışı olaya karıştırmana izin veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ne yaparsın.. hayat hiç adil değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kışı neden sevmezsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sen erdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bakın şöyle bişi de var eskiden galatasaray yenildiğinde falan yıkar dökerdim sinirden kafayı yerdim sonra da gidip facebook pp ye galatasray amblemi falan koyardım. artık hiçbişi olmamış gibi devam herşeye. yani 3 ay önceki her türlü maneviyat öldü gitti. edit: ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar