kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 evet arkadaşlar devamı gelecek demiştik :) bu arada sadece denemedik bu geyik amaçlı yaptık umarım beğenirmisiniz içinde esas video ya ait görüntüler var ama lightsaber renksiz yani ona göre himihimihimi :) Burası ilk film olayımıza gider Buna sağ tıklayıp save as (farklı kaydet) yapıyorsunuz.. yorumlarınızı bekliyorum :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 49 saniyenin 30 saniyesi siyah ekran. :) Eheh güzel.. :D[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 sıkıcı olmuş. çevirme olayı çok hoş orası ayrı.. en sonda dandik bir şekilde sopayı ittiriyorsun, orda daha kıvrak birşeyler beklerdik. sıkıcı olmuş, romantic jedi kısmı. fazla uzatmışsın gibi.. bi de daha çok aynı hareketleri görüyoruz, çevirme olayı güzel de, birkaç kere aynı çevirmeyi görüyoruz.. romantic jedi olayını sevmedim, gereksiz yere uzatmış filmi.. ha bi de eski saber efektleri çok daha iyiydi..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ne len bu şebek şebek?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Çok güsel çevirmişin helal olsun da, 2 kol hareketi haricinde hiçbişey gözükmüyor. Filmin 4/1 karanlık bi ekran yani, bi hata mı oldu ki ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: theKingpin, 20 Ağustos 2004 01:27 tarihinde demiş ki: bu arada sadece denemedik bu geyik amaçlı yaptık umarım beğenirmisiniz içinde esas video ya ait görüntüler var ama lightsaber renksiz yani ona göre [signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yahu allah belanı versin :) başka birşey değil yani.. hani işin yok mu derler ya, hah tam ona güzel bir örnek olmuş.. boxerlı jöleli jedi, wow :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Brook, 20 Ağustos 2004 01:36 tarihinde demiş ki: Çok güsel çevirmişin helal olsun da, 2 kol hareketi haricinde hiçbişey gözükmüyor. Filmin 4/1 karanlık bi ekran yani, bi hata mı oldu ki ? hayır abi draven geyik amaçlı efektler eklemiş..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 komedi birseyler yapalim dedik millet cakmadi, super ciddi seyler beklemeyin, alt tarafi trailer, yoksa sIkIlirsiniz boyle. fade in fade out oluyo, bozukluk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 huzahauhu boxerlı jedi :D coming soon :-)[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 demek çaktınız :D lanet olsun aha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: thelegbra, 20 Ağustos 2004 01:37 tarihinde demiş ki: yahu allah belanı versin :) başka birşey değil yani.. hani işin yok mu derler ya, hah tam ona güzel bir örnek olmuş.. boxerlı jöleli jedi, wow :D höyt ne öyle bela mela... ayıp ayıp... sadece romantik şarkı kısmında koptum o kadar :) gerisi de çok boş keşke daha değşik çevirme hareketleri ile doldursaydın bir de evet çok uzun süreli siyah ekran var[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 abicim eğitimini almadım sadece bruce lee izleyerek yapabildiklerim bide sıkıntıdan yani :) yoksa isterdim sol elle falanda çevirebilmek gerçi body deki abi öğretiyordu amma...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Qui, 18 Ağustos 2004 15:24 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum başkaları eleştiri kelimesinden ne anlıyor? Benim eleştiriden anladığım yolgöstericiliktir, yapıcı olmaktır. Bu sırınırların dışına çıktığımızda gurur kırıcı oluyoruz, yeşermeye başlayan hevesleri söndürüyor, kim bilir ileride bu bölüme harika eserler bağışlayacak insanların bir daha uğramamasına sebep oluyoruz [Bu mesaj theKingpin tarafından 20 Ağustos 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 sayın kingpin, çok saberşinaz biriymişsiniz. :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Bonecrusher, 20 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: -çevirme olayı çok hoş (bak burda övmüşüm) -en sonda dandik bir şekilde sopayı ittiriyorsun, orda daha kıvrak birşeyler beklerdik. (o thrusting hareketini becerememişsin, daha çok çalışmanı öğütlemişim..) -romantic jedi kısmı sıkıcı olmuş -fazla uzatmışsın -bi genelde aynı hareketleri görüyoruz, birkaç kere aynı çevirmeyi görüyoruz.. (daha farklı hareket yapmanı öğütlemişim) -ha bi de eski saber efektleri çok daha iyiydi.. (burda da eski saber efektlerini daha çok sevdiğimi söylemişim, eskisini övmüşüm) ha bunlara yorum, eleştiri değil de heves kaçırma diyorsanız, söyleyin adminlere beni forumdan banlasın... said: Oky, 18 Ağustos 2004 20:21 tarihinde demiş ki: foruma koyulan bir iş kötüyse ben ona kötü derim. Hatta berbat da diyebilmelisiniz. Her işe güzel olmuş denilemez. Bir şey yazılacaksa ya yardımcı olucak bir yazı olsun yada eleştiri içersin. bence ağır bir eleştiri, iyi temenniden daha iyidir. Çünkü iyi temenniler çalışmayı yapan kişiyi yanlış yönlendirebilir. Lütfen rica ediyorum sırf "iyi olmuş" yazıp bırakıcaksanız hiçbişey yazmayın. [signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bende cevap vereyim; Burda saber efekti yok çünkü renk konmadı daha glow yapılmadı ?. ayrıca fazla hareket yapamıyorum malesef.. eğitimini almadım.. herşeyi profesyonel yapıcam diye bişey yok dediğim gibi sıkıntıdan sağ elimde çok iyi çevirebildiğimi keşfetmemin ileri getirdiği hedeler bunlar.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 zevkine yaptik beyler ve bayanlar, komedi unsuru yuksek olmasi niyetiyle, o yuzden FX ler pek iyi degil, butun yorumlar icin tesekkurler. kingpin sag elinle cok iyi cevirmeni neye borclusun? bende ogrenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Draven'in AE'ye geçme vakti gelmiş. Saber'e ayrı efekte ayrı zaman mı. AE'liyorum çıkıyorum. Ulead'dı bırakmalı artık. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 eğitimini almanı beklemiyorum kingpin. orda çok basit bir şekilde ittirmişsin. kürek çekermiş gibi yapsan, biraz daha çekip ittirsen o sahne göze çok daha güzel gözükürdü.[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ha bi de çektiğin sahneyi izleyip kendine kötü veya iyi gelen yerlere göre, tekrar çekseniz aynı sahneyi. çok daha başarılı sahneler çıkartabilirsiniz.. benimkinler tavsiye sadece.. geyik veya ciddi yapmanız o kadar önemli değil neyse ben çıktım size iyi günler[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 haklisin ge-ta ulead harbiden FX icin yetmiyor, hatta berbat. normal editting icin kolay kullanimi o yonden guzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bonecrusher (ICQ#*) Wrote: şu sağ yanında çevirme hareketini nasıl yapıyorsun çok hoş olmuş o.. ben de yapmak istiyorum bi de ne sopasıyla yapıyorsun bunu? -yok sıkıcı hareketler bunlar nesini öğrenmek istiyorsun ki.. yanlız öne doğru "thrusting" olayın çok kötü. önemsemeden yapıyormuşsun gibi -Neyi önemsicem karşımda düşman mı vardı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" [Bu mesaj theKingpin tarafından 20 Ağustos 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 lightsaberı ıh ınh diye kullanmışsın en sonunda o lightsaber öyle kullanılmaz. Filmin harbiden 4 te 1 i karanlık, romantic jedi kısmı ultra gereksiz, jedi müessesesinde ciddilik vardır cıvıklık yoktur.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 he bide jedi lar hani kılıçlarını atıyolar ya forcela işte onu yapacak babayiğit var mı böyle en sonunda atsa kameraya kameranın ortası çatlasa geri eline dönüp açılsa felam yapabilecek eleman var mı veya nasıl yapılır.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar