Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo] 21/08/2004 yayini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
değişiklik yaptık.. manowar yerine chop suey gelcek.
ondan önce de voice'un istediğini çalayım
bi ata demirer daha[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
Bone saolasin isteklere bu kadar itina ile topladigin icin

617. Emel Sayin - Mavi Boncuk (3:03)

Bu saatte sevgilim yanimda olsa keske dedirtecek bi parca

683. Ezginin Gunlugu - Simdi Sevisme Vakti (3:48)

Hernekadar eskilere donmek cogu dinleyiciye bir sey ifade etmesede 80 lerde pop muzik kulturu simdiki seklini alirken ortaya cikan bir diger onemli grup

766. Grup Vitamin - Zeytinyagli Yaprak Dolmasi (2:14)

Mumkunse sevgi .. saygi..

Bu arada Irsıh Drinking songs albumunu bilmeyenler muhakkak edinsin bence..Cok eylenceli

857. Irish Drinking Songs - Beer, Beer, Beer (2:01)

[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]

[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 21 Ağustos 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tuh be.. ne gusel dinliodukk[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
Mesaj tarihi:
daha calıncak bır suru ıstek wardı böhü[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
Ben daha L harfine yeni gelmistim listede hemmmm[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
Mesaj tarihi:
Baska radyo bilen warmi ?
nereyi dinleyecez paticik gidince ?[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
Mesaj tarihi:
neden bilmiyorum bağlantım kafayı sıyırdı..
radyodan aniden koptum, paticiğe girmek için bile ıkınmam gerekti :([signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Ağustos 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende radyo down oldu utncından msn dende kactı sandım ehe yazık[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
Uzulme bone dinleyicilerin seninle...[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
Mesaj tarihi:
msn de kapandı abi..
internet bir anda kafayı sıyırdı

radyo serverı down..
http://radyo.paticik.com:8000/ sitesi de açılmıo mesela[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Ağustos 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben dun aksam baglanamiyodumda simdi kolayca baglandim.
belki ben yayindayken baglanmaya calistigin icin olmamistir ? bayadir yayindayim cunku yeni baglanmadim.[signature][hline].
Mesaj tarihi:
valla ben boş buldum daldım, eniştenizle bilgisayarda bişeyler yapıyoruz, bi yandan müzik dinliyorduk. dedim ki bari siz de dinleyin, radyo boş kalmasın.

de get demek isteyen, saatini çaldığım, tavuğuna kışt dediğim biri varsa bi mesaj atıversin gaari...
  • Yeni Oluştur...