Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 abardım glb?[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bone bence en ii wj hem muhabbeti süfer hem de çaldıkları bence bone rulz[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 değişiklik yaptık.. manowar yerine chop suey gelcek. ondan önce de voice'un istediğini çalayım bi ata demirer daha[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Açıklama süperdi bone sağolasın... Çızdım oynamıyorum.[signature][hline]Madcat..
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bone saolasin isteklere bu kadar itina ile topladigin icin 617. Emel Sayin - Mavi Boncuk (3:03) Bu saatte sevgilim yanimda olsa keske dedirtecek bi parca 683. Ezginin Gunlugu - Simdi Sevisme Vakti (3:48) Hernekadar eskilere donmek cogu dinleyiciye bir sey ifade etmesede 80 lerde pop muzik kulturu simdiki seklini alirken ortaya cikan bir diger onemli grup 766. Grup Vitamin - Zeytinyagli Yaprak Dolmasi (2:14) Mumkunse sevgi .. saygi.. Bu arada Irsıh Drinking songs albumunu bilmeyenler muhakkak edinsin bence..Cok eylenceli 857. Irish Drinking Songs - Beer, Beer, Beer (2:01) [signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo] [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 21 Ağustos 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bone a icq mesaj geliyo kendime geldi sanıyom kabak gibi duyuluyo yaf[signature][hline]Paticik
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 down[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 tuh be.. ne gusel dinliodukk[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 daha calıncak bır suru ıstek wardı böhü[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ben daha L harfine yeni gelmistim listede hemmmm[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 arkadaşlar bone giremiomuş bana icq dan sööledi ondan mı sorun yoksa radyodan mı genel olrak ben bilmiom ama bana azcık sabredin dedi *geri gelsin die dua eder*[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 serverda sorun var bende baglanamiyorum[signature][hline].
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Baska radyo bilen warmi ? nereyi dinleyecez paticik gidince ?[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 neden bilmiyorum bağlantım kafayı sıyırdı.. radyodan aniden koptum, paticiğe girmek için bile ıkınmam gerekti :([signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Ağustos 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 neyse yarın 18-19da devam ederiz :([signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bende radyo down oldu utncından msn dende kactı sandım ehe yazık[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Uzulme bone dinleyicilerin seninle...[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 msn de kapandı abi.. internet bir anda kafayı sıyırdı radyo serverı down.. http://radyo.paticik.com:8000/ sitesi de açılmıo mesela[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Ağustos 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Kablonet mi var bone herkeste oluyor bu aralar..[signature][hline]Madcat..
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 abi ipconfig /release , ipconfig /renew et![signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yahu ben demin denedim bağlanamadım, nasıl bağlandın sen tuncam ayol? neyse, iyi yayınlar sana...
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben dun aksam baglanamiyodumda simdi kolayca baglandim. belki ben yayindayken baglanmaya calistigin icin olmamistir ? bayadir yayindayim cunku yeni baglanmadim.[signature][hline].
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben de baya önce denemiştim ama. neyse salla, sen devam et...
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 valla ben boş buldum daldım, eniştenizle bilgisayarda bişeyler yapıyoruz, bi yandan müzik dinliyorduk. dedim ki bari siz de dinleyin, radyo boş kalmasın. de get demek isteyen, saatini çaldığım, tavuğuna kışt dediğim biri varsa bi mesaj atıversin gaari...
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 walla bu tür parçalar çaldığın sürece sabaha kadar dinlerim :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) [Bu mesaj nameless13 tarafından 21 Ağustos 2004 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar