Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 gecko said: doğru da, devil may cry in boktan bir oyun olduğu apayrı bunu kabul et anlaşalım. daha çıkmamış oyuna mı boktan diyoruz. şahsen dmc serisini hiç gözüm tutmamıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 DoruK said: sene 2010 sene 2010 hala sene 2010 diye başlayan cümleler kuran var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ShadowFax said: DoruK said: sene 2010 hala sene 2010 sene 2010 hala sene 2010 diye başlayan cümleler kuran var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bu elif denen hatun assassin's creed 2 ye kotu oyun demisti di mi? sonra fırat denen adam da bunu savunmustu falan. komik dergi ya level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çekmek çekememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hatta ac2'ye oynamadan bok attı diye ubiye şikayet mi edilmişti ne olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Meov said: çekmek çekememek. ne çekiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Meov said: çekmek çekememek.level yazarı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 okadar oyun oynayan adamım. ac2 oynadığım en iyi oyunlardandır açık ara. anlamayan adamlara dergi verirsen bole olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 oynamadan review yazdı zaten ya. turkiye'de ilk biz yazdık ezikligini diyebilmek icin. ha oynayıp da kotu dediyse zaten muhtemelen kendisi deli. bu ikisinden biri yani baska acıklaması yok. ya da ikisi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Esnaf said: Meov said: çekmek çekememek.level yazarı geldi Denk geldim diyelim :) Nedir sorun? Konuşalım isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nasılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 İyiyim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 level tam sürüm oyun versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ki Türkiye'deki oyun sektörünüde göz önünde bulundururSAN? Mesela başlangıç olarak sen bize bir tam sürüm oyun versen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tamam sen de derginin gelirlerinden pay verirsin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Meov said: Esnaf said: Meov said: çekmek çekememek.level yazarı geldi Denk geldim diyelim :) Nedir sorun? Konuşalım isterseniz. adamlar beğenmemiş işte yazdıklarınızı. hedef kitlenizin yazdığınız şeyleri beğenmediği durumu "çekememek" olarak yorumlamak baya kötü olmuş heh edit: benim hiç bi fikrim yok eski level yeni level hiç birini okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nomsaR said: tamam sen de derginin gelirlerinden pay verirsin bana. Peki buyrun muhasebe bölümümüze. Bir tam sürüm oyunun giderini karşılayın bizde size pay verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eskiden de okuyucular mı karsılıyordu tam surum oyunun giderlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Ne bileyim abi ben bir yere kadar trolleyebiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çok kotu bir derginiz var. oyun incelemeleriniz çok kotu. 2 sayfada bir reklam var. ve dergi incecik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Bkz: hiç inandırıcı değildim zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 buraya kadarmış akşam eğlencemiz tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 pist o zaman pissst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tüh beeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar