ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Sadece modifiye arabalardan oluşan konusuz bir filmin başarısı ile 2. filmi çekmeye karar vermişlerdi. Yakında sinemalarda gösterime girecek ama bu sefer Toretto karakteri yani Vin Diesel yok bu sefer ama ölü köpek bakışlı baş rol oyuncumuz Paul Walker yine baş rolde. Çekilmese de olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Filmin havası kalmamış Vin Diesel'siz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hele bir gelsinizleyelimsadece arabalara bakmak da yeter :) *!Tuning Türkiye tayfasının toplantısından gelmiştir ileri derecede modifiye araba hastalığı kapmıştır*[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ilk filmin gösterimdeyken deli gibi pohpohlandığını hala hatırlarım .. bu tip filmlerden haz almadığım için inat edip gitmemiştim nitekim konuştuğum kişiler arasında filme 2 kere bile giden vardı böle içi boş sadece efekt veya modifiye arabalarla doldurulmuş filme 2 bilet parası niye verilir anlamak güç tabi bi de hayatımın filmi demezler mi eauhea nese heralde bi hayır vardır dedik .. üstünden epey bi zaman geçti filmi çok beğenen bi arkımdaydım dvd si varmış hadi izleyelim dedi izledik vs tamam iyi hoş film ama belirttiğim gibi boş yani eğlencelik paul walker denen adamda iş yok bence .. aslında joy ride oynuyodu galiba ? o film güzeldi .. vin diesel da kaslarla kurtarıyo karizmayı 2.filme ilk filmden bi güzel kızlar bi de tabi arabalar kaldı .. bakalım ilk filmin coşkulu fanları bu seferkinin hasılatını kurtarmaya yetecek mi ben yine gitmeyecem tabe[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 filme para vermedim arkadaştan aldım bol bol yarış sahnelerini izledim gerisi boş :) eğlendirmekten öteye gitmeyen amacına da ulaşan bu bakımdan da başarılı sayılabilinecek bir film :) ne o? her film hayat dersimi verecekti dağılın lan dükkanın önünü kapamayın :p[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 olmasa da olurmuş, izlemedim ve tv'de verse izlemeye vakit ayırır mıyım emin değilim.. :) vin diesel'in de seveni var mı bilmiyorum burada, kusura bakmasınlar ama tırtıklı sesten başka bir numara yok adamda. james bond'a rakip gibi çıkarmaları çok saçma oldu..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ulan hastasıydım vin dieselin...o olmadan olmaz bence. Michelle Rodriguez de oynasın,gözlerimiz bayram etsin...(Bayılıyorum bu kadına)[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ramses kusura bakma :) (tüh daha hafif yazsaydım keşke) :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Çok diesel sız abuk sabuk bir film olur. Zaten ilkinde de abuk sabuk bir konu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 film zaten absürd bişeydi ,vin dieselsiz bu sefer pek tutmaz herhalde[hline]I ma sucka for love..... [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 11 May 2003 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 zaman geçirmelik bir filmdi, ben arabalarıda seven bir insan olduğum için eğlenmiştim oyuncusuyla pek alakalı olmuyor böyle filmler zaten, genelde güzel kızlar ve arabalar yeter[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: 11 May 2003 16:56 tarihinde demişim ki: eğlendirmekten öteye gitmeyen amacına da ulaşan bu bakımdan da başarılı sayılabilinecek bir film :) ne o? her film hayat dersimi verecekti dağılın lan dükkanın önünü kapamayın :p[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 [hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar