Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=foZlciP6gUQ lol fake or real! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 gercektir muhtemelen, cünkü buza carptığında sekiiğinde normalde velocitysini kaybetsede hala rifling yüzünden sahip olduğu dönüş haraketinikoruyo dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 onca yıl komando gordu o karlar, simdi mi farkedildi peki? seni yalanlamak icin demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi komandolar daha taşa kurşun sıkmıyolardır diye düşünüyorum fıttırık kanadalılar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sezgin bunları ne diye aratıp buluyosun allasen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Cuce said: abi komandolar daha taşa kurşun sıkmıyolardır diye düşünüyorum fıttırık kanadalılar gibi e iyi de sonucta illaki iskaladıkları oluyordur. %100 accuracy yoktur. dış etkenler vardır :P deniz, akıllı ol. ilgilendimiz bir konu. yillar yili fpsciyiz safasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abı ıskalasalar bile 100 metre ötedeki düşmana atıyolar kursunu, combat bitene kadar gidip bakmıyodur kimsede kursuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi iyi de buza çarptığında niye yamulmuyor çekirdekler onu anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kardan bahsediyoruz buz bile degil :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 mythbusters'a yollayin iste denerler ilk firsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yollamışlar sanıyorum. bir de adamlar oncesinde buzdan mermi yapıp denemişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 evet merminin hasar almasımı nromal almamasımı bilemedim. cünkü buzun shock absoption gibi mevzuları var cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 VIRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hiç bi zaman sıktıkları bi mermiye gidip bakmıyolar ki, hep arkası dönük falan oluyor, kamera bakmıyorken bir şekilde çevirdikleri çekirdekle yapıyorlar gibi. BENİM SANA PUANIM İKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar